KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

KALEM1981

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.366
277
ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
Not: Bu mesajı yazalı çok olmuş... 4 yıl olacak 2013 temmuzda benim mutluluğumda bir gram değişme yok... Gerçekten insan psikolojisini olumlu yönde etkileyen bir işlemmiş.. Doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır

Son düzenleme:
ben de çok istiyorum ama korkuyorum. çok acıyormuş. bir de snaırım fiyatlar çok yüksek taksit falan da olmuyor. krem kullanıyorum şu an clarinsin. bilmem işe yarar mı. yalnız popom çok dikkat çekici dolgun. jeneffer lopez diyorla.r göğüsler bu kadar küçük olunca da çok çirkin oluyor :KK43:

kremin işe yarayacagını sanmıyorum malesef . bi dolgunluk hissi verir evet . ama bıraktıktan sonra gecer diye biliyorum . tıpkı dogum kontrol hapları gibi.

ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan

yumuşaklık tam ne zmn oluştu sizde,birde hala gittikçe yumuşuyorlarmı yoksa tam olarak durdumu yumuşaması,memnunmusunuz,bana sert olduğunu söylüyorlar halen mesela 3 ay oldu tam?

vede her türlü aktiviteyi yapabilmeniz hangi aşamada başladı. mesela dumbel kaldırmak gibi,ben yüzüyorum çabuk yoruluyorum şu anda mesela, tamamen sağlığımıza kavuşacakmıyız,geçen ay basket oynadım 2.ayımda 2 gün ağrıdı kollarım sırtım mesela?

tşkrlr

yumuşaklık tam ne zmn oluştu sizde,birde hala gittikçe yumuşuyorlarmı yoksa tam olarak durdumu yumuşaması,memnunmusunuz,bana sert olduğunu söylüyorlar halen mesela 3 ay oldu tam?

vede her türlü aktiviteyi yapabilmeniz hangi aşamada başladı. mesela dumbel kaldırmak gibi,ben yüzüyorum çabuk yoruluyorum şu anda mesela, tamamen sağlığımıza kavuşacakmıyız,geçen ay basket oynadım 2.ayımda 2 gün ağrıdı kollarım sırtım mesela?

tşkrlr

yumuşamaya 20.günden itibaren başladı,ama gögüs ameliyatında bence iyileşmenin hızlanması ,şeklin iyice oturması 6. aydan itibaren hızla gerçekleşiyor.benim ki baya bi yumuşak doğal gögüs kadar yumuşak,annemin gögüslerine dokununca onun gögüsleri kadar yumuşaklar ve protezi bulamıyorum artık.. bana kas kas zarı altına koydu naci bey,yumuşaklığı konuusnda etkisi var mı bu yöntemin bilemiyorum.daha bence 3 ay erken,bana kalırsa..6 ay beklmeli bence spor yaparken ağrıların geçmesi için,6. yadan sonra çok fazla ağrı acı kalmıyo spor yapınca..umarım açıklayıcı olmuştur.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tatlıımmmmmm 6 ay 8 ay derken ilk yılın geldi de gecti bile.. herseye ragmen, insanın gögsü olması kadar güzel bi duygu yokmuşş delikafadulden bu konuyu acman cok iyi olmuş.dedigin gibi amelyt sonrası kmse pek kalmıyo..en cok merak edilenlerde zamanla neler olacagı..hep deninliyo ya zamnla daha da güzel olcaklar diyee =) burdan konuşurz artık ne kadar güzelleştklerin :KK70:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tatlıımmmmmm 6 ay 8 ay derken ilk yılın geldi de gecti bile.. herseye ragmen, insanın gögsü olması kadar güzel bi duygu yokmuşş delikafadulden bu konuyu acman cok iyi olmuş.dedigin gibi amelyt sonrası kmse pek kalmıyo..en cok merak edilenlerde zamanla neler olacagı..hep deninliyo ya zamnla daha da güzel olcaklar diyee =) burdan konuşurz artık ne kadar güzelleştklerin :KK70:

aynen canım ya.. bana rüya gibi geliyo o kadar mutluyum ki.. bir de insanın kendine olan özgüveni tamamıyla üçe beşe katlanıyor,harika bi duyguymuş gerçekten de

aynen canım ya.. bana rüya gibi geliyo o kadar mutluyum ki.. bir de insanın kendine olan özgüveni tamamıyla üçe beşe katlanıyor,harika bi duyguymuş gerçekten de

bnde 7.ayıma girdim canımm zamnla gözüm mü alışıyoo doyumsuzluktan mıdır nedir :KK70: küçük olduklarıı hissetmeye basladım yaa olumunekankayizsmile

sizin adınıza çok sevindim. acaba hangi doktorda yaptırdığınızı ve ücreti de paylaşırmısınız?

sizin adınıza çok sevindim. acaba hangi doktorda yaptırdığınızı ve ücreti de paylaşırmısınız?

ben naci çeliğe oldum ameliyatımı ve 5.500 ödedim ve son derece memnunum,hayatımda şimdiye kadar verdiğim en doğru kararlardan birisi oldu bu ameliyat.. ve doktorumdan da çok memnun kaldım.umarım siz de en az benim kadar mutlu olursunuz,gerçekten çok farkediyomuş insanın özgüveni açısından.. bir de doktorun ameliyattatki tecrübesi ve ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı da çok önemli ben çok pinpirikli bi insan olarak 5 sene araştırdıktan sonra naci beye oldum ve iyi ki de doktorumu bulmuşum diyorum.

bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum..280cc damla protez takıldı..şimdi büyüklüğü istediğim gibi ama şişlikler gittiğinde çok küçülmelerinden korkuyorum...1 sene sonunda ilk ameliyat sonrasına göre ne kadar küçülme olucak merak ediyorum..sana kaç cc takılmıştı...sonuçtan memnun kalmana çok sevindim hep mutlu kalman dileğimle öpüyorum :)

Son düzenleme:
kızlar benim de en merak ettiğim şey buydu; yumuşaklık. silikonlu manken hanım ablalarımızın göğüsleri aynı patlayacak gibi duruyo:) muhtemelen olması gerekenden büyük takıldığı için öyledir ama yine de göğsünde 2 tane top var gibi mi oluyo, dokununca sert geliyo mu, hissedilir mi gibi endişelerim var. tek önemli olan görüntü değil malumunuz :eek:
ben bi de şunu merak ediyorum. göğsünüzde ağırlık taşıyo gibi bi his veriyo mu hiç? :)) acaba normal göüsten ağırlık olarak ne kadar farkı var? bi de son olarak vücudunuzda yabancı bi cisim taşıdığını bilmek nasıl bi duygu? sonuçta çoğunluk -tıpkı benim gibi- hiç göğsü olmadan ya da çok küçük bi göğsü olarak yaptırıyo ve birden büyüyüveriyo.

ha bi deee (bu son) fotoğraf çektirmek zorunda mısınız? ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarınız çekildi mi? istemezsek çekilmeyebilir mi, bi bilginiz var mı?

bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum..280cc damla protez takıldı..şimdi büyüklüğü istediğim gibi ama şişlikler gittiğinde çok küçülmelerinden korkuyorum...1 sene sonunda ilk ameliyat sonrasına göre ne kadar küçülme olucak merak ediyorum..sana kaç cc takılmıştı...benim ölçülerim 163 boy 58 kiloyum..doktorum 315 denemiş büyük olmuş.. keşke diyorum onlar kalsaymış inşallah ilerde pişman olmam.. sonuçtan memnun kalmana çok sevindim hep mutlu kalman dileğimle öpüyorum :)

iyi dileklerin için teşekkü rederim.bana 255 cc takılmıştı,ama sıfır gögüs dokusu vardı ve gögüs kafesinde içe doğru çöküklük olduğu için doktorum diğer tarafa 290 cc koydu.amq ikisi de eşi büyüklükte gözüküyor.. bunun yanısıra boyum 1.68 kilom 55.. belli bi oranda küçülme oluyor bana göre de oldu,bunu yaşayanlar biliyor,ama ameliyat sonrası ödeminize bağlı olarak büyüklükte değişme oluyor veya olmuyor..ama zamanla çok doğal bi görünüm alıyor..sana da çok geçmiş olsun,mutlu olacağaından eminim ..istediğin kıyafeti denemek ayrı bir zevk..

kızlar benim de en merak ettiğim şey buydu; yumuşaklık. silikonlu manken hanım ablalarımızın göğüsleri aynı patlayacak gibi duruyo:) muhtemelen olması gerekenden büyük takıldığı için öyledir ama yine de göğsünde 2 tane top var gibi mi oluyo, dokununca sert geliyo mu, hissedilir mi gibi endişelerim var. tek önemli olan görüntü değil malumunuz :eek:
ben bi de şunu merak ediyorum. göğsünüzde ağırlık taşıyo gibi bi his veriyo mu hiç? :)) acaba normal göüsten ağırlık olarak ne kadar farkı var? bi de son olarak vücudunuzda yabancı bi cisim taşıdığını bilmek nasıl bi duygu? sonuçta çoğunluk -tıpkı benim gibi- hiç göğsü olmadan ya da çok küçük bi göğsü olarak yaptırıyo ve birden büyüyüveriyo.

ben de doktorum da aynı fikirdeyiz,izler tamamen kaybolduğunda protez konulduğunu kimse anlamayacak,hem görüntü oalrak hem de yumuşaklık olarak çok doğallar..mankenlerinki gibi iki ayrı top gibi durmuyo merak etme,o kişinin vücudu ve doktorun becerisine bağlı oalrak değişiyor.dokununca sert değil yumuşacıklar,ve içerideki protezi bulamıyorsun..gögsünde ağırlık taşıyo gibi olmuyosun merak etme.. ben de öyle düşünüyodum ama ilginç bişey vücut adapte oluyo.. o ağırlık hissi ilk bi kaç ay için geçerli bişey sonrasında senden bi pparça oluyo

alkisalkisalkis nasıl sevindim anlatamam. estetik konusundaki endişelerim kırılmaya başladı. peki izler ne zaman geçiyo? mesela 1 yıl oldu dedin, izlerin belli oluyo mu?

alkisalkisalkis nasıl sevindim anlatamam. estetik konusundaki endişelerim kırılmaya başladı. peki izler ne zaman geçiyo? mesela 1 yıl oldu dedin, izlerin belli oluyo mu?

izler silikleşti ama ameliyat olduğun anlaşılır,biraz da cilt yapısıyla ilgili sanırım,doktorum bi kaç seneye izlerin kaybolacak dedi bakalım.. var biraz daha zamanımız yani..

merhaba bende çok istiyorum ama hala kararsızım. resmini gönderirmisin kıyafetli olarak çok merak ediyorum kimse resim koymuyor.

X