Valla öyle bir oluyor kiCennette pezevenkler! Süper KAFABir de yeni yaşam yeni hayat demişsiniz ya birini çok sevdiğinizde o vicdan sızısı bırakmayacak maalesef sizi. Kırılan bardağı yapıştırın a eskisi gibi olmuyor
Sen kimsin ki yorum yapıp yapmayacağıma karışıyorsun densiz... Ar damarını da diktir bence sen baya çatlaklar mevcut. Gelmedi başıma böyle bişey hamdolsun kendimi bildiğim için iradeli taraftanım ben. 5.500 lirayı 4 dikişe değil yüzüne çekinmeden utanmadan baktığım adamla hayallerime harcadımValla öyle bir oluyor kiben sadece insanlarin morleini yerine getirmek istedim basina boyle birsey gelmediyse konusma yorum yapma
Benim hayatima yorum yapmakda sana düşmezSen kimsin ki yorum yapıp yapmayacağıma karışıyorsun densiz... Ar damarını da diktir bence sen baya çatlaklar mevcut. Gelmedi başıma böyle bişey hamdolsun kendimi bildiğim için iradeli taraftanım ben. 5.500 lirayı 4 dikişe değil yüzüne çekinmeden utanmadan baktığım adamla hayallerime harcadım
Çok ayıp..Benim hayatima yorum yapmakda sana düşmez
.
Alllah senden deil colugundan cocugundan buldursun o zaman tatlım :)
Madem biz kendisinin hayatina karismiyoruz oda karismasin kimse kimsenin ne yssadigini bilmiyor . kimse isteyerek yapmadi ben tecavuze ugradim .Çok ayıp..
Hamile bir kadına söylediğiniz şeye bakın.. Hoş sizin gibilerin duası da bedduası da tutmaz ya neyse..
Kadıncağıza söyleyeceğinizi söyleyin, çoluğunu çocuğunu niçin karıştırıyorsunuz.
Allah akıl fikir versin.
Mune
Tecavüze uğradınız ve annenizi karşınıza alıp yaptıklarımdan pişmanım, utanıyorum mu dediniz ?Madem biz kendisinin hayatina karismiyoruz oda karismasin kimse kimsenin ne yssadigini bilmiyor . kimse isteyerek yapmadi ben tecavuze ugradim .
Sarhosken bunu da biliyormusunuz
Herkes ne yasar kendine. Bizi boyle biseye zorlayan topluma yaziklar olsun bize degil ...
Davulda patlamamistir ama tokmaginda degmedigi yer kalmamistir bilmem anlata bildimmi
Değil mi? Adres istememiz için çabalıyorBuraya reklam yapmaya geldiğiniz o kadar belli ki
1 - Hayatına yorum yapılmasını istemiyorsan buraya hayat hikayeni yazmayacaksınBenim hayatima yorum yapmakda sana düşmez
.
Evet ya bide böyle konu açanlar hep doğuluyuz yazıyo nedenseDeğil mi? Adres istememiz için çabalıyor
Aaaaaa demi tqcize uğrayanların tacizcisi nasıl namazlı niyazliysa bu namus lekesiEvet ya bide böyle konu açanlar hep doğuluyuz yazıyo nedense
Yorum yapma diyorsan yoruma açık yere yazmayacaksın. Haaa ettiğin bedduaya gelince de senin gibi ağzı çamur kalbi pislik dolu insanların ettiği dua da beddua da bana yapışmaz merak etme. Senin çoluğun çocuğundan buldurmasın ama benim kalbim günahsıza laf edecek kadar leş değil seninki gibi. Haaa tabi günahsız sabiye beddua edecek kadar ağzı kokuşmuş insanlara da Rabbim evlat yüzü göstermesin bence. Maazallah annesinin babasının sağa sola bulaştırdığı pislikleri evlatlarına dönerBenim hayatima yorum yapmakda sana düşmez
.
Boşver kuzum anne ve annelik görmediği için her gördüğünü o yoldan sanıyor. Rabbim o arkasına sığınıp uydurduğu tecavüz denen şeyi kimseye yaşatmasın. O zulmü yaşayan insanlar böyle geniş olmuyorlar. Tecavüz, kanser şu bu milletin ağzına sakız olmuş artık. Gerçekten yaşayanların ahı bunu yaşamış gibi yalandan anlatanlara yeter de artar bile.Çok ayıp..
Hamile bir kadına söylediğiniz şeye bakın.. Hoş sizin gibilerin duası da bedduası da tutmaz ya neyse..
Kadıncağıza söyleyeceğinizi söyleyin, çoluğunu çocuğunu niçin karıştırıyorsunuz.
Allah akıl fikir versin.
Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?