- 4 Mart 2012
- 15.429
- 35.624
- 798
- Konu Sahibi caresizlikzor
Marks & Spencer' in modelleri de kalıpları da çok iyi biraz pahalı ama arada iç çamaşırlar da kampanyaları oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı tarif ettiğiniz şekilde göğüslerim var ve bıktım usandım. Penti küçültücü kullanıyorum 75c. Bu balkonet model hangi markada var acaba, tavsiyeniz var mı?Benim memelerim koltuk altimdan baslayip ortasi ayrik olan buyuk memelerden, (emzirme sonrasi aldi basini gitti nasil bu hale geldiler bende soktayim)
Balkonet dedigimiz, ustu neredeyse duz kesilmis olanlar bana cok yakışıyor, diger derin v inen (damla model) modellerde mesela egilince memelerim disari firliyor, bu yüzden v yaka olan modelleri buyuk goguslu kadinlara ben hic onermem. Koltuk alti kismi yeterince ortulu ve balkonet sutyenler buyuk memeliler icin bence oldukca şık secenekler.
Penti icin bende qyni seyi dusunuyorum buyuk goguslerde incevik askı yaoiyorlar hem cekmiyor , hemde omzumu kesiyor .Dagi, suwen, victorias secret. Penti bana hem pahalı hem kalitesiz geliyor. Birkaçının askısı koptuğu için ordan almıyorum artık
Yukarda bir arkadas berlei diye bir marka onermis ya ona baktiniz mi? Hah iste o model mesela bende korkunc duruyor sanki 70lerin komedi bilimkurgu filmlerindeki memesine fuze takmis kadinlar gibi oluyorum ve sacma bir sekilde tshirt vs giydigimde karsidan merhaba diyor goguslerim.
O sebeple tercihim koltuk altindan memeleri firlatmayan balkonetler oluyor, straplez mesela guzel bir tercih ama koltuk alti etini (sismanlik problemi) firlatabilir. Yani askisi cup kismiyla ucgen baglanan sirti da yeterince sıki likrali olan modeller buyuk gogusluler icin en ideali.
Ve ayrıca dediginiz gibi sirt kismi cok kalin olan sutyenler beni de asiri rahatsiz ediyor ve de hic genc isi modeller degil.
En iyisi zayiflamaya karar vermek, icim sıkıldı sutyenlerden bahsedince![]()
Ya o görüntüyü sevmiyorum sanki eski zaman sütyeni gibiymiş benim sütyende derdim ağzıma girecek kadar yukarıda tutmaları dekolte hiç sevmiyorum çatal oluşsun istemiyorum sarkık değiller zaten şuanlık emzirme sonrası nasıl olur bilmiyorum bir de büyük beden büyük meme ve zayıf olup büyük meme çok farklı görünüyor ya. Hele özel günlerde çok sıkıntılı benim için de.Yaa çok yukarıda tutuyor ve öne doğru sivri bir şekilde uzatıyor. Yani doğal meme böyle olur mu? Bence değişik bir görüntü sağlıyor. Okadar çok tavsiye ediliyor beğeniliyorki bu sütyen markası almıştım öyle. Ama kullanmadım pek. Kullandığım zamanda hep kazak giydiğim zamanlardı. Tshirtle falan giyilmez. Küçüktüyo mu sorusuna nasıl cevap versem... Yandan sipsivri dimdik gösteriyor. Önden de -yandan basıldığı için- daha küçük görünüyor evet.
Ama daha 17 yaşında gelişim çağındaki genç bir kıza asla önermem.
ya benim genel izlenimim özellikle Türk markalarının en büyük derdi herkesin memesini ağzının içine sokmakYa o görüntüyü sevmiyorum sanki eski zaman sütyeni gibiymiş benim sütyende derdim ağzıma girecek kadar yukarıda tutmaları
O şekilde tutmayacak model kullanıyorum ama çoğu sütyen öyle bu yüzden aynı kalıp alırım hep. günlük zaten spor sütyeni kullanıyorum ama yazları askılı elbise bikini mayo vs sorun oluyor rahat hissetmiyorum.ya benim genel izlenimim özellikle Türk markalarının en büyük derdi herkesin memesini ağzının içine sokmak
gördüğüm en yaygın en uygun fiyatlı kalıplar hep öndeki memeyi alalım, önde meme yoksa yanlardan basalım, bir de yukarı kaldıralım mantığıyla çalışıyor
yüksek ihtimalle siz de meme anatominize uygun olmayan bir kalıp kullanıyorsunuz
İster babaanne ister anneanne olsun ben rahatlığına bakarımE bu babane sütyeni![]()
Benim de aynı tarif ettiğiniz şekilde göğüslerim var ve bıktım usandım. Penti küçültücü kullanıyorum 75c. Bu balkonet model hangi markada var acaba, tavsiyeniz var mı?
zevk meselesi tabii de sanırım 50lerde akımmış (conical cup bra diye bakınca çıksa gerek) zamanın modası olan böyle sivri cup'lu modeller var. taa o zaman varmış.
