- 17 Ağustos 2023
- 213
- 53
- 18
- 20
- Konu Sahibi caresizlikzor
-
Dagi, suwen, victorias secret. Penti bana hem pahalı hem kalitesiz geliyor. Birkaçının askısı koptuğu için ordan almıyorum artık75d giyen birisi icin kalibi guzel olan sutyen markasi oneriniz varmi? suwen nasil? penti cok pahali geldi
Magicform markasının 5738 modeline bir bakmanızı öneririm
Suwen kadar kemer kumasi yani sirti saran kumasi kolay eskiyen bir marka daha kullanmadim, keza Penti'de oyle.
Ki siz zayif ama buyuk memelisiniz, sizin guclu bir sirt destegine ihtiyaciniz var.
Ben zayifken memelerim kucucuktu kom ile oldukca rahat ediyordum. Simdi hem sirtim hem memelerim buyudu, su an en iyi nbb tutuyor, ki kendisi 507277383 yillik marka ama kalip ve model kinusunda cok yetersiz.
17 yasimdayim suana kadar annemin bu tarz seyleri ogretmemesi sebebi ile spor sutyen kullandim yapisini bozuyor diyenler var ilk defa olcume gore sutyen alacagim tercih edecegim modelde nelere dikkat etmem lazim acabaHer meme o kadar farklı kiiii... mesela benim küçük pierre cardin nbb gibi tuhafuye markalarına enden büyük geliyo ama ileri doğru dolduramıyo
Memelerinizin sekli onemli bu noktada, koltuk altindan mi uzaniyor, keci memesi dedigimiz model mi, uçları asagi mi bakiyor, yukari mi, iki ucunun arasi mi dolgun, uclarin altinda kalan kisimlar mi dolgun gibi gibi farkli tipte memeler var ve bunlarin hepsinin kullanmasi gereken kalip farkli.17 yasimdayim suana kadar annemin bu tarz seyleri ogretmemesi sebebi ile spor sutyen kullandim yapisini bozuyor diyenler var ilk defa olcume gore sutyen alacagim tercih edecegim modelde nelere dikkat etmem lazim acaba
tesekkurler ozellikle onerdiginiz bir model var mi ve balenli balensiz cok fark ediyor mu sarkma olayinin sutyenle ilgisi var mi kusura bakmayin cok arastirdim ama iki goruste de o kadar cok yazi var ki hangisine inanacagimi bilemedimKom nelly diyorum.
Benim meme cup ölçüm göğsüme göre büyük sizin gibi. Benim tam ölçüm 70/D. Trde kom nelly i çok seviyorum.
80 c ler de sana uyar .penti kullanıyorum diğerleri hakkında pek bilgim yok.kampanyalarını takip edin .75d giyen birisi icin kalibi guzel olan sutyen markasi oneriniz varmi? suwen nasil? penti cok pahali geldi
17 yasindayim olculerime gore alacagim ilk sutyen olacak boyum 155(belki balen batmasi olayinin vucut olculeriyle ilgisi vardir diye) sarkmamasi icin tercih etmem gereken bir model var miSutyen ama nasıl sutyen? Balenli mi balensiz mi? Destekli mi desteksiz mi? Yoksa double push up mı? Ya da minimizer mı?
tesekkurler hemen bakiyorumMemelerinizin sekli onemli bu noktada, koltuk altindan mi uzaniyor, keci memesi dedigimiz model mi, uçları asagi mi bakiyor, yukari mi, iki ucunun arasi mi dolgun, uclarin altinda kalan kisimlar mi dolgun gibi gibi farkli tipte memeler var ve bunlarin hepsinin kullanmasi gereken kalip farkli.
Aslinda google'da bununla ilgili bilgiler vardir bir dolassaniz, eskiden vardi cok iyi hatirliyorum.
İlk sutyense bence şansa bir model alacaksınız, deneye deneye en uygununu zamanla bulursunuz.17 yasindayim olculerime gore alacagim ilk sutyen olacak boyum 155(belki balen batmasi olayinin vucut olculeriyle ilgisi vardir diye) sarkmamasi icin tercih etmem gereken bir model var mi
Zaten model önerdim; Nelly. Nelly balenli bir sütyen modeli. Ama sürekli balenli kullanmak sağlıklı değil. Göğüs kaslarını zayıflatır ve bu da ilerde sarkmalara neden olabilir. Evde sütyensiz durmanı tavsiye ederim. Eğer kendini rahat hissediyorsan balensiz sütyenleri kullan günlük olarak. Ben lululemon diye bir marka kullanıyorum. Ama Trde bu marka olmayabilir. Olmasa bile bu tarz sütyenlere yönelebilirsin. Bir de çoğu sütyen maskasının küçük sırt ölçüsü bulunmuyor mağazalarda. Sakın sırtından büyük ölçülü sütyen alma; okadar rahatsız oluyorki. Sırt ölçün 75se mutlaka 75 al. Penti falan da tavsiye edemicem, ben beğenmiyorum.tesekkurler ozellikle onerdiginiz bir model var mi ve balenli balensiz cok fark ediyor mu sarkma olayinin sutyenle ilgisi var mi kusura bakmayin cok arastirdim ama iki goruste de o kadar cok yazi var ki hangisine inanacagimi bilemedim
su sekilde ve arastirdigimda yandan gorunusu hiza olarak hafif sarkmis gibi bilgi icin tekrardan tesekkurler bunlara uygun modellere bakacagimMemelerinizin sekli onemli bu noktada, koltuk altindan mi uzaniyor, keci memesi dedigimiz model mi, uçları asagi mi bakiyor, yukari mi, iki ucunun arasi mi dolgun, uclarin altinda kalan kisimlar mi dolgun gibi gibi farkli tipte memeler var ve bunlarin hepsinin kullanmasi gereken kalip farkli.
Aslinda google'da bununla ilgili bilgiler vardir bir dolassaniz, eskiden vardi cok iyi hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?