- 5 Ağustos 2015
- 22
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi damlaserra
5 gün önce kas kontürü yaptirdim ve nefret ettim bin pismanim eve gelir gelmez cikarmaya calistim hepsini sabunla yikadim.. 2. gün aklima yanik kremi geldi ( bepanthen) ile bayagi cikmaya basladi dövme cok sükür.. cizikler kaldi ama izleri nasil yok edebilirim bilen var mi? bu arada ben soguk kahverengiye boyatmistim. rengi biraz kizila dönüyor ama yapaacak bir sey yok olan oldu
bu arada pisman olup nasil cikaricam diye bakiniyorsaniz benden size tavsiye hemeen yanik kremi alin ve kaslariniza uygulayin 1 saat falan öyle birakin kendiliginden rengini alacaktir. her gün aralikli saatlerle yapin bunu! ben bunu maalesef hic biryerden bilgi edinmedim kendi aklima geldi bu yöntem. yapan kisilere sordum herkes yapmyi biliyor ama cikartmaya gelince kimsenin bildigi bir sey yok! bu cok sinir bozucu böyle uzman olunmaz. benim size yardimim dokunursa ne mutlu bana.
sizin bildiginiz yöntemler var ise yorum olarak yazabilirsiniz
3 arkadaşımın tecrübesini anlatacağım.
1.sinin kontürü nedense bir kaş yuvarlak, bir kaş kavisli saçma sapan birşey oldu, 2 ayrı yerde sildirme işlemi yaptı, o kaşlar kazındı, lazer silem yapıldı, yara tibi oldu, kabuk kabuk döküldü.Sonuç: silinmedi.Sonra başka yerde sildirme yaptırdı, yine aynı terane, kaçar seans gitti bilmiyorum ama sonuç alamadı, aylarca kaşsız kabuk kabuk gezdi yazık.Sonra baktı olmuyor, kalıcı kaş konusunda bilinen tanınan iyi bir yere gidip kaşlarını düzelttirdi, eskisinden çok daha iyi duruyor, ama kurtulamadı kontürden, yine bikaç yılda bir rötuş fln, mahkumiyeti devam ediyor kalıcı kaşa.Diyeceğim o ki, sildiricem diye uğraşma, anormallik varsa şeklini düzelttir.
2.sinin kaş rengi solup açılınca pembeye dönüyorUzun zaman önce rötuş vs yaptırmayı kesti. Yıllar içinde silinip gidecek umuduyla kalemle vs kapatıyor rengi, ne bela birşeyse yıllardır çıkıp gidemedi.
3.sünün kaş şekli güzel, o da solunca akınca mora dönüşüyor rengi :) rötuşunu yaptırıp devam ediyor, 15 yıldır.Resmen ömür boyu esir oluyorsunuz, yaptırmayı düşünenler, kaşınızda anormal, makyajla halledemediği iz bir sorununuz yoksa sakın yaptırmayın, unutun derim.Senin işine yarayabilecek konu da bu arkadaşımla ilgili.Yıllar yıllar önce, kaşlarından sonra dudaklarını da yaptırmıştı bu arkadaşım.Bepanthene sür demişler buna, bu abartmış, habire sürmüş, bunun dudağı rengi tutmadı.Başta bi kabuk tutuyor ya, o ara bephantene i sürmüş sürmüş, hücre yeniliyor ya bepanthene, kabuklar geçtiğinde kontür fln kalmamıştı.Yanık kremi ne kullanıyorsun bilmiyoum ama o da aynı mantıkla işliyor olabilir.bephantene, hametan, madecassol gibi yenileyici kremler silinme sürecini hızlandırabilir.
Bi arkadaşı da şeytana çevirmişlerdi kaşların uçları yukarı bakıodu fln, git düzelttir şunu demiştik ama naptı noldu bilmiyorum.
