- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
- Konu Sahibi Terazikadini16
kimse yok muuu?:26:
Ben varımmmmm napıosun sekerm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yok muuu?:26:
selam cnm sorma ya :) eee naber nasıl gidio? :)Selam burçdaş.
Msn olayını bir halledemedik.
azcık yorgunum tatlm, senden naber? :)Ben varımmmmm napıosun sekerm
selam cnm sorma ya :) eee naber nasıl gidio? :)
azcık yorgunum tatlm, senden naber? :)
al benden de o kadar. çok yoruldum bugün, çok aksiyonlu bi gündüNasıl olsun canım koşturmaca öyle, aynı tas aynı hamam her şey. Sen nasılsın? Senin nasıl gidiyor?
eneeeee benim bebişim olursa bana da gelir msin ziyarete?Bende yorgunum bebişşim okuldakı ogretmenn bebişi olmustu onu zıyarete gttk vala.. bi de yarın ygs de gözetmenmm 160 dak gecer mi yaaa
iyilk cnm senden nbr? özlettin kendini :)slm nabersiniz şekerler
al benden de o kadar. çok yoruldum bugün, çok aksiyonlu bi gündü
eneeeee benim bebişim olursa bana da gelir msin ziyarete?
iyilk cnm senden nbr? özlettin kendini :)
hahah saol cnm bnm :) bebiş kız mıydı erkek mi?Nye gelmym bebegem gelırım tabiii :)) Sen hele yap bebşiii:)
hahah belli belli bana ne aldın?iyi bnden de ya nolsun bugün baya gezdım dolaştım alışweriş yaptım keyfim pek yerınde
hahah saol cnm bnm :) bebiş kız mıydı erkek mi?
hahah belli belli bana ne aldın?
ay yavrum kıyamam ya :) küvezde falan bekletirler onu bi süre şimdi :/Kız canmm erken dogum oldugu ıcın baya ufaktıı
yok kız ben şakasına söylüorum henüz bebiş dşünmüoruz :) unuttn demek oysa ki ben senin için mercimek köftesi yapmıştımsana mı ahh unutmusum yaa
neyse yakınlarda düşünüyosan bebiş falan bebişin de olsn da ikinize birden alım artık kuzum
ay yavrum kıyamam ya :) küvezde falan bekletirler onu bi süre şimdi :/
yok kız ben şakasına söylüorum henüz bebiş dşünmüoruz :) unuttn demek oysa ki ben senin için mercimek köftesi yapmıştım
mercimek köftesi kilo yapmaz kız bol bol yeşillik var içinde mercimek haricihadi yaa ahh ne kaa düşüncesizim hiç yakıstıramadım kendıme ayy bayılırım mercimek köftesine ama ben rjimdeyim ya bu aralar yiyemıyorum oyle seyler
mercimek köftesi kilo yapmaz kız bol bol yeşillik var içinde mercimek harici
ay yavrum kıyamam ya :) küvezde falan bekletirler onu bi süre şimdi :/
yok kız ben şakasına söylüorum henüz bebiş dşünmüoruz :) unuttn demek oysa ki ben senin için mercimek köftesi yapmıştım
demi demi nolcakkı altı üstü mercimek bulgur yağ
bişe olmaz bi kerecikten noldu msn olayını çözemedik hala yademi demi nolcakkı altı üstü mercimek bulgur yağ