bana hiç normal (normal- yani anatomiye uygun, estetik) gelmiyor
buradaki stretch bra diye geçiyor ama olağan kullanımda da bu cup'lar varmış keşke sadece bilim kurgu korku olsa
Eki Görüntüle 3556965
Hemmeeen ben inceleyim sunu merak ettim.Bir de büyük cup lar için straplez öneride bulunayım. Belki araştıran birine faydam olur. Wacoal markasının straplezi. Red carpet modeli diye geçiyor sanırım. Aman Allahım bir sütyen hem straplez olup hem de bu kadar rahatlık sağlayabilir mi? Ve çok dar sırtı olanlar için ideal. Sadece straplez elbiselerle değil, günlük tshirtlerle bile giymek isteyeceğiniz bir sütyen
ayni modeli 2 sene once annem bana da almisti bi gariplik var diyordum normal boyle olmasi diyordu dbskhdljdl bahsedilen modele baktiniz mi acaba ? suan ben de arastiriyorum daVallahi gogusler kucukse penti en kolay ve rahat ulasabileceginiz balkonet markasi ama c kup diyorsunuz o halde kom oneriyorum, ben kom, ten gibi markalara fiyat/performans urunu der gecerim. Simdi marka kasmam dersenizde nbb ama nbb 3 sezondur balkonetlere transparan parca ekledi ve bu ürünleri asla sert kalip yapmiyor haliyle gogus ucu hep ortada insanlarin.
Mutlaka kom ve ten oncelikli bakin, butcem yuksek derseniz viktorya baciya da bi bakin derim ben.
Ya benim bu modelle ilgili kimik bi anim var, daha bebeyim o zamanlar yas 13-14 annem goguslerim buyumeye baslar baslamaz aldi geldi bunlardan, bilmiyorumda dogru sutyen nasil gorunur, o zamanlar boyle 50 cesit modelde yok (damla, push up bir de bh fuze tipi iste) neyse ben giydim, bunlar ezilmis domates gibi kaldi goguslerimde, bir de nasil korkunc bir ten rengi, yemin ediyorum babanne kulotlu corabi en romatizmalisindan, annemde cok inatci bi kadin asla cikarttirmiyor, memelerin buyur sarkar vs. Yahu 13 yasindayim! Memem yok ki buyusunde sarksin diyemiyorum tabi.
Oyle birkac gun giydim okul formasinda manasiz bi burusukluk var, neyse bir gun en buyuk kuzenim (24 yaşındaydı o zaman) beni okuldan almaya geldi, halime acidi kizcagiz aldi beni o dönemin unlu markalarindan birine sutyen aldik birlikte, ya dedim demek sutyen boyle gozukmeliymis, ben nasil boburlene boburlene dolasiyorum gorseniz... tam bir memem var benim durusu!
Ta ki ertesi gun okuldaki erkeklerden biri sirtimdaki kemer kismini cat diye cekip sirtimda saklatana kadar, o gunden sonra bir daha cidden goguslerim buyuyene dek sutyen takmadim.
Hemmeeen ben inceleyim sunu merak ettim.
merhaba bahsettiginiz modele baktim da kumas bilgilerinde%90 polyamid olarak gosteriyor uygun fiyatli baska bir oneriniz var mi acabaKom nelly diyorum.
Benim meme cup ölçüm göğsüme göre büyük sizin gibi. Benim tam ölçüm 70/D. Trde kom nelly i çok seviyorum.
Suwen markasina bakabilirsin. Suwen in kampanyalari oluyordu, fiyati daha uyguna geliyordu. Kampanyalari takip edebilirsin. Suwen de kaliteli bence.merhaba bahsettiginiz modele baktim da kumas bilgilerinde%90 polyamid olarak gosteriyor uygun fiyatli baska bir oneriniz var mi acaba![]()
Suwen in rosa modelini aldim ben. Sirt olcusu 75den basliyor. 75/d almistim bana buyuk gelmisti. 2 al 1 ode gibi bir kampanya vardi (yoksa 3 al 2 ode mi hatirlayamiyorum.)merhaba bahsettiginiz modele baktim da kumas bilgilerinde%90 polyamid olarak gosteriyor uygun fiyatli baska bir oneriniz var mi acaba![]()
bakacagim cok tesekkurlerSuwen in rosa modelini aldim ben. Sirt olcusu 75den basliyor. 75/d almistim bana buyuk gelmisti. 2 al 1 ode gibi bir kampanya vardi (yoksa 3 al 2 ode mi hatirlayamiyorum.)
Simdi tekrar modellere baktim da Celine gozume hos gorundu.
cok soru soruyorum kusura bakmayin sirt olcum gogus olcum 93 75d oluyor dimi farkli markalarda degisiyormus sanirimSuwen in rosa modelini aldim ben. Sirt olcusu 75den basliyor. 75/d almistim bana buyuk gelmisti. 2 al 1 ode gibi bir kampanya vardi (yoksa 3 al 2 ode mi hatirlayamiyorum.)
Simdi tekrar modellere baktim da Celine gozume hos gorundu.
cok soru soruyorum kusura bakmayin sirt olcum gogus olcum 93 75d oluyor dimi farkli markalarda degisiyormus sanirim
tesekkurlerr
Burdan bedenini hesaplayabilirsin. Iki bedeb arasinda kalirsan ikisini siparis verip daha sonra birini iade edebilirsin. Genelde her markanin bu sekilde beden olculeri bulunur