KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

senin konunu iyice bi okuyum dediimm ben fotoyu göremedim kalemcim kaldırdın mı geriii?? bi de kaçıncı aya kadar protez hissedilebiliyor? yani bu ameliyattan ne kadar süre sonra evlenilebilir onu kafamda belirlemeye çalışıyorum da

Son düzenleme:

ne güzell anlatmışsııınnn :) vücudun alacağından büyük silikon taktırılırsa damar çıkıyor diyorlardı demekki normal sürecin içindeymiş bu da.. geçti değil mi canım sonradan damarlar??

Son düzenleme:

tabii ki geçiyo canım..damarlanma filan kalmıyo sonrasında.. geçen gün öylesine bi aynada baktım uzun süre sonra... böyle alt dudağımı ısırdım,doğal olsa ancak bu kadar güzel olabilirdi diye iç geçirdim..kendi kendime nazar değdiricem yahu

canım meraba resımlerın var mı arkadas olarak ekleyabılırsen gorebılrmıyım

sayfayı bastan okuyamadım kac cc takılmıstı sana

ayh maşaallah maşaallaaaah dudak ısırtacak kadar güzeller demekki nazar değmesin bikaç tane daha koyucam

ben de böyle musssmutlu olurum inşaallah ya :81:

Son düzenleme:
ayh maşaallah maşaallaaaah dudak ısırtacak kadar güzeller demekki nazar değmesin bikaç tane daha koyucam

ben de böyle musssmutlu olurum inşaallah ya :81:

sağol canım darısı başına.. 255 cc bir tarafa 290 cc diğer tarafa konulmuştu.. protezleri ben hiç bir zaman hissetmedim o yüzden eline gelecek diye bi korkun olmasın zamanla şekilleri doğallaşıyor.. hadi bakalım bi an önce sen de mutlu olucaksın inşallah

aminnn amiiiiinnn bu yaza hallolmuş olur inşaallah bu iş

fotona da yeni baktım 255-290 ama kocamanlar arası da açık değil çok güzeller maşallah

aminnn amiiiiinnn bu yaza hallolmuş olur inşaallah bu iş

fotona da yeni baktım 255-290 ama kocamanlar arası da açık değil çok güzeller maşallah

sağol canım normal penye süteyn ile push up kullanmış etkisi oluyor,üst taraflar bombe bombe.. naci bey kendisi yaklaştırdı protezleri birbirine o yüzden dekoltesi böyle yakın gözüküyor.

Kalemcım baktım resımlerıne gercekten coooooook dogallar ve cok da abartılı buyuk degıl harıkasın yakısmıs

kalemcim şeyyy bişi sorcamm; peki protezleri yaklaştırmışya hani Naci bey, ozaman meme uçları yanlara doğru durmuyor mu?

peki bişey daha sorcam canım Naci beye kendin mi söylüyorsun böyle ben arası ayrık istemiyorum diye yoksa kendisi mi en güzel şekliyle karar veriyor böyle? valla acaip gaza geldim ben

peki bişey daha sorcam canım Naci beye kendin mi söylüyorsun böyle ben arası ayrık istemiyorum diye yoksa kendisi mi en güzel şekliyle karar veriyor böyle? valla acaip gaza geldim ben
ben öyle olsun böyle olsun diye bişey söylemedim naci beye,kendisi protezleri mümkün olduğu kadar yakın koyucam dedii ve öyle de yaptı..

anladım kalemcim doktorunu bulduktan sonra kendini tamamen onun ellerine bırakmak en güzel sonucu çıkartıyor demek ki..

anladım kalemcim doktorunu bulduktan sonra kendini tamamen onun ellerine bırakmak en güzel sonucu çıkartıyor demek ki..

çoğu şeyi doktorun ile birlikte karar veriyorsun ama doktorun söylediği ve önemsediği şeyleri reddetmemek gerek.çünkü onlar yüzlerce ameliyat yapıyorlar ve ameliyatın sonucunda nasıl birşey ortaya çıkacağını tahmin edebiliyorlar yani iyi ve tecrübeli bir doktor mutlu hastalar ortaya çıkarıyor..darısı başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…