ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
Not: Bu mesajı yazalı çok olmuş... 4 yıl olacak 2013 temmuzda benim mutluluğumda bir gram değişme yok... Gerçekten insan psikolojisini olumlu yönde etkileyen bir işlemmiş.. Doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır
Not: Bu mesajı yazalı çok olmuş... 4 yıl olacak 2013 temmuzda benim mutluluğumda bir gram değişme yok... Gerçekten insan psikolojisini olumlu yönde etkileyen bir işlemmiş.. Doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır
Son düzenleme: