- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 38
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.721
İş için deyince sende çalışıyorsun sandım
Boğa olaydın eyidi
Eşim çalışıyor tatlım ben yatıyorum sözde ama ev işleri fenaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş için deyince sende çalışıyorsun sandım
Boğa olaydın eyidi
karşılılıklıdır elbette
şu çekilişler kampanylar var yaa oraya takıldım kaldım sabahtan beri faceden twitten ne bulduysam katılıom
dene sansını derim
evet güzel şehir bursa :) anladm cnm zormuş baya ya... izmir de güzel şehir gelmişliğim var :) egenin incisiBursa'yı çok severimmmmmm
Eşim mühendis tatlım enerji santralleri yapıyor devamlı geziyoruz proje süresince kalıyoruz gittiğimiz şehirde ama izmirde evimiz falan
ooo burdem seni tekrardn buralarda görmek ne güzel geçen gün karışıktı baya eskişehir üni. şimdi nasıl durumlar?
Eşim çalışıyor tatlım ben yatıyorum sözde ama ev işleri fenaaaaa
Akşama kadar yaparsın boşver
gerci kk.da takılmaktan temizliğe vakit bulamıyorsundur
Nasıl yapcakmışız, anlatır mısın ?:26:
evt topicteki çoğu hatunla iletişim halindeyiz artık her gün görüşmezsek özler olduk birbirimizi bu aralar çok takılmıorum kk.da kpss çalşmalarıma ağırlk verdm genelde telefndan görüşüoruz falan evt ya geçen gün haberlerde izledim şok oldum o nasıl bi saldırganlıktır öyle aslında sakin bi üni. eskişehir nasıl oldu ben de anlam verebilmiş değilim :26:ayy ewet yaaa bida denk gelemedik terazi hanım sizinle
ünide bi sürü olay lar olayylarr kaldık aralarında iki karşıt öğrenci grubu taş lar sopalar birbirine girddiiii fena karıştı ortalık neyseki hemen alındı önlem güvenlik güçleri geldi dağıttı grubu dağıtamadıklarını topladıı gittii ...
suan durum sakin ama belli dde olmaz :18:
başlıktan da anlaşılacağı gibi amacımız kalıcı dostluklar kurmak :) eski üye, yeni üye ayrımı olmadan sohbet edebileceğiniz en güncel topic. Dikkat! bağımlılık yapabilir :)
Genel olarak herkesle iyidir aram yakoç.. ben pek anlaşamam koçlarla bi terazi olarak ama belki bizim topic için istisna olursun belli mi olur
O nidenİş için deyince sende çalışıyorsun sandım
Boğa olaydın eyidi
evt topicteki çoğu hatunla iletişim halindeyiz artık her gün görüşmezsek özler olduk birbirimizi bu aralar çok takılmıorum kk.da kpss çalşmalarıma ağırlk verdm genelde telefndan görüşüoruz falan evt ya geçen gün haberlerde izledim şok oldum o nasıl bi saldırganlıktır öyle aslında sakin bi üni. eskişehir nasıl oldu ben de anlam verebilmiş değilim :26:
Açarasın müziğini,hemencik yaparsın. (gerçi temizlik dyip de gçmemek lazım köşe bucak her yer toz oluyor, temizlik en zor iş bence )Aynen öyle canmmm bıde usenıyorum azcık yapmaya ama az sora kalkacam yapım de bitsn :S
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-9495.html
burada paylaşımlar oluyor bende takip ediyorum
facede begen paylaş yorumla diye yapılamsı gereken ler anlatılıyor sonrada işte sonuç beklion o kadar cık
twittede takip edion sayfaları yarışma yapıolar cevap verion şansını denion
Açarasın müziğini,hemencik yaparsın. (gerçi temizlik dyip de gçmemek lazım köşe bucak her yer toz oluyor, temizlik en zor iş bence )
Hiç ilgilenmem böyle şeylerle ama bakıcam yine de sağol burdemcim
merhaba cnm hoşgeldn :)merhabaaaalaaaarrrrr..........
hadi bakalım :) laf aramızda ben de çok uyumluymdr aslında burcum gereğiGenel olarak herkesle iyidir aram ya
Genel olarak herkesle iyidir aram ya
O niden
Ben köşe bucak yapmıyorum canm ev arkadaslarımla kaldgm ıcın ortak yerlerı halledyrm :)
valla kütahya, afyon falan gezdim ama eskişehire gelmedim açıkçası ama gelmeyi isterim çok. porsuk çayını merak etmiyor değilim :) hem nüfusu genç şehirleri severimya aslında esk nin yerli halkı sakin dir fakat 2 üniversite olması dolayısıyla öğrencilerin cokluğu bu sehri daha da bi canlandırıyor...
yada cozutturuyorr
ama olsun ben sehrimi seviyorum.
gelmediysen mutlaka gel ve gezzz hattaa beklerim
evet güzel şehir bursa :) anladm cnm zormuş baya ya... izmir de güzel şehir gelmişliğim var :) egenin incisi
sabret nasılsa geçici bi süreliğine ordasınız :) hem samsun da kötü bi şehir değildir ki yemyeşildir her taraf :) tabi izmr kadar gelişmiş değildir ona bişe diyemem ama cizrede yaşamak zorunda olan bi arkadaşımz var mesela topicten ya o napsın? :)Evet tatlım memleketimi özledim
Akşama kadar yaparsın boşver
gerci kk.da takılmaktan temizliğe vakit bulamıyorsundur