Reklam yapsaydınız bu kadar zamandır sitedesiniz tespit ederdik. Her zaman söylüyoruz kişi kötülemeye ve reklama izin vermeyiz diye. Bu tarz kişileri tespit ettikçe siteden uzaklaştırıyoruz. Tıpkı sizi reklamla suçlayıp kendisi ilk mesajında doktor kötüleyen kişiye yaptığımız gibi. Bazı üyelikler maalesef bilinçli olarak alınıyor. elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz..
canım ben amelıyatı ızmırde oldum.doktorum cenk tokat aynı zamanda izmirde özel gazi hastanesının doktoru.benım kasustu ama bırasıda kasaltında daha dogal durması ıcın ole yaptı..
benım gorustuugm ılk doktordu.gorustugum gun ameliyat tarıhı ayarladık.12 temmusda amelıyat oldum..doktorum ve ekıbı gayet basarılı..ben hıc farketmeden narkozu verdıler gusel bı uyumusum..amelıyattan sonra narkozu cıkarırken bıle goguslerım cok acımadı tek derdım bıran once karnıı doyurmaktı..benım sag gogsumde 375 cc hıgh profıl yuvarlak, sol gogsumde 350 cc hıgh profıl yuvarlak var..meme altından yapıldı.mentor marka kullandı kı en cok kullanıılan mentor ve nagor. benım meme dokum hıc yoktu sadece cok az bı cıkıntı gıbıydı..
buyuklugunu ve boyutunu cok ıyı ayarlamıs kı cogu doktor 375 e kadar cıkmıyo..
ben ole aman aman bı agrı cekmedım.sadece yatarken ve dogrulurkencanım acıyodu onun dısında bı agrım olmadı.1 haftanın sonunda masaja basladık suan 3 hafta oldu ve ben alıstım gayette memnunum..dıkıslerıde zaten cook ınce ıp gıbı bı cızgı olarak dıkmıs ondada ız kalcagını dusunmuyorum..izmirde amelıyat olma ımkanın varsa doktorumu tavsıye ederim basarılı bı doktor ve cok ılgılı..
bıde hıc meme dokun yoksa 350 yada 375 altı dusunme ferım benım doktorum bılıyodu benım bbuyuk ıstedıgımı ona gore yaptı kı hıc meme dokusu olmayanları ancak bu proteslerın memnun edecegını dusunuyorum
sormak ıstedıgın baska bıse
ameliyat olalı 2 temmuzda 2 sene oluyor ve ben bu aralar o kadar mutluyum,doktoruma minnet duyuyorum diye gerçek duygularımı yazdığım için reklam yapmak ile suçlanıyorum.gerçekten çok üzgünüm,eski yazılarımda doktor araştırmasından,ameliyat tarihini aldığım güne,geriye sayımı arkadaşlarımla birlikte yaparken ve o kadar korkarken bu sitedeki dostlarım destek olmuştu bana. hatta choco adlı arkadaşım ameliyat sonrasında beni aramıştı,böylesine zor bir kararı böylesine büyük bir destekle alınca ben de bu sitede yaşadıkalrımı anlatmak,sürecim hakkında insanalrı bilgilendirmek istedim. yapmak istediğim tek şey mutluluğumu paylaşmaktı,reklam yapıyor şeklinde,doktorlar öneriler bölümüne silenso adlı bir arkadaş reklam yaptığımı yazmış.her doktorun mutlu hastası vardı bunun yanısıra mutsuz hastası da.. ama ben mutlu gruptanım,mutlu grupta olmam,mutluluğumu paylaşmam ve insanlara yardımcı olmaya çalışmanın karşılığı reklam ile suçlanmak olmamalıydı,çok ama çok üzgünüm
bugün ben ameliyat olalı 2 yıl oldu( aslında 2 temmuzdu ameliyat olalı,ama perşembe günü olduğu için ben bu günü 2. yıl dönümüm olarak kabul ediyorum.) bir garip oldum hatta duygulandım 2 sene önce bu vakitlerde ameliyatımı olmuş, ne kadar mutlu olacağımı ve yeni bir ben'e merhaba diyeceğimi bilemeden hastanedeki odamda yatıyordum.. iyi ki bu ameliyatı olmuşum,iyi ki doktorumu bulmuşum,öylesine mutluyum,öylesine kıpır kıpırım ki artık yazın gelmesini iple çekiyorum..2 senede ne oldu,her geçen zamanda daha bir alıştım vücuduma,alışveriş yapmayı öğrendim,çünkü eskiden alışverişe dahi çıkmazdım,zavallı annecim,mağazalara gidip genç kızların yanında bakıp ne moda ise onu alır getiridi ben de eğer üzerime olursa giyerdim,yoksa annem bana uygun birşey bulana dek defalarca kıyafet getirirdi.. geçti gittti ve şimdi öylesine mutlu öylesine mutlu bir ben var ki.... bana göre müthiş bir sihir doktoruma göre ufak bir dokunuş olsa da mutluluğumu anlatacak kelime yok ki... teşekkürler naci bey,o elleriniz uarım daha uzun yıllar ihtiyacı olan insanlara mutluluk verir.
bugün ben ameliyat olalı 2 yıl oldu( aslında 2 temmuzdu ameliyat olalı,ama perşembe günü olduğu için ben bu günü 2. yıl dönümüm olarak kabul ediyorum.) bir garip oldum hatta duygulandım 2 sene önce bu vakitlerde ameliyatımı olmuş, ne kadar mutlu olacağımı ve yeni bir ben'e merhaba diyeceğimi bilemeden hastanedeki odamda yatıyordum.. iyi ki bu ameliyatı olmuşum,iyi ki doktorumu bulmuşum,öylesine mutluyum,öylesine kıpır kıpırım ki artık yazın gelmesini iple çekiyorum..2 senede ne oldu,her geçen zamanda daha bir alıştım vücuduma,alışveriş yapmayı öğrendim,çünkü eskiden alışverişe dahi çıkmazdım,zavallı annecim,mağazalara gidip genç kızların yanında bakıp ne moda ise onu alır getiridi ben de eğer üzerime olursa giyerdim,yoksa annem bana uygun birşey bulana dek defalarca kıyafet getirirdi.. geçti gittti ve şimdi öylesine mutlu öylesine mutlu bir ben var ki.... bana göre müthiş bir sihir doktoruma göre ufak bir dokunuş olsa da mutluluğumu anlatacak kelime yok ki... teşekkürler naci bey,o elleriniz uarım daha uzun yıllar ihtiyacı olan insanlara mutluluk verir.
Kızlar ben de dualarınızı bekliyorum,5 temmuz salı ameliyat günüm.Göğüs dokum varmış,80 a cuptu ölçüm c olacak sanırım.Kasüstü,yuvarlak profil,275-325 arası deneyecek doktorum.Refakatcim olmayacak,gözümü karartım bakalım
Kızlar ben de dualarınızı bekliyorum,5 temmuz salı ameliyat günüm.Göğüs dokum varmış,80 a cuptu ölçüm c olacak sanırım.Kasüstü,yuvarlak profil,275-325 arası deneyecek doktorum.Refakatcim olmayacak,gözümü karartım bakalım
Çok tşk ederim,hastaneye yanınıza ne götürdünüz,aklıma hiç bir şey gelmiyor,kol çantamı alıp çıkacak gibiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?