- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
neden almayalım aşk olsun :) du ben sana özelden mesaj atayım msn adresimi :)
tmm canm eklıym bnde görüşürz fırsat buldukca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden almayalım aşk olsun :) du ben sana özelden mesaj atayım msn adresimi :)
hallettin mi? :)tmm canm eklıym bnde görüşürz fırsat buldukca
iyi akşamlar hoşgeldin :) bi burçdaş daha geldi :) nasılsın?
sıcakkanlı insanlarız velhasıl kelam :) nazo kankam da olaydı iyiydi aslında onun da muhabbeti güzeldir :) hatta biz çoğu akşamlar msn.de falan konuşuoruz toplaşıp :) msn kullanıosan seni de alalım sohbetimize çünkü her zaman kk.da olamıoruz :)
hallettin mi? :)
iyiyim ben de saolasın. bi yandan beyaz show.u izliorum bi yandan buraya bakıorum :) tanıtmak ister msin kendini?Hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız? :)
yok gelmedi bana bildirim :/ sen de bana gönderir misin adresini?evt cnm ekledm ama sana gelmedi mi yoksa yanlıs mı yazdm adresi birazcık karısıktı ya
iyiyim ben de saolasın. bi yandan beyaz show.u izliorum bi yandan buraya bakıorum :) tanıtmak ister msin kendini?
hallettin mi? :)
yok gelmedi bana bildirim :/ sen de bana gönderir misin adresini?
memnun oldum çok :) ben de 23 yaşındayım, bursada yaşıorum, biyoloji öğretmeniyim (henüz atanamadım kpss çalışıorum ), 6 alık da evliyimTabi, 22 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum, lisans eğitimimi açıköğretimden tamamlıyorum, sözlüyüm, kısmi zamanlı çalışıyorum vs. vs.. :)
memnun oldum çok :) ben de 23 yaşındayım, bursada yaşıorum, biyoloji öğretmeniyim (henüz atanamadım kpss çalışıorum ), 6 alık da evliyim
ımm daha 100 sınırını aşamamışsın ama bişe kalmamış 8 mesaj nedir ki dene bakalım yılmak yoktatlım özel msj gönderemıyomusum ya 100 msj yazmam gerekıyomus 92deymişim 8 msjn lafını ediolar nolucaksa sankı ben bi kontrol edim bastan yollıym cnm belki gelir
amin cnm bnm darısı başına :) evt çok istiorum mesleğimi yapabilmeyi, ev hanımı olmakla hayat geçmiyooooooooorrHayırlısı olsun, Allah geçim bahtı versin. :)
İnşallah atamanız da gerçekleşir. :)
amin cnm bnm darısı başına :) evt çok istiorum mesleğimi yapabilmeyi, ev hanımı olmakla hayat geçmiyooooooooorr
silip tekrar ekledm ama yıne olmadı sanırm msn in bana gıcıgı mı var ne neyse sınırımı asınca yönetim izin verınce msj atarım olmazsa canmımm daha 100 sınırını aşamamışsın ama bişe kalmamış 8 mesaj nedir ki dene bakalım yılmak yok
aynen öyle... lisans mezunu olmak da çok bi anlam ifade etmio artıkİnsanların mesleğini yapmasını öyle güç hale getirdiler ki..
alla alla :/ şansa bak... msn.in yerini skype alıcak ya 8 nisanda daha şimdiden sorunlar baş göstermeye başladısilip tekrar ekledm ama yıne olmadı sanırm msn in bana gıcıgı mı var ne neyse sınırımı asınca yönetim izin verınce msj atarım olmazsa canm
ımm daha 100 sınırını aşamamışsın ama bişe kalmamış 8 mesaj nedir ki dene bakalım yılmak yok
aynen öyle... lisans mezunu olmak da çok bi anlam ifade etmio artık
alla alla :/ şansa bak... msn.in yerini skype alıcak ya 8 nisanda daha şimdiden sorunlar baş göstermeye başladı
valla bilemiorum kuzucum :) neyse bu gecelik benden bu kadar yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler tatlım, öptm :)yerini baskası alacak dıye komplekse mi girdi nee
valla bilemiorum kuzucum :) neyse bu gecelik benden bu kadar yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler tatlım, öptm :)