Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
890 gerçekten de yüksek bir fiyat ben dudak için kalıcı makyaj yaptırdım 250 ye ve yapan bayan hem çok ilgili hem de eli çabuk kaşlarımı da ona yaptırıcam
Tasarıma vs para vermeye falan gerek yok bakın ben kendim yaptım, kaşlarım önceden çok kötüydü, saçlarım bakır oılduğu için kalın kaş dikkat çekiyordu çok fena duruyordu o yüzden inceltiyordum sürekli, saç rengimi değiştirip doığala dönünde o incecik kaşları hem kalınlaştırdım hemde şu anki modaya uygun olarak düz şekle getirdim =) Herkes nerede yaptırdığımı soruyor, bayağı pahalı bir yerde yaptırmışsın gibi duruyor diyorlar bende çaktırmıyorum
Olay sadece tüm kaşınızı uzattıktan sonra, üstlerden kavisli kısmı alıp, uçları aşağı dönükse o uçları da almaktan geçiyor
Düzeltmeden önce:
By melancholien at 2011-03-06
Düzelttikten sonra:
By melancholien at 2011-03-04
890 mi.......... kusura bkmayin ama o yapan kisiye ohaaa dicem...sanki bana buyuk bir ameliyat yapiyor890 ytl'ye
Arkadaslar oyle sorununuz varsa,kalici kas kalemi ile boyarsiniz gun boyu giderbos versene yaaakazigin alasiiiii
kaşların çok i iolmuş.ilk resimde ki saç rengine bayıldım yalnız.nedir bu renk acaba?Tasarıma vs para vermeye falan gerek yok bakın ben kendim yaptım, kaşlarım önceden çok kötüydü, saçlarım bakır oılduğu için kalın kaş dikkat çekiyordu çok fena duruyordu o yüzden inceltiyordum sürekli, saç rengimi değiştirip doığala dönünde o incecik kaşları hem kalınlaştırdım hemde şu anki modaya uygun olarak düz şekle getirdim =) Herkes nerede yaptırdığımı soruyor, bayağı pahalı bir yerde yaptırmışsın gibi duruyor diyorlar bende çaktırmıyorum
Olay sadece tüm kaşınızı uzattıktan sonra, üstlerden kavisli kısmı alıp, uçları aşağı dönükse o uçları da almaktan geçiyor
Düzeltmeden önce:
Düzelttikten sonra:
çok beğendim ben çok güzel olmuş yakışmış
Tasarıma vs para vermeye falan gerek yok bakın ben kendim yaptım, kaşlarım önceden çok kötüydü, saçlarım bakır oılduğu için kalın kaş dikkat çekiyordu çok fena duruyordu o yüzden inceltiyordum sürekli, saç rengimi değiştirip doığala dönünde o incecik kaşları hem kalınlaştırdım hemde şu anki modaya uygun olarak düz şekle getirdim =) Herkes nerede yaptırdığımı soruyor, bayağı pahalı bir yerde yaptırmışsın gibi duruyor diyorlar bende çaktırmıyorum
Düzeltmeden önce:
Düzelttikten sonra: