- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sizde yadırgamak değil diye yazıp yadırgıyorsunuz ya ne diyim ?? Kız stresli düğüne az kalmış müstakbel kocası dikişleri anlarsa asla inanmaz .bacım üstünde böyle bi baskı varsa gerdek gecesi bi kaç hafta korkuyorum de vajinasmusa at kendini
Ya sizde yadırgamak değil diye yazıp yadırgıyorsunuz ya ne diyim ?? Kız stresli düğüne az kalmış müstakbel kocası dikişleri anlarsa asla inanmaz .bacım üstünde böyle bi baskı varsa gerdek gecesi bi kaç hafta korkuyorum de vajinasmusa at kendini
Kızlık zarının varlığından tabi ki haberim vardı ama canımıza mal olacak kadar önemli bir şey olduğunu bilmiyordum.bekaretten bihaber olduğu yaşlarda parmağı vajinaya sokmak da ne bileyim.. neyse bişey demicem, kızım mızım olur falan.
Yadırgamak ya da baska bir şey için sormuyorum gerçekten anlamak için soruyorum. Parmak ile nasıl bozulur zar? Yani o kadar dayanıksız mı ?ya da parmakla cok mu zorladınız?
Evet insanlar zannediyor ki kızlık zarı çok derinlerde ama öyle bir şey yok. Cinsellik dışı çok sebepten bozulabiliyor malesef. Çok zor bozulanların zar duvarı kalın olduğu için öyle oluyor hatta bazıları bozulmuyor doktorda aldırmak zorunda kalıyorlar.Yadırgamak ya da baska bir şey için sormuyorum gerçekten anlamak için soruyorum. Parmak ile nasıl bozulur zar? Yani o kadar dayanıksız mı ?ya da parmakla cok mu zorladınız?
Kızlık zarı 1-2 cm derinlikte öyle çok derinde olan bişey değil. O yüzden bozulurYadırgamak ya da baska bir şey için sormuyorum gerçekten anlamak için soruyorum. Parmak ile nasıl bozulur zar? Yani o kadar dayanıksız mı ?ya da parmakla cok mu zorladınız?
Kendin yapmadığın için bilmeden yargılama bence bunu yapan tonlarca kız var. Ben de 8 yaşıma bile geldiğimde zar diye bişeyden haberim asla ve asla yoktu bunu da allah bilir kimseye inandırqcak değilim. kendim bozdum bendebekaretten bihaber olduğu yaşlarda parmağı vajinaya sokmak da ne bileyim.. neyse bişey demicem, kızım mızım olur falan.
pardon nerde yargılamışım ? tuhaf geldiğini belirtmişim. sonra da kızım falan olur ben de görürüm böyle birşey diyip, birşey demem demişim.Kendin yapmadığın için bilmeden yargılama bence bunu yapan tonlarca kız var. Ben de 8 yaşıma bile geldiğimde zar diye bişeyden haberim asla ve asla yoktu bunu da allah bilir kimseye inandırqcak değilim. kendim bozdum bende