İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar kalibi en iyi olan sutyen markasi oneriniz var mi?

Ben 75 d giyiyorum victoria secret marks and spencer ve hm alıyorum pentide de lotus modelini sık sık alırım suwen celine çok şık ve güzel toparlıyor küçültüyor

Her meme o kadar farklı kiiii... mesela benim küçük pierre cardin nbb gibi tuhafuye markalarına enden büyük geliyo ama ileri doğru dolduramıyo

Suwen kadar kemer kumasi yani sirti saran kumasi kolay eskiyen bir marka daha kullanmadim, keza Penti'de oyle.

Ki siz zayif ama buyuk memelisiniz, sizin guclu bir sirt destegine ihtiyaciniz var.

Ben zayifken memelerim kucucuktu kom ile oldukca rahat ediyordum. Simdi hem sirtim hem memelerim buyudu, su an en iyi nbb tutuyor, ki kendisi 507277383 yillik marka ama kalip ve model kinusunda cok yetersiz.

Magicform markasının 5738 modeline bir bakmanızı öneririm
Her meme o kadar farklı kiiii... mesela benim küçük pierre cardin nbb gibi tuhafuye markalarına enden büyük geliyo ama ileri doğru dolduramıyo
17 yasimdayim suana kadar annemin bu tarz seyleri ogretmemesi sebebi ile spor sutyen kullandim yapisini bozuyor diyenler var ilk defa olcume gore sutyen alacagim tercih edecegim modelde nelere dikkat etmem lazim acaba

17 yasimdayim suana kadar annemin bu tarz seyleri ogretmemesi sebebi ile spor sutyen kullandim yapisini bozuyor diyenler var ilk defa olcume gore sutyen alacagim tercih edecegim modelde nelere dikkat etmem lazim acaba
Memelerinizin sekli onemli bu noktada, koltuk altindan mi uzaniyor, keci memesi dedigimiz model mi, uçları asagi mi bakiyor, yukari mi, iki ucunun arasi mi dolgun, uclarin altinda kalan kisimlar mi dolgun gibi gibi farkli tipte memeler var ve bunlarin hepsinin kullanmasi gereken kalip farkli.

Aslinda google'da bununla ilgili bilgiler vardir bir dolassaniz, eskiden vardi cok iyi hatirliyorum.

Kom nelly diyorum.
Benim meme cup ölçüm göğsüme göre büyük sizin gibi. Benim tam ölçüm 70/D. Trde kom nelly i çok seviyorum.
tesekkurler ozellikle onerdiginiz bir model var mi ve balenli balensiz cok fark ediyor mu sarkma olayinin sutyenle ilgisi var mi kusura bakmayin cok arastirdim ama iki goruste de o kadar cok yazi var ki hangisine inanacagimi bilemedim

Sutyen ama nasıl sutyen? Balenli mi balensiz mi? Destekli mi desteksiz mi? Yoksa double push up mı? Ya da minimizer mı?
17 yasindayim olculerime gore alacagim ilk sutyen olacak boyum 155(belki balen batmasi olayinin vucut olculeriyle ilgisi vardir diye) sarkmamasi icin tercih etmem gereken bir model var mi

tesekkurler hemen bakiyorum

17 yasindayim olculerime gore alacagim ilk sutyen olacak boyum 155(belki balen batmasi olayinin vucut olculeriyle ilgisi vardir diye) sarkmamasi icin tercih etmem gereken bir model var mi
İlk sutyense bence şansa bir model alacaksınız, deneye deneye en uygununu zamanla bulursunuz.
Sarkma olmaması için bir destek olması lazım fizik kanunları gereği. Yani o zaman boş kaplılar değil de destekliler daha uygun olur bence. Balenli olursa daha da iyi toparlar ama balenle her kadın anlaşamıyor.Orası sizin tercihinize kalmış.
Ben penti de denedim, başka markalar da denedim. Ama en memnun kaldığım le jardin markası oldu.

Kom nelly diyorum.
Benim meme cup ölçüm göğsüme göre büyük sizin gibi. Benim tam ölçüm 70/D. Trde kom nelly i çok seviyorum.
tesekkurler ozellikle onerdiginiz bir model var mi ve balenli balensiz cok fark ediyor mu sarkma olayinin sutyenle ilgisi var mi kusura bakmayin cok arastirdim ama iki goruste de o kadar cok yazi var ki hangisine inanacagimi bilemedim
Zaten model önerdim; Nelly. Nelly balenli bir sütyen modeli. Ama sürekli balenli kullanmak sağlıklı değil. Göğüs kaslarını zayıflatır ve bu da ilerde sarkmalara neden olabilir. Evde sütyensiz durmanı tavsiye ederim. Eğer kendini rahat hissediyorsan balensiz sütyenleri kullan günlük olarak. Ben lululemon diye bir marka kullanıyorum. Ama Trde bu marka olmayabilir. Olmasa bile bu tarz sütyenlere yönelebilirsin. Bir de çoğu sütyen maskasının küçük sırt ölçüsü bulunmuyor mağazalarda. Sakın sırtından büyük ölçülü sütyen alma; okadar rahatsız oluyorki. Sırt ölçün 75se mutlaka 75 al. Penti falan da tavsiye edemicem, ben beğenmiyorum.

Son düzenleme:
su sekilde ve arastirdigimda yandan gorunusu hiza olarak hafif sarkmis gibi bilgi icin tekrardan tesekkurler bunlara uygun modellere bakacagim

Eklentiler

• retouch_2025031019435998.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…