- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.361
lady inkine tuz da atalım mı ? ne uğraşıorsun kızla be
hahahah neden uğrşysun dyor hemde tuz da atalım mı diyorrr. Delim benm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lady inkine tuz da atalım mı ? ne uğraşıorsun kızla be
hoşgeldn aramıza :)
hoşbuldum :)
Abiyeyim abyayayım. yakalarım vaaay.
geliyorummmmmmmmmmmmm
atladım süpürgeme
napalım kanka çalışmayana ekmek yok eyv. nazom valla ben de çok özledim yine ders başına oturcaktım da size bi görüneym öyle başlarım dedim :) sahi dün akşam margi msndeydi kankaGöremeyince özlüyoruz olm.
yatıp kalkıp ders çalışıyor hatun, biraz ara ver , beynin sulancak be
lan senin yalanını seveyim geçen akşam zekoşla sana yazmadım mı olm?yokki olum numaran
susssssssssssss dalarımmmmmmmmmmmmmmmmm
büyüyolar valla :) kanatları çıkmaya başladı, hacimce de baya büyüdüler annelik iç güdülerim tavan yaptı valla onlarla ilgilenmkten
hahahah neden uğrşysun dyor hemde tuz da atalım mı diyorrr. Delim benm
nasılsın bakalım? tanıt kendini, kaynaş sen de bizimle sessiz kalıp izlemek yerine :)hoşbuldum :)
ay ne güzel haftada bikaç gün kalıcam demiştin zaten iyi olmuş :) hem alışmak zor olmaz şimdiden gidip gelmeye başlarsan :) bi dahakine minnoşu da götr bnce ama :)ben dün gece kendi evimde kaldım, minnoşumu göremedim ay bak özledim be :)
gelin kankalar tezgah açarızz
napalım kanka çalışmayana ekmek yok eyv. nazom valla ben de çok özledim yine ders başına oturcaktım da size bi görüneym öyle başlarım dedim :) sahi dün akşam margi msndeydi kanka
lan senin yalanını seveyim geçen akşam zekoşla sana yazmadım mı olm?
hoşgeldn aramıza :)
sen de hoşgeldn cnm umarım kalıcı olursun topicte :)
ben de seni çok özledim nazom :) yok civciklerle alakalı bi durum değil ders çalşmayı abarttım kankam ondan böyle oldu :)
ah bebeğim bnm has kankytalarım nasıl da merak etmişler beni :)
hmm günlük güneşlik valla ohhh
merhabaaa hoşgeldn kendni tanıtır mısın
hoşbulduk 26 yaşındayım,evliyim,çalışıyorum işler güçler yoğun :)
O halde sana Nuri Alço gaazozu verelimben kahve sevmiyim
çay sevmiyim
hiçbişi sevmiyim
Yarı yarıya kırışcaz mıgelin kankalar tezgah açarızz
napalım kanka çalışmayana ekmek yok eyv. nazom valla ben de çok özledim yine ders başına oturcaktım da size bi görüneym öyle başlarım dedim :) sahi dün akşam margi msndeydi kanka
lan senin yalanını seveyim geçen akşam zekoşla sana yazmadım mı olm?
gel bekliorum anacımkanka dalga geçiyosun sandım almadım ki olum numarayı dur geliyorem skype
hmm günlük güneşlik valla ohhh
merhabaaa hoşgeldn kendni tanıtır mısın
hoşbulduk 26 yaşındayım,evliyim,çalışıyorum işler güçler yoğun :)
ohhh ne güzelll
O halde sana Nuri Alço gaazozu verelim
dıttırıdırıdırııı
Yarı yarıya kırışcaz mı
Sen şimdi el emeğim göz nurum dersin ,bize 2-3 lira atarsın.
İhmal etme buraları kankam
he mesjlaştık biz. Açılmış interneti. evde değildim gelemedim o yüzden.
Bu akşam istanbul'a gidiyor. asker yari dağıtıma geldi
gazoooooooooooooozzzzzzzzzzz severmmmm
nasılsın bakalım? tanıt kendini, kaynaş sen de bizimle sessiz kalıp izlemek yerine :)
ay ne güzel haftada bikaç gün kalıcam demiştin zaten iyi olmuş :) hem alışmak zor olmaz şimdiden gidip gelmeye başlarsan :) bi dahakine minnoşu da götr bnce ama :)
memnun oldum ben de 23 yaşındayım, 7 aylık evliyim , bursada yaşıorum :)hoşbulduk 26 yaşındayım,evliyim,çalışıyorum işler güçler yoğun :)
tamam :) evt ya açılmış belli ki ama konuşamadık selamımı almadı zlli doğru ayın 5.inde gelcek diodu gitsin de görsün yarini :)İhmal etme buraları kankam
he mesjlaştık biz. Açılmış interneti. evde değildim gelemedim o yüzden.
Bu akşam istanbul'a gidiyor. asker yari dağıtıma geldi
görürşürz cnm hoşçakal iyi bak kendine :)yavru ceylanlar ben çıkyıorum bugünlük işlerirmi tamamlayım ödeverimi yapmadıkm daha görüşürüz sonra
memnun oldum ben de 23 yaşındayım, 7 aylık evliyim , bursada yaşıorum :)
tamam :) evt ya açılmış belli ki ama konuşamadık selamımı almadı zlli doğru ayın 5.inde gelcek diodu gitsin de görsün yarini :)
oluuurrrr
yakaaaağğğğcıııııııııııııııı die bağırırıkkkk
kanka dalga geçiyosun sandım almadım ki olum numarayı dur geliyorem skype
evt daha cicim ayları aaa yakınmışız :) ne işle meşgulsün bu arada cnm?evliliğin en güzel zamanları, gerçi benimde daha 1.5 yıl oldu ama nasıl geçtiğin anlamadım.bende eskişehirde yaşıyorum. :)
hoşbuldm sasha'm naber?
Terazi gadınım hoşgeldiinn
evt daha cicim ayları aaa yakınmışız :) ne işle meşgulsün bu arada cnm?
üniversitede çalışıyorum.senin meslek nedir sekerim :)