- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.261
01:00 de falan ancak uyuyorum ama benim bünyem bu saatte uyumaya alışmış
enee cok gec benim içinn
sen şimdi bide 7 de kalkıysundurr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
01:00 de falan ancak uyuyorum ama benim bünyem bu saatte uyumaya alışmış
enee cok gec benim içinn
sen şimdi bide 7 de kalkıysundurr?
İsmim demet ist büyükçekmece oturuyorum 20 aylık bir oğlum var 38 yaşındayım:)
2011 ağustos annesiyim.
07:30 da falan kalkıyorum 10 dakika erteleme ile 08:30 da mesaim başlıyor
10 dk erteleme fix zaten , hepimizde var
AYNEN bazen daha uzun bile olabiliyor sonra apar topar çıkıyorum
hahahahh
Yakın mı iş yerin.
otobüs hemen gelirse 15 dakika falan ama bide otobüs bekliyorum. tıklım tıklım geliyr
günaydın günaydın günaydın sizeeee bugun sabah pek bı neselıyım nedense
Günaydın geliniiim
Bugün bende süperiiiiiiiiiiiim
Senin sebebin ne
Günaydın geliniiim
Bugün bende süperiiiiiiiiiiiim
Senin sebebin ne
bilemedım ben onu bugun cuma ya belkı ondandr 2 gun tatıl gelıyo bi de nişanlımın ve aılemın yanına gitmeme1 hafta kaldı tabi bi de düğüne 5 ay 11 gun kalmıs baska sebebe gerek var mı
ayy pardon o dünmüş bugun 5ay 10 gun kalmıs bi kere daha mutlu oldum sen neden süpersın canm hayrdr ınş
Daha ne olsun desene
Demek nişanlının yanına gidiyosun, kaç gün kalcaksın? öğrencilerin? :26:
Şafak 1 gün daha attı
Askerime kargo göndermiştim. Geçtğimiz pazar alcaktı ama kapalıymış alamadı. Süresini uzattım. 5 nisana kadar bekletceklerdi. Dün kargoyu bana geri göndermişler velhasıl aradım ben dedim byle böyle geri gönderin onu falan. tamam dedi yarın elinde olur dedi. Ne kargoymuş abi. bi alamadı cocuk yarın elinde olacak inşAllah. Saçımdan kesip koymuştum
10 gun kalcam sanrım canm am kesın degıl dönuş tarihim ama öğrencilerım de o arada benı özlıcek öğretmenlerı evlenıyo ya ıdare edıversınler azcık ya gelmeyen öğretmen olunca cocuklar dıger subeler dagıtıyolar malum 8 tane sube var her sınıftan derslerınden gerı kalmzlar ınşallah
ayyy kıyamam yaa neyse meraklanmıstr hem ne var ıcınde dıye daha degerlı olur simdi sacından mı vayy cok romantık
kimisi sabahçı olacak yani. ooo amma söverler sana he
10 güncük idare etsinler çocuklar. Öğretmen hanım evleniyor
Alamadı diye deli oldu zaten. yarın alacağını da bilmiyodu valla bende bilmiyodum sevinecek askerim
o yokken yazdığım bi defter vardı onuda gönderdim, hhihihih
Yarın olsun yahuuu