- 28 Şubat 2013
- 872
- 0
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.981
içimde bi sıkıntı var la... gece kötü kötü riyalar gördüm, korkuorum...hi girl
yok sadece hamiş alıoruz ocak dışı kaldın yavru kurtBlogger alıyonuz mu aranıza anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içimde bi sıkıntı var la... gece kötü kötü riyalar gördüm, korkuorum...hi girl
yok sadece hamiş alıoruz ocak dışı kaldın yavru kurtBlogger alıyonuz mu aranıza anam
1 yazı gördm ben
içimde bi sıkıntı var la... gece kötü kötü riyalar gördüm, korkuorum...
yok sadece hamiş alıoruz ocak dışı kaldın yavru kurt
Açtım yazıyı yazdım sana söyledim
Sonra bi daha yazdım
Akşam bi daha yazıcam
O yüzde diyorum takipte kalın diye
riya ne ya rüya olcaktı o iyi dşünmeye çalışıorum ama iyi şeyler görmedim ki... bana bak başka topiclerde takılıyon beni sallamıyon burda, derdim var diorum sana döverm kızm senialla alaaa iyi dşün iyi olsun la
içimde bi sıkıntı var la... gece kötü kötü riyalar gördüm, korkuorum...
yok sadece hamiş alıoruz ocak dışı kaldın yavru kurt
ajdskljdsakdj offf kafam bi milyon oldu ya ders çalışacam dieBi koşu hamile kalıp geliyim beeenn
her zmnki gibi şanına yakışır bi selam verme oldu hoşgeldn kankeyta naptın görüşmeyeli? anangiller, babangiller nasıllar?gelir gelmez gelen patti slmlar
ajdskljdsakdj offf kafam bi milyon oldu ya ders çalışacam die
riya ne ya rüya olcaktı o iyi dşünmeye çalışıorum ama iyi şeyler görmedim ki... bana bak başka topiclerde takılıyon beni sallamıyon burda, derdim var diorum sana döverm kızm seni
gelir gelmez gelen patti slmlar
ajdskljdsakdj offf kafam bi milyon oldu ya ders çalışacam die
kpss kankeyta atanırız belki die çalışıoruz bakalım... bu sene olmzsa seneye... ısrarla her sene giricem kapak atana kdr inat ettim olmHayatımda uzun uzadıya ders çalışamadım o sebepten şuan pc başında sizinle lak lak yapıyorum galibaa
Hangi sınava hazırlanıyosun kanka
her zmnki gibi şanına yakışır bi selam verme oldu hoşgeldn kankeyta naptın görüşmeyeli? anangiller, babangiller nasıllar?
10 numara giriş
hoşgeldin nassın eysiinn
bi kere okulun sitesinden sınavlara bakıyorum oluuummm
bnde kaç gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyorm ya :44:
bilinçaltımızdan kaynaklı bişi tırsma bnm rüyalarm hiç çıkmaz
bakma benimle ilgilen, dostunun bi sıkıntısı var burda..!! (atarlandım ) sorun şu ki benzer rüyayı annem de görmüş (tabi kendisi bnmle konuşamadığı için babam arayıp söyledi, iyi misin annen rüyanda seni görmüş die )senin bünye kaldırmıyo
bakma benimle ilgilen, dostunun bi sıkıntısı var burda..!! (atarlandım ) sorun şu ki benzer rüyayı annem de görmüş (tabi kendisi bnmle konuşamadığı için babam arayıp söyledi, iyi misin annen rüyanda seni görmüş die )
ayrıca bünyem ders çalışmayı kaldırıo fakat tarihi sevmediğimden böyle oldu oturdum tarih-matematik kastım ağır geldi kanka
ahashaslahs saçmala saçmala bnm de pek iyi olduğum söylenemez zaten beraber saçmalarız yeşil vadi kimin oldu? kaç gündür meraktan gözlerime uyku girmior bak biliosan söyle kankaanamgillerle babamgiller aliler aliler oyununu oynuyodu bıraktığımda. ha birde seferoğullarıyla tellioğulları var bak terazi bugün fena saçmalayasım var buna katlanabileceğini sanmıyorum
ilerletmişsin ingilizceyi lady.m asajdajsakdkakasma kank yavaş yavaş slowlyy