- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.181
çok mu kısa durdu
yok ya cok da deıl giyilmeyecek gıbı değil yanı ama biraz daha rhat etmek adına birazcık daha uzun olablr dıye düşündüm ama bilmiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mu kısa durdu
yok ya cok da deıl giyilmeyecek gıbı değil yanı ama biraz daha rhat etmek adına birazcık daha uzun olablr dıye düşündüm ama bilmiyorm
hmmm acaba terziler ek yapamaz mı kibi görüş bence
olablr aslında bende üst tarafındakı dantelın aynısından astarının ucuna ekletebilirim biye düşündüm hem altı hem üstü dantellı hoş gözükr ama işte dantelın aynısını bulabilirmıyız onu bilemedım :18:
hmmm acaba terziler ek yapamaz mı kibi görüş bence
blursun kuzu ne var ondan orda bulamasan antalyada blursun
Açılın ben terziyiimm
hadi yaa o zmn bi el atsana kuzum su olaya yaa
yardm et geline o zmn
Sorun ne kuzularım , hazır giyim model makineciliği mezunuyum yardım edebileceğim bir konuysa hemen
sorun deıl aslında da söyle smdı BEON - ELBİSE | Modaset | Türkiye ben nıkahta gıymek ıcın bu elbıseyı aldım ama boyu bıraz kısa gıbı geldı onu napsak dıye düşünüyoruz
Zor yerden geldi soru
Altına aynı dantelden olsa nasıl durur aceba , pileli olmasa hoş dururdu dantel ama pilede var işin içinde
bnde aynı seyı düşündüm ama bılmıyorum işte aynı dantel bulunur mu bi de pıle de kötu mu durur dantel sence ?
Düşünüyorum düşünüyorum olmuyo .
Reklam varya ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyo gibi
Ama düşünmeye devam edicem
Düşünüyorum düşünüyorum olmuyo .
Reklam varya ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyo gibi
Ama düşünmeye devam edicem
ay o reklam benı cok güldüruyo off dıyo da bı de sankı kıme trıp atıyosa tmm canm beklıyorum guzel cözümlerını
Sonu beyaz tül bembeyaz tül olmasında
siteyi tuttum ama alıciiim bişiler ordan hemende gelmiş
evet bnde begendm bıseyler daha almak ıstıyorum da sımdı degıl :) erken geldı dger sıteler gıbı kampanyanın btmesını falan beklemıyosun ayrıca kargo bedava amma övdum ha komısyon ıstıcem