• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı deodorant istiyorsanız....

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
485
41
118
İzmir
1 seneyi qeçik kuLLanıyorum kızlar ve haRika siz de deneyin...

rebuL coLour red

tanınmış bi maRka fiyatı uyqun heryerde rahatLıkLa buLabiLirsnz parfümüyLe birLikte muhteşem bi uyum tavsiye ederim...:lepi:

nerelerde bulabilirz ve fiyatı ne kadarcık canım malum öğrenciyim

nerelerde bulabilirz ve fiyatı ne kadarcık canım malum öğrenciyim

cnm bende öğrenciyim ve fiyatı bna qöre çok uygun her parfümeride mevcut süpermarketLerdede bulabilirsin fiyatı 3 ila 5 tl arası değişiyor parfümüyLe beraber 20 lira falan oluyor eğer setini(deodorant-parfüm) alırsan snn için daha kârlı olur aynı zaman da bunun colour white colour black colour pink gibi renkLeri var hanqisini alırsan orası sna kalmış artık :D:D :emir_bebek:

cnm bende öğrenciyim ve fiyatı bna qöre çok uygun her parfümeride mevcut süpermarketLerdede bulabilirsin fiyatı 3 ila 5 tl arası değişiyor parfümüyLe beraber 20 lira falan oluyor eğer setini(deodorant-parfüm) alırsan snn için daha kârlı olur aynı zaman da bunun colour white colour black colour pink gibi renkLeri var hanqisini alırsan orası sna kalmış artık :D:D :emir_bebek:

-tatlicadiarzu-inşlh elazığda bulabilirim-tatlicadiarzu-saolasın canişkom ya ucuzmuş bayağı:utangac:Şeniz

evet evet geçen yıl bu markanın koyu pembesini aldım olamaz böyle bişey hem kalıcı hem harika bir koku fiyatıda çok uygun tavsiye ederima.s.

Back
X