Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim eklemek için mesajlarımın 100 ü aşması gerekliymiş.Biraz bekleyin kızlar.resim eklemen için önce gönderdiğin cevapların mesajların falan 100 ü aşması lazım canım
Kızlar, Etiler Erdem Kramer Kuaförde Sema kaşımı 25YTL'ye aldı. Tasarım ücreti hariç.para bol olduğu bi vakit gitmek lazım ya.. ne kadar alıyor canım ?? tasarımla beraber mi ücreti?
kaşlarını nasıl aldılar peki?? kuaförler genelde incecik alıyor istesem bile kalın almıyorlar. seninki nasıl oldu
çok yapay oluyor ben hiç sevmiyorum.bana da dediler yapalım diye istemedim.senin ki nasıl oldu aslında resim olsa görürüz.
Biricik, mesajlarım 100 olunca resi ekleme hakkım oluyor o zaman eklerim. Ben doğal olmasını istedim ve istediğim gibi oldu. Ben memnunum. Resim eklediğimde görürsün.
Tasarım için 2-3 seans gitmen gerekiyor. Ama Belgin hanım kendi ve müşterisi memnun olana kadar işi bırakmıyor. Ben nakit 890YTL ödedim.Hepsi içinde.tasarım ne kadar tutu peki yani kalıcı kaşbilmiyorumkismile
Tasarım için 2-3 seans gitmen gerekiyor. Ama Belgin hanım kendi ve müşterisi memnun olana kadar işi bırakmıyor. Ben nakit 890YTL ödedim.Hepsi içinde.