- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.761
Kaç yaşına giriyorsun
1.yaptığın nasıl olmuştu
24
ilk anneme yaptım. doğum gününde herkes bayılmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşına giriyorsun
1.yaptığın nasıl olmuştu
24
ilk anneme yaptım. doğum gününde herkes bayılmıştı
aramızda 2 yaş varmış. ben seni 26 yaşlarında diye düşünüyorduuum
neyse, bizim evdede şeker hamuru var. nişan için kurabiye yapmıştık baya arttı. sonradan pasta yaparız demiştik ama unutuldu kaldı..
yaptığın zaman buraya yazar mısın tarifi de? foto delisi oldum iyice ama foto da ekler misin?
geçen gün kurabiye yaptım bloğumda var bak istersen
pasta yapınca onu da eklerim
Seninle nişanlandığına göreeee
Tamam gelinim,akşam görüşürüz ,Allahaısmarladık
sabret nasılsa geçici bi süreliğine ordasınız :) hem samsun da kötü bi şehir değildir ki yemyeşildir her taraf :) tabi izmr kadar gelişmiş değildir ona bişe diyemem ama cizrede yaşamak zorunda olan bi arkadaşımz var mesela topicten ya o napsın? :)
Bakıcam
Beklemedeyiim.
Günaydın ;
ekledim tatlım bakarsın müsait olduğunda
günaydınnnnn
Hemen baktım , çok güzel gözüküyor
Ellerine sağlıııık .
Hoşgeldin gelinim, nasılsın, neler yaptın dün anlat
süperim napım kuzum hazırlıklar hazırlıklar koca bi bavul dordurdum sankı hepsini giyecek gbi gidince arkadasımın düğünü var bı de ona gidicez nişanlımla onun için hazırlık yaptım bı de simdi bugünü aksamın cabuk olmasını beklıyorum heyecanla
saatler kaldı he kıskandım ya la
gidin gezin eğlenin, tadını çıkarın valla.güzel güzel eşyalar alın yuvanıza
evet az kaldı artıksizde en kısa zamanda kavusursunuz inşallah kuzucum ya
ama ordayken zaman cabuk gececek ona üzülüyorum daha gitmeden
gecici ayrılıklar bunlar yavrum sıkma canını. gün gelecek hiç ayrılmayacaksınız . ben böyle avutuyorum kendmi sende böyle düşün hep tekrar ayrılacağınızı düşünürsen hiç tad alamazsan
insallah canım ya doğru söylüyon bu son ayrılıgımız olacak inşallah sonra evlencez vee hep beraber olcaz inşallah
sonra sen bebiş yapcan bizde totoşuna vrcaz,mıncıklıcaz uzaktan
ayy inşallah insallah zaten cok seviyorum bebeklerı şimdi bi kere daha heveslendım