- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.741
Evet tatlım bugün tv montajı yaptılar az önce bitti işleri buzdolabı için tamirci geldi yarın sitedekiler misafirliğe gelicek ben markete gidicem daha bide balkon camlarını siliyorum şimdi benden büyük 15 tane cam
Daha ikramları yapıcam
sabret nasılsa geçici bi süreliğine ordasınız :) hem samsun da kötü bi şehir değildir ki yemyeşildir her taraf :) tabi izmr kadar gelişmiş değildir ona bişe diyemem ama cizrede yaşamak zorunda olan bi arkadaşımz var mesela topicten ya o napsın? :)
bunlara rağmen hala nettesin
ne kadar rahatsın yahucam silmeyi hiç sevmemm! kaçıncı kattasın?
E tüm bunların üstüne bir de çalıştığını düşün.Canım pazar günü bi başladım temizliğe salı günü bitti dip köşe temizledim evi
Bi camlar kirlendi yağışdan onuda sildim bitti bile
İkramları akşam üstü yapıcam yufka almadım daha markete gitmek içinde eşimin araba göndersin diye bekliyorum
Çalışsaydım daha az yoruluruldum kesin
2. Katta oturuyorum tatlım girişin üstü oluyor 12 katlı apartmanlar kapı yer fobim var asansöre binimiyorum diye ilk katlardan tuttuk evi
neredesiniz ? nasılsınız ?
Selamlar
E tüm bunların üstüne bir de çalıştığını düşün.
Evli ve çalışan bayanların işleri daha zor
Ben en iyisi evlenmiyim
Anii, spedy gonzales gelmişşşş, hoşgelmişşş. nasılsııın? grip olacak gibiydin en son?:26:
Aynen tatlım çalıştığını düşün bide çocuğun oldunu
Gerçekten çok zor
Allah kolaylığını verir.
Sen çalışayım falan deme devam et ev hanımlığına
Gelsin kısırlar gelsin misafirler,ohh
Demem canım ev işlerine anca yetişiyorum
Dimi yaaa yarın güzel tatlılar pastalar yapıcam daha
Güzel tariflerin varsa bizimle de paylaşabilrsin
Anii, spedy gonzales gelmişşşş, hoşgelmişşş. nasılsııın? grip olacak gibiydin en son?:26:
ağzımın suyu akar kesinTabi paylaşırım canım yarın yaptıklarımın resmini çekerim tariflerini isterseniz yazarım
evet geldim.bugün iyiyim dün 11 de eve gittim işlerim yoğundu direk yattım sanırım o iyi geldi erkenden uyudum dinlendim
Vitaminin de baya etkisi olmuştur. Valla çok sevindim grip gelmeden gitmmiş
evet canım iyi oldum bakalım yarına nasıl olucm sen nasılsın
Açarasın müziğini,hemencik yaparsın. (gerçi temizlik dyip de gçmemek lazım köşe bucak her yer toz oluyor, temizlik en zor iş bence )
Hiç ilgilenmem böyle şeylerle ama bakıcam yine de sağol burdemcim
valla kütahya, afyon falan gezdim ama eskişehire gelmedim açıkçası ama gelmeyi isterim çok. porsuk çayını merak etmiyor değilim :) hem nüfusu genç şehirleri severim
Çok çok iyiym gonzalesim
Kendne dikkat et , grip hmen geçmiyor
yeni kitabından yemekler yaparsın o halde. fotoğraflarını burayada eklersinbende sansımı deniyorum işte ama bi yeemk kitabı kazandım
sağol canım dikkat ediyorum
akşam olsa da pasta yapmam lazımkeyifli olacak
Ne pastasıııııı
yarın benim doğum günüm şeker hamuru ile pasta yapacağım2. denemem olacak