- 28 Şubat 2013
- 872
- 0
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.381
ben de biyoloji öğretmeniyim ama atanamadım henüz :) kpss çalışıorum bu sene sınava giricem bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin bölümden doğru düzgün alım olmuyor olanlarında puanları cok yüksek diye biliyorum.ben de biyoloji öğretmeniyim ama atanamadım henüz :) kpss çalışıorum bu sene sınava giricem bakalım :)
uludağ mezunuyum. fen-edebyt mezunuym işte formasyon aldm sonradan aynı zaman da biyoloğum da yani :) ona rağmen işsizim... bu arada niye öyle diyip de moralimi bozuosun ki? kpss çalışma isteğimi kaçırdın şimdi baksizin bölümden doğru düzgün alım olmuyor olanlarında puanları cok yüksek diye biliyorum.
hangi üniden mezunsun?
ne diim allah gönlüne göre versin zor meslek
ben de biyoloji öğretmeniyim ama atanamadım henüz :) kpss çalışıorum bu sene sınava giricem bakalım :)
uludağ mezunuyum. fen-edebyt mezunuym işte formasyon aldm sonradan aynı zaman da biyoloğum da yani :) ona rağmen işsizim... bu arada niye öyle diyip de moralimi bozuosun ki? kpss çalışma isteğimi kaçırdın şimdi bak
kıvırdın gbi
sen ne yapıyosun ünide ?
yazdın mı okumadm ama :26:
tatlım ben kurgu operatörüyüm ( nedir diye soracakmısın? )
iveeeetttttt:26:
kıvırmaya çalıştın neyse ben çalışayım da olmzsa da olmz elimden geleni yapıcam ben...ay yok dur bozma moralini :) cok yakın bir arkadaşımda biyolog o öyle diodu hep çalışıo falan bi türlü olmadı kpss. ondan dedim ama bellimi olur bakarsın cok düşükte alsan atanırsın olur işin :) o şimdi öğretmenlik yapıo yani kpss olmazsa dünyanın sonu değil sanırım YA KIVIRDIM MI? :44::44: neyse sakın moral bozmak yok.olacak diye azimle çalış
bunun için geneleme ile cevap vermiştim ilk kez sorduğunda :)
trt okul da tv programlarının yayına hazırlıyorum yani kısaca izlenilecek hale getiriyorum.diğer bir ismide mesleğimin=montaj
elbette ki; ben eminim ki herkez çalıştığının,emeğinin karşılığını alır birgünkıvırmaya çalıştın neyse ben çalışayım da olmzsa da olmz elimden geleni yapıcam ben...
öyle desene montaj deseydin hiç uzatmadan anlayablirdim
hoşgeldn cnm nbr?Selamlarr
Hoşbulduk bacım,iyilik ne olsunSenden nabereehoşgeldn cnm nbr?
Bunu yazacağına bi hoşgeldin deseydin iyiydiTamam varsayayımben yazıyodm şmdi
iyilk benden de nolsun :) bildiğin gbi yuvarlanp gidioruz :)Hoşbulduk bacım,iyilik ne olsunSenden naberee
Ben gelince akıp giden sohbet duruveriyo alla allaaUğursuz muyum neiyilk benden de nolsun :) bildiğin gbi yuvarlanp gidioruz :)