• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

başlık ismi eskidi.. ameliyat olalı bugün itibariyle tam 19 ay oldu :66::66::66:kızlaarrrrr ben çok ama çok mutluyum.. mutluluktan ayaklarım yere basmıyor..:9:protezi hissetmiyoru,istediğim kıyafeti giyebilmenin keyfini yaşıyorum..eğer bu durum psikolojik olarak sizi çok rahatsız ediyorsa olun bu ameliyatı,kurtulun yahu...:3: sorusu olan varsa içtenlikle cevaplayabilirim..son halini gösteren bir resim eklemiştim,ondan da fikir edinebilirsiniz..

senin konunu iyice bi okuyum dediimm :9: ben fotoyu göremedim kalemcim kaldırdın mı geriii?? bi de kaçıncı aya kadar protez hissedilebiliyor? yani bu ameliyattan ne kadar süre sonra evlenilebilir onu kafamda belirlemeye çalışıyorum da :9:

Son düzenleme:
ameliyattan çıktınız ilk gün: ilk gün için kimse yüksek bir beklenti içerisine girmesin,komik ,baya bir şiş ve gergin bir görüntü
ilk hafta: o rahatsız edici şişlik ve görüntü azalmaya başlıyor,ama gögsünüzün gerginliği dolayısyla damarlanmalar yani damarlarınızın mavimsi görüntüsü belirgin halde hale
ilk ay: artık yumuşamaya başlamış oluyorlar,ama hala yeterince yukarıda ve dikler,daha normal bir gögüs gibi hareket edemiyorlar
2. ay: yumuşaklıkları ve hareket kabiliyeti artıyor protezlerin
6. ay: artık vücudunuzdan bir parça halindeler,yüzebilir her türlü sporu rahatça yapabilirsiniz ,rahatça yüz üstü yatabilirsiniz.. artık gerçek bir gögüs gibi hareket eder ve oldukça yumuşak olurlar.
1. yıl: aaaa siz ameliyat mı oldunuz,ben olmadım,doğuştan böyleyim,ne ameliyatı.. bu benim doğal halim,egonun ve özgüvenin tavan yaptığı seneler...
umarım açıklayıcı olmuştur.. merak ettiklerin olursa yeniden cevaplarım..

ne güzell anlatmışsııınnn :) vücudun alacağından büyük silikon taktırılırsa damar çıkıyor diyorlardı demekki normal sürecin içindeymiş bu da.. geçti değil mi canım sonradan damarlar??

Son düzenleme:
ne güzell anlatmışsııınnn :) vücudun alacağından büyük silikon taktırılırsa damar çıkıyor diyorlardı demekki normal sürecin içindeymiş bu da.. geçti değil mi canım sonradan damarlar??

tabii ki geçiyo canım..damarlanma filan kalmıyo sonrasında.. geçen gün öylesine bi aynada baktım uzun süre sonra... böyle alt dudağımı ısırdım,doğal olsa ancak bu kadar güzel olabilirdi diye iç geçirdim..kendi kendime nazar değdiricem yahu

ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. Ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan

canım meraba resımlerın var mı arkadas olarak ekleyabılırsen gorebılrmıyım

tabii ki geçiyo canım..damarlanma filan kalmıyo sonrasında.. Geçen gün öylesine bi aynada baktım uzun süre sonra... Böyle alt dudağımı ısırdım,doğal olsa ancak bu kadar güzel olabilirdi diye iç geçirdim..kendi kendime nazar değdiricem yahu

sayfayı bastan okuyamadım kac cc takılmıstı sana

tabii ki geçiyo canım..damarlanma filan kalmıyo sonrasında.. geçen gün öylesine bi aynada baktım uzun süre sonra... böyle alt dudağımı ısırdım,doğal olsa ancak bu kadar güzel olabilirdi diye iç geçirdim..kendi kendime nazar değdiricem yahu

ayh maşaallah maşaallaaaah :nazar: dudak ısırtacak kadar güzeller demekki nazar değmesin bikaç tane daha koyucam :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de böyle musssmutlu olurum inşaallah ya :81:

Son düzenleme:
ayh maşaallah maşaallaaaah :nazar: dudak ısırtacak kadar güzeller demekki nazar değmesin bikaç tane daha koyucam :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de böyle musssmutlu olurum inşaallah ya :81:

sağol canım darısı başına.. 255 cc bir tarafa 290 cc diğer tarafa konulmuştu.. protezleri ben hiç bir zaman hissetmedim o yüzden eline gelecek diye bi korkun olmasın zamanla şekilleri doğallaşıyor.. hadi bakalım bi an önce sen de mutlu olucaksın inşallah

sağol canım darısı başına.. 255 cc bir tarafa 290 cc diğer tarafa konulmuştu.. protezleri ben hiç bir zaman hissetmedim o yüzden eline gelecek diye bi korkun olmasın zamanla şekilleri doğallaşıyor.. hadi bakalım bi an önce sen de mutlu olucaksın inşallah

aminnn amiiiiinnn :52: bu yaza hallolmuş olur inşaallah bu iş :31:

fotona da yeni baktım 255-290 ama kocamanlar arası da açık değil çok güzeller maşallah :nazar:

aminnn amiiiiinnn :52: bu yaza hallolmuş olur inşaallah bu iş :31:

fotona da yeni baktım 255-290 ama kocamanlar arası da açık değil çok güzeller maşallah :nazar:

sağol canım normal penye süteyn ile push up kullanmış etkisi oluyor,üst taraflar bombe bombe.. naci bey kendisi yaklaştırdı protezleri birbirine o yüzden dekoltesi böyle yakın gözüküyor.

Kalemcım baktım resımlerıne gercekten coooooook dogallar ve cok da abartılı buyuk degıl harıkasın yakısmıs

kalemcim şeyyy :77: bişi sorcamm; peki protezleri yaklaştırmışya hani Naci bey, ozaman meme uçları yanlara doğru durmuyor mu?

peki bişey daha sorcam canım Naci beye kendin mi söylüyorsun böyle ben arası ayrık istemiyorum diye yoksa kendisi mi en güzel şekliyle karar veriyor böyle? valla acaip gaza geldim ben :52:

peki bişey daha sorcam canım Naci beye kendin mi söylüyorsun böyle ben arası ayrık istemiyorum diye yoksa kendisi mi en güzel şekliyle karar veriyor böyle? valla acaip gaza geldim ben :52:
ben öyle olsun böyle olsun diye bişey söylemedim naci beye,kendisi protezleri mümkün olduğu kadar yakın koyucam dedii ve öyle de yaptı..

anladım kalemcim doktorunu bulduktan sonra kendini tamamen onun ellerine bırakmak en güzel sonucu çıkartıyor demek ki.. :31:

anladım kalemcim doktorunu bulduktan sonra kendini tamamen onun ellerine bırakmak en güzel sonucu çıkartıyor demek ki.. :31:

çoğu şeyi doktorun ile birlikte karar veriyorsun ama doktorun söylediği ve önemsediği şeyleri reddetmemek gerek.çünkü onlar yüzlerce ameliyat yapıyorlar ve ameliyatın sonucunda nasıl birşey ortaya çıkacağını tahmin edebiliyorlar yani iyi ve tecrübeli bir doktor mutlu hastalar ortaya çıkarıyor..darısı başına canım

Back