- 25 Şubat 2015
- 3
- 1
- 8
- 37
- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
-
Bizimle paylasirmisiniz lutfen.Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım ama. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Bi zaman sonra teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Sırada dudaklarım var iki hafta sonra randevum var ve cok heyecanlıyım.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.
Cesaret edemeyen, karar verememiş birde güvenilir birini bulamamis olan arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.
Bizimle paylasirmisiniz? Lutfen!Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım ama. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Bi zaman sonra teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.
Cesaret edemeyen, karar verememiş birde güvenilir birini bulamamis olan arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.
Merhaba,resim görmem mümkün mü ve nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuzMerhaba Arkadaşlar ,
Bu konuyu görünce kayıt olup yazayım dedim çünkü uzun siredir bende aynı konuyu araştırıyordum edindiğim bilgileri ve tecrübeleri paylaşmak istedim. Ben bir süre önce uzun araştırmalardan sonra mikroblading yaptırdım ve çok memnun kaldım. Dövme daha sonra silinerek iz bırakıyor ve çirkin bir görüntü oluyor. Yalnız yaptırdığınız yer çok önemli, yapan uzmanın işi bilmesi ve özen göstermesi çok önemli.
Ben aldığım tavsiye üzerine İstanbul'da çalışan bir İranlı uzmana yaptırdım ve daha sonra iki arkadaşımı daha götürdüm ona mikroblading icin. Hatta daha sonra deep eyeliner ve dudak renklendirme işlemleri de yaptırdım aynı uzmana. Hepsinden de çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Ücret olarak piyasa şartlarına göre oldukça uygun bir fiyata yaptırdım. Yaptırdığım uzmanın ınstagram sayfasını buraya yapıştırıyorum, merak eden inceleyip oradan iletişim kurabilir
https://www.instagram.com/roxan_meysami/
Kalıcı makyaj uygulamaları ile ilgili yaptığım araştırmalarda bu işin en iyilerinin İran da eğitim aldıklarını öğrendim ve o yüzden de burada uzun bir uğraş sonrası böyle bir uzman buldum ve hiç pişman olmadım diyebilirim :) Herkese mutlaka bu işlemi yaptırmadan önce iyi araştırma yapmaları ve işin ehli birine yaptırmalarını öneriyorum. Sonuçta işlem yüzünüze yapılan bir işlem ve yanlış veya dikkatsiz bir uygulamada mağduriyetinizin çok ciddi boyutlarda olabiliyor, yamuk kaşlarla dolaşmak tam bir kabus olabilirBir de piyasada ismi çok bilinen isimler ünlendikten sonra uygulamalarda pek özen göstermiyorlar, bir arkadaşım piyasada en çok bilinen isimlerden birine mikroblading yaptırdı ve işlem boyunca o kişi telefonuyla konuşup gerekli özeni göstermeyip kaşlarını mahvetti, daha sonra arkadaşımı bahsettiğim İran'lı uzmana götürdüm ki kaşlarını düzeltsin. (baya uğraşıp düzeltmeyi başardı :)
Merhaba kaşlarınızın resmini görmem mümkün mü...ayrıca bahsettiğiniz kişi nerede çalışıyor..cevaplarsanız sevinirimBende kendi yaptırdığım işlemden oldukça memnun kaldım, rahatlıkla tavsiye edebilirim. Mikroblading başlığı altına yazdıklarımı kopyalıyorum belki bir yardımı dokunur, iyi şanslar
Merhaba benim değişimimi profil fotomda görebilirsiniz. En üstte Murat Akyol'un 2015 Aralıkda yaptığı rötüşle uğraşmamak için dövme boyalı ve yanlış teknikle yapılan kaş ve ortada 11 seans ve 1,5 yıl süren silme işleminden sonra kaşlarım ve en altta sevgili Jenya Denizeri'nin yaptığı doğal ve kıl görünümlü kaşlarım. Sosyal medyada gördüğünüz ünlülerle fotoğraflar vs bakıp aldanmayın yanlış bir işlem yapılınca bu işin dönüşü zor yaptıracağınız yeri ve kişiyi iyi seçip canlı örnekler görerek karar verin.
aktif misiniz acaba:lepi:Canım;
Ben ankarada oturuyorum, Geçen sene, iranlı bir arkadaşıma kaşlarıma kaş kontur yaptırdım birde gözlerime, inan bana harika oldu.yanlız bu işi yapanların ehil kimseler olması gerekiyor yoksa sonuç hüsran. Sana tavsiyem daha önce yaptırmış ve memnun kalmış olanların yaptırdığı yerlere yaptır ucuz diye sağa sola gitme.:lepi:
Merhabalar, ben de kaşımı yaptırdım ama bin pişmanım. Şimdi sildirmek için araştırma yapıyorum. Siz sildirdiniz mi? Neticeyi paylaşırsanız sevinirim. Kaşlarım yüzünden psikolojim bozuldu. İnsan içine çıkmak istemiyorum.zennaz 'cım selamlar,
Tam sildirmeye karar vermiştim ki, gazetede şöyle bir haber okudum Picosure ile ilgili ve yine korktum. Yüzüme aynı şey olursa ne yaparım ben :'(( http://www.hurriyet.com.tr/dovme-sildiren-iki-bankaci-arkadas-yandi-tazminat-davasi-actilar-40537768 Acaba aynı avukattan bende mi daha açsam diyorum Murat Akyol’a.
Çok üzülüyorum hergün, gözlerim doluyor ve nasıl kurtulabilirim bilmiyorum. Ya olan kaşlarımı da kaybedersem, ya yanık izi kalırsa, ya daha kötü olursa. Acaba sana nasıl ulaşabilirim, telefon veya e-mail. Çevremde beni anlayabilecek ve bu yoldan geçen bir tek sen varsın. Süreçle ilgili desteğine ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?