- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.221
bilmiyorum kı :26: dün aksam skype ta da yoktu demı:44:
hatırlayamadım
merak ettm hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum kı :26: dün aksam skype ta da yoktu demı:44:
hatırlayamadım
merak ettm hee
internetınde falan bı sorun mu var acaba yada hafta içi eşinin izni oluyosa onunla zaman gecrıyodr belkı dıcem ama bilmıom kı :26:yoksa bi sorun falan yoktr inş
inş merak ettim vala
yoksa ders calısmaya mı adadı kendını
BEON - ELBİSE | Modaset | Türkiye bu elbise cnm cok begenmstm de ben nikahta gymek ıcın aldm bıraz kısa oldu sankı canm sıkıldı o yuzden
inşallah öyledir deli şey merak ettirdi yarn sorarım ben ona
Gayet güzel canmm. bosver ya kısa olsun bse olmaz gy bence hıc canını sıkma. en guzel gununde gymcnde ne zaman gyceksn
Gayet güzel canmm. bosver ya kısa olsun bse olmaz gy bence hıc canını sıkma. en guzel gununde gymcnde ne zaman gyceksn
inşallah ya bu arada burda da baya bi duygusal bag oluyo ha insan alısıveryo hemen bı gun göremeyınce bak hemn merak edıyoruz falan cok guzel ya
gösterdm ona da az önce pek bişey demedı sankı de alttan alttan laf sokuyo deden görmesın falan cok düşüncelı cooookaklın yolu bir gelinm
bnce de kocacığıııın bşi demez
bni merak etmemiş bgn kmse
gösterdm ona da az önce pek bişey demedı sankı de alttan alttan laf sokuyo deden görmesın falan cok düşüncelı cooook
hahahah tek sorun deden görmesi olcak zaten
ne alemler ya
kim demiş onu ben merak etmştm de tam geldn sende o arada
aman daha var zamanım ya o zamana kadar yaparım bşyler canm sağolsun yeter
kıvıırrrmaaaaa
blursun bi yolunu elbet
aç koynunu kociş konsun
bende topiğe katılmak istiyorum ...
hahhahahah kız allah ıyiliğini versin o ne öyle kus degılmıydı o