- 6 Nisan 2017
- 41
- 39
- 42
-
- Konu Sahibi damlaserra
Şuan ne durumdasınız acaba? Memnun kaldınızmı
Memnun kalırsan bende istiyorum çok perişan haldeyimEki Görüntüle 2151288
İyileşmesi 14 gün sürüyormuş. Şuan kabuklu durumda rengi daha kahverengileşmiş gibi ama kabuklar dökülünce asıl durum ortaya çıkacak :) Ben de merak ediyorum.
Sanırım bir senans daha gerekecek
Yine de güncel durumun fotoğrafını ekliyorum :)
Memnun kalırsan bende istiyorum çok perişan haldeyim
Çok mu koyu yaptılar sana da, resim atsana canım.
Mutlaka bilgi paylaşacağım sizinle.
Ben çektim, kurtulursam başkaları çekmesin bari
Çok mu koyu yaptılar sana da, resim atsana canım.
Mutlaka bilgi paylaşacağım sizinle.
Ben çektim, kurtulursam başkaları çekmesin bari
Eki Görüntüle 2151432
Hem çok koyu laciverte döndü hemde yamuk yumuk saçlarımın rengini açmak istiyorum ama kaş rengi yüzünden sırıtıyo inceltmek istiyorum ama altlarda kontür var düz kaş şeklinden çıkmıyo
İnşallah kurtuluruzBenimki de böyleydi evet biraz daha doğal renkler olsa çok kalın değil aslında. Derinin 2 tabaka altına yapıldığı için kan ile karışıp rengi füme oluyormuş. O nedenle çok derine yaptırmamak gerekiyormuş. Benim kaşlarım da gri füme gibi değişik bişeydi,silmek için ilacı verince kahverengi boya çıktı içinden. Kuzenim dedi ki aslında kahverengi boya kullanmışlar ama çok derinde olduğu için rengi değişmiş.
İlginç gerçekten. İlk yapıldığında çok iyi duruyor gibiydi halbuki...
Ne yaptın ne durumdasın ??Eki Görüntüle 2151288
İyileşmesi 14 gün sürüyormuş. Şuan kabuklu durumda rengi daha kahverengileşmiş gibi ama kabuklar dökülünce asıl durum ortaya çıkacak :) Ben de merak ediyorum.
Sanırım bir senans daha gerekecek
Yine de güncel durumun fotoğrafını ekliyorum :)
Ilk silme isleminden sonra renkte biraz aaçılma oldu ama tamamen silinmedi. Kuzenim de İzmir'e yerlesti. Aslında bir silme islemi daha yapması lazim. Ben de hazir hafiflemisken iyi bir yerde guzel birsey yaptirsam mı, yoksa bir silme işlemi daha mı yaptırsam kararsız kaldım.Ne yaptın ne durumdasın ??
Son halini görebilirmiyimIlk silme isleminden sonra renkte biraz aaçılma oldu ama tamamen silinmedi. Kuzenim de İzmir'e yerlesti. Aslında bir silme islemi daha yapması lazim. Ben de hazir hafiflemisken iyi bir yerde guzel birsey yaptirsam mı, yoksa bir silme işlemi daha mı yaptırsam kararsız kaldım.
Son halini görebilirmiyim
Evet fark olmuş acaba bu işlemin aynısını istanbulda yapan yer varmıymış nerde yaptırabilirimTabiki, şuan bu şekilde, aslında ilk duruma göre bayağı iyi :)
Eki Görüntüle 2161774
Ayten Kömürcü var galiba hatta ben ilk ondan randevu almıştım ama kuzenim biz deneyelim deyince iptal ettirmiştim. İsterseniz bir araştırın.Evet fark olmuş acaba bu işlemin aynısını istanbulda yapan yer varmıymış nerde yaptırabilirim
Ben ayten hanıma bir seans gittim gerçekten işinde başarılı ama fiyatları çok yüksek en az 2 seans daha gitmem lazım ama çeyiz düğün hazırlığında bütçem yeterli değil vaktimde kısa ayten hanımın yaptığı işlemi daha ucuza yapan yerler varmı diye araştırıyorumAyten Kömürcü var galiba hatta ben ilk ondan randevu almıştım ama kuzenim biz deneyelim deyince iptal ettirmiştim. İsterseniz bir araştırın.
Ben de gittim iki seans ama çok aciyo nereye gittiniz siz Ankara daArkadaşlar picosil lazeri araştırın. Ben Ankarada 3 kez solüsyonla sildirdikten sonra 2 seans lazerle kurtuldum. Şu an biraz kaldı renk farklılığı onun için devam edeceğim gibi görünüyor. Biraz maliyetli ama değiyor. Picosure Lazer diye aratın zaten çok fazla yapan kimse yok.