KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Reklam yapsaydınız bu kadar zamandır sitedesiniz tespit ederdik. Her zaman söylüyoruz kişi kötülemeye ve reklama izin vermeyiz diye. Bu tarz kişileri tespit ettikçe siteden uzaklaştırıyoruz. Tıpkı sizi reklamla suçlayıp kendisi ilk mesajında doktor kötüleyen kişiye yaptığımız gibi. Bazı üyelikler maalesef bilinçli olarak alınıyor. elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz..

teşekkürler yağmurluk

meleğiiimmm bak gördün mü işte ilahi adalet; kendisi uzaklaştırılmış siteden sakın canını sıkma, sana reklam yapıyosun diyebilecek insan ya forumla çok alakasız bilmeden havadan atıyordur ya da kasıtlı olarak karalama yapmaya çalışıyordur zaten! bu forumu takip eden herkes senin reklam yapmadığını ve yapmayacağını bilir

arkadaşlar KALEM'e meleğim diyorum.. bu öylesine söylediğim bi hitap değil, kalem gerçekten bu sıfatın içini doldurduğu için, sadece benim değil elinde olsa herkesin yaralarını saracak kadar harika bi kalbe sahip olduğu için MELEĞİM.. doktor övgüsüne gelince; ben kalemle bu ameliyattan hatta doktoruma karar vermemişken site dışında görüşmeye başladığım halde, bana Naci beyi hiç övmedi ve yönlendirmedi ona. bunu çok net söylüyorum! sadece kendi ameliyatını anlattı... ve harika bir doktordur bile demedi çünkü zaten anlattıklarından ve diğer hastalarından harika bir doktor olduğunu dinleyen anlar kendisi. ben istanbula giderken Barış beye ameliyat olma düşüncesiyle gitmiştim hatta. ve ben barış beyle ve naci beyle görüşmelerimden sonra da sıcağı sıcağına konuştum kalemle. o zaman bile Allah şahidimdir ki Naci beye hiç bir yönlendirmesi olmadı, övmedi bile yaaa. taa ki ben naci beye karar verdim ameliyat günümü aldım diyene kadar işte ozaman Meleğimin içi rahat etti, ben etklilemeyim seçiminde kaygısından kurtuldu ve Naci beyi, doktorumuzu sevgiyle hayranlıkla anlatmaya başladı.. bundan sonrası zaten çok doğal :) ben de hayranım doktoruma ve insan kendisine böylesi bi mutluluk veren insana nasıl sevgi beslemesin ki evet Naci bey mütiş bi doktor ve bizim övgülerimize ya da herhangi birinin reklam yapmasına ihtiyacı asla yok.. bunu zaten görüşen herkes anlar, hasta kazanma gibi bi kaygısı yok doktorumun.

Kaleme reklam yapıyorsun diyen arkadaşa itafen de bişey yazmaya gerek kalmamış, nasıl olsa siteden uzaklaştırdığı için susuyorum o konuda ve sadece yönetimi alkışlıyorum :92:

Kalemcim sen bizim sitedeki ameliyat olmuş en eski arkadaşımızsın.

Hatta ben siteye üye olduğumda bana ilk cevap yazan yardımseversin, cansın sen yahu :)

Hem kendi hemde başkalarının ameliyat süreçlerini görüp bilgileniyoruz. Yeri geliyor tez yazacak kadar bilgi sahibi oluyoruz. :)

Yorumları görmedim gerekte yok zaten. Amaç zaten belliymiş site yönetimi de bunu farketmiş.

Yönetime alkışlarımı sana da sevgilerimi gönderiyorum.

İyiki varsın. Senin deneyimlerine hepimizin ihtiyacı var.

Sadece bu ameliyatlar yöntem, protez kesi yerinden ve doktordan ibaret değil. -Kİ BİZİM DOKTORLARIMIZ TANIŞMIYOR BİLE!-

Burada önemli olan doktor kardeşliği değil kader kardeşliği biz buna inandık :)

Herkes seni biliyor biz herkesi biliyoruz keyfine bak sen.

Yaz gelmiş yahuu çıkarın dolaplardan bikinileri hatta yetmez ve kesmezzz yeni sezon bikinileri de alın havlu almaya gerek yok koşun plajlara :))

Güneşin altında huzur içinde arka fonda en sevdiğin şarkının çaldığını düşün..

İyi geldi değil mi ? :)

O halde işi gücü toparlayıp sahillere akın etme zamanı. :92::92:

kalemcim seni cok eskilerden biliyorum bende burda 3 sene oldu ..şansen senle konuşmasakta topiklerde paylaşımlarından dolayı tanıyorum. öncelikle cok üzüldümü söylemek isterim ki yazdıklarına aynen katılıyorum...aynı şey 10 15 gün önce benimde başıma geldi seni en iyi ben anlayabilirim.benim anlamadığımsa şu insanlar nasıl bir hitamla insanları suçlayabilirler ya takip etmiyolar yada okumuyor burdaki yazıları iki üç cümleye takılıp nasıl birisini suçlarlar herkes kendince güzel olanı iyi olanı över tabi kimseyi burdan kolundan tutup sürüklemiyoruz bir yerlere kim hangi doktora olursa olsun mutlu olarak dönsün aramızı bunu istiyoruz..ama bu nedense oydu buydu şuydu diye reklam yapıyor diye kimseyi suçlayamazlar varsa ıspatları zaten yönetimde takipte bulur iptal ederler ama birileri gıcıklık olsun yada kişiye gıcıklıklarından şikayet ediyolarsada onlarıda allaha havale ediyorum bu kadar emeğe bu kadar bilgiye yazık yani sanada geçmiş olsun canım hak yerini her zaman bulur ..

