- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
-
isterim tabii ki.(null)
Ben 2 sene once yaptirdim cok memnun kaldim seneye rutus yaptiricam renk biraz aciliyormus zamanla. Arkadaslarimi goruyodum yaptirdiktam sonra kizarip sisiyodu kotu boyalar kotu ignelerle yapiyolarmis
Anadolu yakasinda yaptirdim1 saat falan model sectik tam istedigim kasa sahibim suan makyaja bile gerek kalmiyor siddetle oneririm.:)
ben 2008 senesınde bır guzellık salonunda kalıcı makyaj bolumunde kalıcı kaş yaptırdım sac rengım sarıydı bana kahve rengı bır kalıcı kas boyası ıcıne hafıf siyah koydular cunkı kahve rengı kaş zamanla kırmızıya donusup cok kotu bır hal alıyormuş. benım kaslarım bıttı eve gıderken arkadasım gordu ıyyyy dedi ıkı tane karafatma koymuşlar sankı dedı bende koyu oldugunun farkındaydım ama bana o renk acılacak hatta 2 sene ıcınde cıkacak dedıler. malesef ki o renk acılmadı hatta ıcıne koydukları sıyah renk oksıtlenerek mavı oldu artık mavı kaşlıydım arkadaslarım bana mavi kaş diyordu bende careyı lazerle kaş sildirmede buldum ama daha once kapatıcılarla kapatıp üzerine toz acık kahve far suruyordum ıkı sene dayandım ama baktım cıkmıyor lazere gittim 2 seans sildirdim ama ona ragmen hala cıkmadı yıl 2013 hala cıkmadı bu kaş. benım tavsıyem arkadaslar kalıcı makyaj olayına sakın kanıpta yuzunuzu gözünüzü boyatmayın çünki ben cok psikolojık sorunlar yasadım bu kaş hikayesinde
ben ilk olarak nışantaşında ünlü güzellik uzmanı leyla inanıra yaptırmıştım 250 euroya ama 5 sene önce gazyet doğal ve güzeldi.geçen senede rengi çıkmaya başladığı için yakın bir güzellik uzmanı arkadaşım ücretsiz üzerinden geçti. size tavsiyem her yerde yaptırmayın uzman kişilere yaptırın kullandıkları boyar madde kaliteli ve cilde uyumlu olmalı herhangi bir reaksiyon göstermemesi için.bu arada ben açık tenliyim o yüzden siyah yerine hafif gri ve kahverengi karışımından yaptırıyorum ama yinede 2 sene sonra rengi açılmaya ve kızıllaşmaya başlıyor.yani o ilk yapıldığındaki kopkoyu görüntü gidiyor.bilginiz olsun mümkün olduğu kadar koyu yaptırın yoksa ilerde sadece turuncu bir renk kalıyor.
ben 2008 senesınde bır guzellık salonunda kalıcı makyaj bolumunde kalıcı kaş yaptırdım sac rengım sarıydı bana kahve rengı bır kalıcı kas boyası ıcıne hafıf siyah koydular cunkı kahve rengı kaş zamanla kırmızıya donusup cok kotu bır hal alıyormuş. benım kaslarım bıttı eve gıderken arkadasım gordu ıyyyy dedi ıkı tane karafatma koymuşlar sankı dedı bende koyu oldugunun farkındaydım ama bana o renk acılacak hatta 2 sene ıcınde cıkacak dedıler. malesef ki o renk acılmadı hatta ıcıne koydukları sıyah renk oksıtlenerek mavı oldu artık mavı kaşlıydım arkadaslarım bana mavi kaş diyordu bende careyı lazerle kaş sildirmede buldum ama daha once kapatıcılarla kapatıp üzerine toz acık kahve far suruyordum ıkı sene dayandım ama baktım cıkmıyor lazere gittim 2 seans sildirdim ama ona ragmen hala cıkmadı yıl 2013 hala cıkmadı bu kaş. benım tavsıyem arkadaslar kalıcı makyaj olayına sakın kanıpta yuzunuzu gözünüzü boyatmayın çünki ben cok psikolojık sorunlar yasadım bu kaş hikayesinde
al bendende o kadar 3 sene önce bende kadıköyde yaptırdım seninle aynı şikayetlere sahibim sarışın bir bayanım kahve zamanla turuncuya dönermişmiş te az siyah koyucaklarmışta çok doğal olucakmışta kaşlarımı rezil ettiler beni gören herkes kaşlarına ne oldu diyordu herkese bir açıklama yapmaktan hikaye uydurmaktan çok sıkıldım yıl 2013 oldu artık ben mavi kaşlı kızım:2:
Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım ama. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Bi zaman sonra teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Sırada dudaklarım var iki hafta sonra randevum var ve cok heyecanlıyım.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.
Cesaret edemeyen, karar verememiş birde güvenilir birini bulamamis olan arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.
Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım ama. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Bi zaman sonra teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Sırada dudaklarım var iki hafta sonra randevum var ve cok heyecanlıyım.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.
Cesaret edemeyen, karar verememiş birde güvenilir birini bulamamis olan arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.
Ben instagrm da murat akyol diye birini gördüm maillestik de fiyat istanbuldaysaniz 500 ve bir çok ünlü te kaş yapmış 2 yilda kaliciligi varmis gerçekten güzel görünüyor kalin kalin. Belki dusunebilirim ama daha uygun olursa ve 2 yil değil 2 ay kalici olursa.. Kalici makyaj aklima yatmiyor yine de, çirkin olursa çok kötü olur, en azindan su an doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?