Merhaba dandos uzun zaman olmuş yazalı ama expigment işe yaradı mı?Bende yaptırdım çok pişmanım silmek için expigment kullanıyorum. Baya açılma oldu başka tavsiyesi olan var mı
merhaba baya olmuş sizin bu yazıyı yazalı. ama bende 3 gün önce yaptırdım o kadar pişmanım ki5 gün önce kas kontürü yaptirdim ve nefret ettim bin pismanim eve gelir gelmez cikarmaya calistim hepsini sabunla yikadim.. 2. gün aklima yanik kremi geldi ( bepanthen) ile bayagi cikmaya basladi dövme cok sükür.. cizikler kaldi ama izleri nasil yok edebilirim bilen var mi? bu arada ben soguk kahverengiye boyatmistim. rengi biraz kizila dönüyor ama yapaacak bir sey yok olan oldu
bu arada pisman olup nasil cikaricam diye bakiniyorsaniz benden size tavsiye hemeen yanik kremi alin ve kaslariniza uygulayin 1 saat falan öyle birakin kendiliginden rengini alacaktir. her gün aralikli saatlerle yapin bunu! ben bunu maalesef hic biryerden bilgi edinmedim kendi aklima geldi bu yöntem. yapan kisilere sordum herkes yapmyi biliyor ama cikartmaya gelince kimsenin bildigi bir sey yok! bu cok sinir bozucu böyle uzman olunmaz. benim size yardimim dokunursa ne mutlu bana.
sizin bildiginiz yöntemler var ise yorum olarak yazabilirsiniz hanimlar
Merhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum son durumun nedir bilgi verir misin bepanthen kullandın mi? Ne yapayım ne tavsiye edersin. Silme işlemini bir ay sonra yapabilirim diyor hicbirsey sürme diyor. Bense biran once kurtulmak istiyorum.merhaba baya olmuş sizin bu yazıyı yazalı. ama bende 3 gün önce yaptırdım o kadar pişmanım kibaşka tavsiyeleriniz var mı dediklerinizi yapıyorum biraz silindi gibi ama kırmızı çizgilerim var çok mutsuzum
Bende ayni durumdayim rengini acmak icin bisey var mi acabaMerhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum son durumun nedir bilgi verir misin bepanthen kullandın mi? Ne yapayım ne tavsiye edersin. Silme işlemini bir ay sonra yapabilirim diyor hicbirsey sürme diyor. Bense biran once kurtulmak istiyorum.
Ben fondoten uygulamistim o biraz rengini açmıştı. Bepanthen krem gerçekten ise yariyor kaçıncı gunundesinBende ayni durumdayim rengini acmak icin bisey var mi acaba
1.5 ay oldu. Hala cok koyuBen fondoten uygulamistim o biraz rengini açmıştı. Bepanthen krem gerçekten ise yariyor kaçıncı gunundesin
Şuan ne durumdasınız acaba? Memnun kaldınızmıBen de yıllar önce bu kaş kontürü yeni çıktığı zamanlarda fırsatlardan alıp Avcılarda biyere yaptırmıştım. Kaçlarımı upuzun ve çatılı bir şekilde simsiyaha boyamıştı. Eve gelip yıkadım hemen ama bazı yerleri geçti bazı yerleri geçmedi alacalı bulacalı oldu. Sonrasında microblading ile düzelttirmeye çalıştım. Tabi onların geçerliliği 1 sene olduğu için sık sık tekrar etmem gerekti. Uç kısımları o kadar aşağı doğru uzuyordu ki kaşım çok düşüktü. Sonra araştırdım ve en azından uç kısımlarını silmek için %25'lik TCA asit kullandım. Aynen anlatıldığı gibi oldu deri soyuldu vs hatta kontur oldukça hafifledi ama yoğun güneş koruyucu kullanmama rağmen o bçlgede iz kaldı. Kaş yapayım derken göz çıkardım. Şimdi de iz tedavisi oluyorum. Gerçekten çok yoruldum. Eşimin kuzeni kontür sildirme eğitimi aldı, doğal bitkisel organik bir ilaçla boyayı kusturan bir işlem yapıyorlarmış. Bugün bana işlem yapacak. Kaşlarımın güncel halini koyuyorum buraya. İşlem yapılıp 15 günlük iyileşme süresi de geçince onu da paylaşırım. Tamamen geçtiğinde iyi bir yere uç kısmı biraz daha kalkık,1-2 sıra kalın iyi bir microblading yaptırmak istiyorum. Yaptırınca onu da paylaşırım
Eki Görüntüle 2147384