Kalemcim merhaba. Kk ya üye olduğumda yazıştığım 2 kişiden biriydin:)biri oraletim biri de sen.nasılsın? Sana naci beyle ve ameliyat sürecinle ilgili sorular sormuştum özelden hatırladın dimi beni:) 1 sene var derken zaman hızla akıp geçti,16 temmuz c.tesi günü barış çakır'a ameliyat oluyorum canım öyle mutlu ve heycanlıyım ki anlatamam. Sizin gibi ameliyatının üstünden 1 sene geçmiş olan hatunların gayet memnun olmalarıda bizi sevindiriyor tabi:) umarım herşey güzel gider, sabırsızlık hat safhada bende

yoğunluktan ölmek üzere olduğum için uzuuun uzuuun cevap yazamıyorum kusura bakmayın..
pembecim, içten sıcacık ,sevgi dolu mesajın için sağol canım benim..
oraletim iyi ki varsın can dostum..
ankcım teşekkür ediyorum,haksızlığa uğramak kötü birşey
dilacım hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun,mutlulukla dans etmeye kaç gün kalmış şunun şurasında süper..

canım hayırlı olsun öncelikle.anladığım kadarıyla naci bey yapmış kas zarı altı kaç cc ve hangi protezi kullanmıştı ???

bugün ben ameliyat olalı 2 yıl oldu( aslında 2 temmuzdu ameliyat olalı,ama perşembe günü olduğu için ben bu günü 2. yıl dönümüm olarak kabul ediyorum.) bir garip oldum hatta duygulandım 2 sene önce bu vakitlerde ameliyatımı olmuş, ne kadar mutlu olacağımı ve yeni bir ben'e merhaba diyeceğimi bilemeden hastanedeki odamda yatıyordum.. iyi ki bu ameliyatı olmuşum,iyi ki doktorumu bulmuşum,öylesine mutluyum,öylesine kıpır kıpırım ki artık yazın gelmesini iple çekiyorum..2 senede ne oldu,her geçen zamanda daha bir alıştım vücuduma,alışveriş yapmayı öğrendim,çünkü eskiden alışverişe dahi çıkmazdım,zavallı annecim,mağazalara gidip genç kızların yanında bakıp ne moda ise onu alır getiridi ben de eğer üzerime olursa giyerdim,yoksa annem bana uygun birşey bulana dek defalarca kıyafet getirirdi.. geçti gittti ve şimdi öylesine mutlu öylesine mutlu bir ben var ki.... bana göre müthiş bir sihir doktoruma göre ufak bir dokunuş olsa da mutluluğumu anlatacak kelime yok ki... teşekkürler naci bey,o elleriniz uarım daha uzun yıllar ihtiyacı olan insanlara mutluluk verir.

:92::92::92: :)) Tarihi bu vakte almana sevindim. Geçmişi unut artık hepsi geride kaldı koşaradım uzaklaştın. Bitti. Gitti.
2 yıl süper yahu ne de güzel geçmiş yıllar :) Farkındasın değli mi insanın hayatındaki en güzel yılları göğüslü dönemleri.
Mutlusun işte ötesi yok. Bir pasta ile bu durum acilen kutlanmalııı :)) Naci Bey aramalı :)) Bu mutluluk hep paylaşılmalı :)) :92::92::92:

çok güzel mutlulukla bunlarr zaman ne çabuk geçiyorr. benim de 3,5 ay oldu. ne mutlu bizlere. kocaman öpücük kalemcimm

bitanem benim ne güzel yazmışsın inana ben de duygulandım okurken zor günler geride kaldı çok şükür bundan sonra her yeni gün mutluluğuna mutluluk katsın dilerim.. mutluluğunun yıldönümü bi anlamda da doğum günün kutlu olsun meleğim harikalar yaratan doktorumuzun da yine yeniden ellerine sağlık..

Kızlar ben de dualarınızı bekliyorum,5 temmuz salı ameliyat günüm.Göğüs dokum varmış,80 a cuptu ölçüm c olacak sanırım.Kasüstü,yuvarlak profil,275-325 arası deneyecek doktorum.Refakatcim olmayacak,gözümü karartım bakalım

ayyy hadi bakalım az kalmış,inşallah istediğin gibi olur ,geçmişler olsun

hayırlısı olsun canım ..biran evvel aramıza sağlıklı bir şekilde dönmen dileğiylee şimdiden geçmiş olsun

Çok tşk ederim,hastaneye yanınıza ne götürdünüz,aklıma hiç bir şey gelmiyor,kol çantamı alıp çıkacak gibiyim:)

Son düzenleme:
Çok tşk ederim,hastaneye yanınıza ne götürdünüz,aklıma hiç bir şey gelmiyor,kol çantamı alıp çıkacak gibiyim:)

önden düğmeli biraz bol kısa kollu mümkünse sıfır kollu pijama takımı,ıslak mendil,diş macunu,çıkarken giyebilmek için önü düğmeli yine sıfır kollu olması tercih et bence,kolları daha az zorluyorsun giyerken.hımmm gece acıkırsan diye bisküvi ve meyve suyu.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..zaten hastaneler otel gibi oluyor,tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar neredeyse...geçmişler olsun..

bellissimo Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım çok güzel geçer ameliyatın.dualarımız seninle olacak.yanlız değilsin biz hep buradayız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…