- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #2.001
ilerletmişsin ingilizceyi lady.m asajdajsakdka
şmdi sna bşi derdim de kamuya açık alandayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilerletmişsin ingilizceyi lady.m asajdajsakdka
de de nolur de hey maaaaan what's the wrong with you?şmdi sna bşi derdim de kamuya açık alandayız
bakma benimle ilgilen, dostunun bi sıkıntısı var burda..!! (atarlandım ) sorun şu ki benzer rüyayı annem de görmüş (tabi kendisi bnmle konuşamadığı için babam arayıp söyledi, iyi misin annen rüyanda seni görmüş die )
ayrıca bünyem ders çalışmayı kaldırıo fakat tarihi sevmediğimden böyle oldu oturdum tarih-matematik kastım ağır geldi kanka
yok kankeyta annemi değil kendimi gördüm kötü bi şeklde... annem de beni görmüş rüyasında o da kötü görmüş ölcek myim yoksa lan?bn buna cvp yazdm mı hatırlamıyorum yazdıysam da olsn açlıktan kafam gitti
anneni mi gördn kötü mü gördn la :26:
yok kankeyta annemi değil kendimi gördüm kötü bi şeklde... annem de beni görmüş rüyasında o da kötü görmüş ölcek myim yoksa lan?
ahashaslahs saçmala saçmala bnm de pek iyi olduğum söylenemez zaten beraber saçmalarız yeşil vadi kimin oldu? kaç gündür meraktan gözlerime uyku girmior bak biliosan söyle kanka
2 kişinin de aynı rüyayı görmesi çok da normal bi durum değil ama :26: kpss.ye giremeden ölcem die korkuorum yoksa başkası dert değil.. gözlerim açık gidersarsık sarsık konuşma
manyak allah gecinden versin
hiç anlamam kanka rüyalardan ya
en son seferoğulları almak için haince planlar yapıodu plan demişken bu akşam için bi planın var mı? sırf merakımdan soruorumhııııı yeşil vadiyi diyon sen he bildim bildim kimindi ooooo:44: biliyodumda:44: aklımdan kaçmış
2 kişinin de aynı rüyayı görmesi çok da normal bi durum değil ama :26: kpss.ye giremeden ölcem die korkuorum yoksa başkası dert değil.. gözlerim açık gider
2 kişinin de aynı rüyayı görmesi çok da normal bi durum değil ama :26: kpss.ye giremeden ölcem die korkuorum yoksa başkası dert değil.. gözlerim açık gider
örtmen adayının halinden örtmenler anlaaaaarr gel gör şu halimiiiiğğğ bir teselli veeeeeeeeeeeerrrtek derdın kpss olsn tatlım yaa atancan atancan fazla stres yapma
ben geldm herkese merhaba
örtmen adayının halinden örtmenler anlaaaaarr gel gör şu halimiiiiğğğ bir teselli veeeeeeeeeeeerrr
hoşgeldn gelinim
en son seferoğulları almak için haince planlar yapıodu plan demişken bu akşam için bi planın var mı? sırf merakımdan soruorum
ahahah ya takmak değil de ne biliim garip bi stres bu.. sen de geçtin bu yollardan bilirsin.. bide atanmak için 90 almak gerekince daha da bi gerilio insan...bnde onun ıcın geldm zaten kuzum baktım durum kötüye gidiyo bi el atayım dedım cok ıyı anlıyorum ama cok takma sonra sınavda stresten yapamazsın bildiklerını de bnden sana dost tavsıyesı oluruna bırak dedığın gbi bu sene olmadı seneye olmadı dger sene azmin elınden hiç bişey kurtulamaz kpss bıle
saol teşekkr ederiz hoşgeldn sen de :)Hayirli olsun kizlar
ahahah yok kız ben 12 saat uyuyorum artık uyumaktan sıkıldım işler çok mu yorucu yoksam? :26:olmazmııııı planımı sölersem kıskanabilirsin ama yinede sölüicem uyumayı düşünüyorum bugün bi değişiklik yapim diyorum uyuyim
ahahah ya takmak değil de ne biliim garip bi stres bu.. sen de geçtin bu yollardan bilirsin.. bide atanmak için 90 almak gerekince daha da bi gerilio insan...
ahaha aynen ya bnm sloganımı bana sattı hatun sahi izledin mi sen tavsiye ettiğim filmi dün akşam?doğru soylüyon canm zaten gerılmemek elde degıl de işte demirden korksak trene binmezdık bu senın sloganındı ama bu duruma da uyum sagladı sankı
ahaha aynen ya bnm sloganımı bana sattı hatun sahi izledin mi sen tavsiye ettiğim filmi dün akşam?