Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakın kese yapmayın Kaşlarımı mikrobilading yaptırdığım gün küçük hassas yüz kesesini kaşlara sürdüm rengi çıksın diye ama aşırı reaksiyon gelişti Çünkü zaten o bölge yeterince hassastı sadece madecassol ya da proctoloc tarzı hücre yenileyici kremlerden sürün tabaka şeklinde
Merhaba, bende ayten hanima kas sildirmeye gittim ve ilk seansta tumbkaslarim dojuldu diyebilirim. Cok korkuyorum yerine kas gelmeyecek diye. Siz nerde kas vitamini yptirdiniz acaba? Eski haline donmeni ne kadar sure aldi acaba
Merhaba, bende ayten hanima kas sildirmeye gittim ve ilk seansta tumbkaslarim dojuldu diyebilirim. Cok korkuyorum yerine kas gelmeyecek diye. Siz nerde kas vitamini yptirdiniz acaba? Eski haline donmeni ne kadar sure aldi acaba?