Kalıcı kızlık zarı dikimi yorumları

Seni yadırgamak istemiyorum ama tecavüze uğrayan bir doğulu olarak kendini tanıtman anneler için argo kelime kullanman. Ben de güzel güzel okuyorum. Tavsiyeler iyi niyetler diye. Gerçekten tecavüze uğramış olsaydın. Acaba tecavüze uğradım diyebilir miydin? Tecavüz olayı bana göre çok büyük kötü bir şey bir insan öldürmekle aynı acı gibi geliyor siz insanların bunu bu kadar kolay sanması. Bunun için intihar edenler var. Psikiyatriste gidip tedavi olanlar bidaha erkekle beraber olamayanlar garipsiniz.

Yardımcı olursanız sevinirim lütfen msji gorum

mrblr İstanbul'da kalıcı kızlık zarı diken varmı yardmci olabilirmsnZ

Tutarsız yorumların var .Herşeyden önce topluma bu normallestirneye çalışılan ahlaksızlıkla ilgili verdiğiniz destek berbat.Tecavuz demissin sonradan daraltma olacak kadar neyin tecavüzü bu ? Herkes pişmanlık duyabilir ama bu anlatıs şeklin çok yanlis . Herşeyin bir zamanı vardır bunun da evlenmeden yapılmasının yanlış olduğu çok nettir sen ve benzeri kadınlar yüzünden aldatmalar bitmiyor. Bi bitmediniz

Merhaba bende işlem yapmak istiyorum bizde doğuluyuz ama ben kalkıpta il dışına gitmek istemiyorum aileme söyleyemem senin gibi değilller gerçekten zor durumdayım ama araştırdım flep yöntemi olduğunu biliyorum bunun hakkında bilgin var mı 2500 fiyatı onun ucuz senin kine göre

vajına ılıskıye gırmekle genıslemez doğum yaparsan genısler bılmedgınız konuda fıkrınız olmasın

vajına ılıskıye gırmekle genıslemez doğum yaparsan genısler bılmedgınız konuda fıkrınız olmasın
Yahu düzenli cinsel ilişkiye giren bir kadın ile bakire kızınki bir olur mu ? Ben zaten aşırı genişlikten bahsetmiyorum ama elbette fark olur

Yahu düzenli cinsel ilişkiye giren bir kadın ile bakire kızınki bir olur mu ? Ben zaten aşırı genişlikten bahsetmiyorum ama elbette fark olur
Bende aynı durumdayım zamanında bir kere yaptığım bir hata yüzünden suan evleneceğim insana yalan söylemek vicdanımı sızım sızım sızlatıyor ama bunu söylesem kabullenmeyeceğini biliyorum ama beni sevdiğinide biliyorum bende evet bir işlem olacağım fakat altını ciziyorum bir kez yaşadığım bir aptallıktan çekiyorum. Siz evlenmissiniz fakat inanın keyfimizden bu işlemi olmuyoruz sizinde haklı yönleriniz var tabiikide

Hanımefendi sizin kızlık zarınız beni zerre ilgilendirmiyor. Konu sahibinin saçma sapan yazdığı yalanlara biraz saydırmış olabilirim.

Ama sizin durumunuz için de şunu söylemek istiyorum, bu kadar sevdiğiniz birine yalan söylemek çok kötü değil mi ? Sizi hatalarınızla yanlışlarınızla kabul etse onun hiç mi hatası yok. Ay bilmiyorum kadın olmak çok zor ..

Canm naptın halledebıldın öı?

Kizlar herkese merhaba. Ben bu işlemi yaptırdım ama malesef kandirildim. Düğününden 3 ay önce doktor kalıcı diye yaptı ve beni mutlaka düğününden 2 gün önce gel muayene olacaksın dedi. Kına günü gelsen daha iyi olur dedi. Bende saçma bdim tabi kına günü nasıl çıkarım şüphe çeker falan derken işler o ara yaver gitti ben kına günü sabah erkenden doktordaydim meğer muayeneye değil de geçici kizlik yapmak için çağırmış. Yapttigi işlemde sürekli kan geldi. Beni kandırdı resmen yada kandiriliyoruz bilmiyorum. Her neyse sürekli kan geliyor şu düğün günü bile geldi. Stresten uykrum tabi anlaşılacak gözüyle bakıyorum artık olaya. Neyse gece salondan çıktık eve geldik. Duş aldım hemen peceteylede kuruladim özel bolgemi bir umut hala narin Davranıyorum ki çok kan gelirde belli olur diye. Neyse yaptık benim vajinan çok dar zaten biraz o kurtardi beni. Gelen kan tabi biraz zorlayla azda olsa geldi. Allah dan eşim anlamadı. Darlığı beni kurtardı kizlar. Doktorunuzu iyi secin. Benimki beni kalıcı diye kandırdı muayenede tekrar dikti. Üstüne üstlük floram bozuldu bu işlem yüzünden surekli enfeksiyonla uğraşıyorum artık. Kayseri'de ünlü bir bir doktor var erkek ismini vermiycem işi gücü sahtekarlık hakkımı helal etmiyorum. Kayseri kizlik zarı dikimi yazınca direkt o çıkıyor zaten ona gitmeyin iyi araştırın. Paraniz boşa gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…