• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

yağmurcum sözlerinin enerjisinden mutluluğunu taaa içimde hissedebildim,ameliyat öncesi ile ilgili yazdıklarını okurken yüzüme şımarık bir çocuk gülümsemesi yerleşti,çünkü kapı çalınca eğer sütyen yoksa üstümde yaşadığım paniği ameliyat olduktan sonra bi kaç kez yaşadım,çünkü ameliyat olduğumu bile unutuyor insan..gerçekten eğer bu durum insanın psikolojisini bozuyorsa bu ameliyat olunmalı.. iyi ve tecrübeli doktorlara ameliyat olanların ben hiç ağrıdan acıdan öldüm dediğini görmedim. ben kendim kötü bir süreç geçirseydim bırakın başkalarına tavsiye etmeyi ablamı götürüp ameliyat olmasını sağlamazdım.. aman bir kaç günlük korku için hayatı ve hayalleri ertlemeye değmez..çok doğru söylüyorsun...benim 2 senedir ayakalrım yere basmıyor ,darısı olmak isteyenlerin başına[/QUO
amiiinnn kalemciimm gerçekten olmak isteyipte burda bizim yazılarımızı okuyan tümm arkadaşlara nasip olsun .bende çok yakın arkadaşlarıma söylüyorum hatta biriside olacak ben öyle bi ağrı sızı çeksem niye başkalarınada tavsiye ediyim.ameliyat olmadan öncede sizin yazılarınızı okuyordum.demekki bende memnun kaldım ki hala buralardayım olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.:34:

benim en çok merak ettiğim soruların başında geliyordu bu ilk operasyon sonrası ile 1 sene sonrakı arasındaki farkları detatylı anlartırmısınız. silikonla ilgili konu açtım ve diğer konuları sürekli takip ediyorum
ameliyattan çıktınız ilk gün: ilk gün için kimse yüksek bir beklenti içerisine girmesin,komik ,baya bir şiş ve gergin bir görüntü
ilk hafta: o rahatsız edici şişlik ve görüntü azalmaya başlıyor,ama gögsünüzün gerginliği dolayısyla damarlanmalar yani damarlarınızın mavimsi görüntüsü belirgin halde hale
ilk ay: artık yumuşamaya başlamış oluyorlar,ama hala yeterince yukarıda ve dikler,daha normal bir gögüs gibi hareket edemiyorlar
2. ay: yumuşaklıkları ve hareket kabiliyeti artıyor protezlerin
6. ay: artık vücudunuzdan bir parça halindeler,yüzebilir her türlü sporu rahatça yapabilirsiniz ,rahatça yüz üstü yatabilirsiniz.. artık gerçek bir gögüs gibi hareket eder ve oldukça yumuşak olurlar.
1. yıl: aaaa siz ameliyat mı oldunuz,ben olmadım,doğuştan böyleyim,ne ameliyatı.. bu benim doğal halim,egonun ve özgüvenin tavan yaptığı seneler...
umarım açıklayıcı olmuştur.. merak ettiklerin olursa yeniden cevaplarım..

ameliyattan çıktınız ilk gün: ilk gün için kimse yüksek bir beklenti içerisine girmesin,komik ,baya bir şiş ve gergin bir görüntü
ilk hafta: o rahatsız edici şişlik ve görüntü azalmaya başlıyor,ama gögsünüzün gerginliği dolayısyla damarlanmalar yani damarlarınızın mavimsi görüntüsü belirgin halde hale
ilk ay: artık yumuşamaya başlamış oluyorlar,ama hala yeterince yukarıda ve dikler,daha normal bir gögüs gibi hareket edemiyorlar
6. ay: artık vücudunuzdan bir parça halindeler,yüzebilir her türlü sporu rahatça yapabilirsiniz ,rahatça yüz üstü yatabilirsiniz.. artık gerçek bir gögüs gibi hareket eder ve oldukça yumuşak olurlar.
1. yıl: aaaa siz ameliyat mı oldunuz,ben olmadım,doğuştan böyleyim,ne ameliyatı.. bu benim doğal halim,egonun ve özgüvenin tavan yaptığı seneler...

