ben ortalamada olmak istemiyoruuuuumm..
çalışan memeli kadın çağı canım. çok fark var arada
bu nedenle evliliğe uzak kaldım bu kadar.
bu ameliyatların güvenilir olduğunu düşündürtecek bir medyamız olmadı ki hiç bir zaman. üstelik doğal olmayan meme görüntüleriyle hepten uzak kaldım bu ameliyatları araştırmaya. işte böyle...
canım o gün beni rahatlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim tahmin edemeyeceğin kadar çok panik oldum allah varKorkma canim.... Üstüne filan yattıysan belli bir yerde ödem olmustur. Birgün ben kontrole gittiğimde bir kiz görmüştüm, burnunun üstüne yatmış ve odemler yuzunden kızburnu yamuk.gozukuyordu, Sen de sakin ll olmaya çalış ki iyileşme sürecin zarar görmesin. Stres , üzüntü negatif etkiliyor.
içine doğmuş galibba giz81 pazartesi düzeldi,kapsülün sebeb olduğu ödemle birlikte,regl dönemi şişmesi =şekli yamulmuş neyseki düzeldiArkadaşım neden korkuyosun hiç bişey yoktur damla protez döner diye söyleniyor ama dönenine hiç rastlamadım çok araştıran biri olarak...
Tecrubeliler daha iyi bilir ama regl döneminle alakalıdır.. Takma kafana ve sürekli kontrol etme bence pazartesiye kadar düzelcek:)
gizcim, az önce çıpı çıpı yaptım. fırsat bu fırsat deyip 6 tane foto çektim, gönderdim mailine.
yan döndüğüm bir fotoda kaburgalarımı da sayabileceksin. üst bedenim zayıf maalesef.
fikrin olur biraz. foto görmek iyi oluyor.
naci bey ne yapmış, etmiş bak bakalım.
içine doğmuş galibba giz81 pazartesi düzeldi,kapsülün sebeb olduğu ödemle birlikte,regl dönemi şişmesi =şekli yamulmuş neyseki düzeldi)
canım o gün beni rahatlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim tahmin edemeyeceğin kadar çok panik oldum allah varsol tarafımda olan kapsülden kaynaklı ve regl döneminden kaynaklı ödem yapmış ama o kadar şekli değişmişti ki korkttum hatta fotoğrafını çektim dr göstermek için p.tesi sabah dr'm yanına gittim sabah ödem bayağı gitmişti fotoğrafı gösterdim bende,dr fotoya bakınca korkmakta haklısın şekil bozulması olmuş ama dönme olsaydı meme ucunun yeride değişirdi dedi, ve damla modeli hacı yatmaza benzetti ilk iki hafta hiç birşey olmadıysa sonradan olmaz hacı yatmazı devirmeye çalışırsın ama devrilmez hep ortaya geri gelir.Damla modelin alt bombeli yeri ağırlık merkezidir ne olursa olsun merkeze geri döner dedi ve iyi hekimler bu modeli takarken açılan cebi damla şekline yakın açarmış...kısaca KALEM81 yanlış alarm ve panik çok utandım ve uykusuz kaldım bu arada dediğin gibi üzerine yatıncada tuhaf şekiller alıyormuş ohhhhh çok şükür memişlerime geri kavuştum desteğin için teşekkürler mucks...:))
giz, sesin çıkmıyor?
Teşekkür ederim canım.cok keyifli bir duygu degil mi... Foto kısmını ayarlayacagim bir ara.. senin de iyileşme sürecin devam ediyormus... Sağlıcakla kullan.Nice nice 4 yillara canim ama bunun hatrina yeni fotolar bekleriz senden:))
Benimde 2.5 ay oldu ama okadar benimsedimki sanki hep boyleydim bikini almak ne kadar keyifliymis. Eskiden hep ici dolgulu staplez bikiniden baska bisi almazdim simdi ise sadece rengine bakip aliyorum sungerine degil😄
Evet cok benimsiyor insan.. Naci bey gece gelip görüntüyü gösterince bile beğenmiştim benimsemistim hemen.Gırtlağıma kadar sistim ama yine de orada birsey var olması duygusu yetiyordu.. vay be dört sene bittiNe çabuk alışıyor değilmi insan sanki hep seninlermiş gibi:)
Ben bir haftada benimsedim valla:)
Nice yıllara memelerinle
Evet cok benimsiyor insan.. Naci bey gece gelip görüntüyü gösterince bile beğenmiştim benimsemistim hemen.Gırtlağıma kadar sistim ama yine de orada birsey var olması duygusu yetiyordu.. vay be dört sene bitti
kalemcigim darısı bizlere.en yakın zamanda aranıza katılacgm inşallah.
kalemcigim darısı bizlere.en yakın zamanda aranıza katılacgm inşallah.
Süperdir şimdi valla:)
Ben resim eklemeyi incecik bantlarım var onlar çıksın o zaman yapıcam inşallah:) gerçi telefondan nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum??
Senin kadar fıstık olurum inşallah bendeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?