KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet ben haftaya persembe gidiyim inşallah yazcam size ve ben de huzurlu olcam:) yapraktan cok oğrendim zaten.doktora gitmeden cok faydası oldu bana sağolsun ugrasıyo benle:)

sonra naci bey demesin, "kim söyledi bunları sana!!" diye.
mailleri dökerim ortaya ona göre. (kendi yazdıklarımı) :)
doktorların işine karışıp onların canını sıkacak bir şey yazmadığım bilinsin...

Son düzenleme:

Biliyorsun mailde de dediğim gibi canım ben hiç biley söylemicemkii doktoruma güvencem ve ilk onu dinliycem zaten:)ama sen sadece doğru yönlendiriyosun aklımı karıştırmıyosun aydınlatıyosun beni

Umarım ağrıların zamanla gecer ve memnuniyetin artar:) bize de ayrıntıları neler yasadığını,iyileşme sürecini burdan anlatırsın.

Umarım ağrıların zamanla gecer ve memnuniyetin artar:) bize de ayrıntıları neler yasadığını,iyileşme sürecini burdan anlatırsın.

Cok tesekkur ederim canim. Evdeyim ve daha iyiyim, yatmak yerine oturmak iyi geliyor, tek basima tuvalete gidip gelebiliyorum daha ne olsun

Biliyorsun mailde de dediğim gibi canım ben hiç biley söylemicemkii doktoruma güvencem ve ilk onu dinliycem zaten:)ama sen sadece doğru yönlendiriyosun aklımı karıştırmıyosun aydınlatıyosun beni

:))))) işte bu tarz yazdıklarına gülüyorum. nasıl tarif etsem nelere güldüğümü, bilemedim şimdi..
önce dinlemek sonra akla takılan soruları yöneltmek gerekir tabi.

Son düzenleme:
Yok canim dışarıdan nasıl belli olacak, dolgulu sutyen kullanmis halin sporcu sutyeni ile oluyor.bv

yine de ne olursa olsun memeye doymuyorsun. önceki halini çabuk unutuyorsun. ilk kontrolünde, "bu kadarcıklar mıymıııııış?" diyorsun içinden. "eski kendin"e acıyorsun her zamankinden fazla. şimdiye kadar nasıl yaşadım, nasıl dayandım diyorsun.
sonra hep böyle olduğunu sanıyorsun. sanki o dolgun memeler hep senindi!
eskiden göğsüne bakanlara:
-pis sapık!
şimdi:
-demek ki güzeller!
yani sapık sen oluyorsun bir tür. daha doğrusu meme canavarı!

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…