Çok açıklayıcı oldu, teşkkür ederiz Kalemcim :71: ben de tam bunları merak ediyordum. Kas zarı altı olduğun için çok fazla acı çekmedin herhalde. Kaç günde normal hayatına döndün, kollarını rahat kullanmaya başladın?
Bir de 255 cc oldun, senin kendi dokun vardı herhalde, şimdi kaç beden sütyen giyiyorsun?
Çok sorularım var kusura bakma :92:

hiçde korkulduğu gibi değilmiş aslında en önemliisi iyi bir uzman bulmakta. çok tşk canım açıklaman için

Çok açıklayıcı oldu, teşkkür ederiz Kalemcim :71: ben de tam bunları merak ediyordum. Kas zarı altı olduğun için çok fazla acı çekmedin herhalde. Kaç günde normal hayatına döndün, kollarını rahat kullanmaya başladın?
Bir de 255 cc oldun, senin kendi dokun vardı herhalde, şimdi kaç beden sütyen giyiyorsun?
Çok sorularım var kusura bakma :92:
canım niye kusura bakayım,tabii ki merak edeceksin,şimdi seni iyi anlıyorum aklında binlerce soru uçuşuyordur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
evet ilk uyandığımda ağrı acı duymadım,hatta garip gelmişti niye kesi yerleri bile acımıyor demiştim kendi kendime,sonuçta ameliyat kesisi vardı ama ilginç şekilde ağrım acım yoktu.. hatta kendim kalkıp lavaboya gitmek istemiştim,ama hemşireler izin vermemişti.sonrasında kalktığımda ne bağ dönmesi ne de mide bulantısı oldu. yataktan kollarımı destekleyerek kalkıyordum, ağrım yoktu ama gece ya ağrım olursa diye hemşireden ağrı kesici yapmasını istemiştim,garip geliyodu,bu kadar basitmiydi anlamamıştım..yapılmaması gereken çoğu şeyi yaptım ben,hastaneden çıktıktan sonra eve geldiğimde merakımdan kıyafet denedim bir sürü.. sonra tabi 3-4 gün çok fena oldum..normalde ilk 2 gün ağrı çekmemiştim ama 3. gün itibariyle kollarımı çok fazla yorduğum için ağrım olmuştu.. ben 10. günde işe başladım,normal hayta 7 veya 8.gün dönebiliyor insa..bana kalsa 2. günde dönmüştüm ama:1: kollarını tam anlamıyla yukarı doğru kullanma 3. hafta itibariyle oldu.. zaten kendi yemeğini kendin yiyebiliyorsun,ben kendim yatıp kendim kalkmıştım,ama destek almak ,kendini zorlamamak daha iyi..bir de benim gögüs dokum sıfırdı,dümdüzdüm..gögüs dokusu ne kadar fazla ise o kadar büyük protez yerleştirilebiliyor.vücudum çok dar ve dokum çok az olduğu için naci bey vücudumun ancak böylesine bir protezi alabildiğini söylemişti.bir de asimetri problemi vardı o yüzden diğer tarafa 290 cc konulmuştu,ama görüntü 255 cc de birleşti:1:

canım niye kusura bakayım,tabii ki merak edeceksin,şimdi seni iyi anlıyorum aklında binlerce soru uçuşuyordur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
evet ilk uyandığımda ağrı acı duymadım,hatta garip gelmişti niye kesi yerleri bile acımıyor demiştim kendi kendime,sonuçta ameliyat kesisi vardı ama ilginç şekilde ağrım acım yoktu.. hatta kendim kalkıp lavaboya gitmek istemiştim,ama hemşireler izin vermemişti.sonrasında kalktığımda ne bağ dönmesi ne de mide bulantısı oldu. yataktan kollarımı destekleyerek kalkıyordum, ağrım yoktu ama gece ya ağrım olursa diye hemşireden ağrı kesici yapmasını istemiştim,garip geliyodu,bu kadar basitmiydi anlamamıştım..yapılmaması gereken çoğu şeyi yaptım ben,hastaneden çıktıktan sonra eve geldiğimde merakımdan kıyafet denedim bir sürü.. sonra tabi 3-4 gün çok fena oldum..normalde ilk 2 gün ağrı çekmemiştim ama 3. gün itibariyle kollarımı çok fazla yorduğum için ağrım olmuştu.. ben 10. günde işe başladım,normal hayta 7 veya 8.gün dönebiliyor insa..bana kalsa 2. günde dönmüştüm ama:1: kollarını tam anlamıyla yukarı doğru kullanma 3. hafta itibariyle oldu.. zaten kendi yemeğini kendin yiyebiliyorsun,ben kendim yatıp kendim kalkmıştım,ama destek almak ,kendini zorlamamak daha iyi..bir de benim gögüs dokum sıfırdı,dümdüzdüm..gögüs dokusu ne kadar fazla ise o kadar büyük protez yerleştirilebiliyor.vücudum çok dar ve dokum çok az olduğu için naci bey vücudumun ancak böylesine bir protezi alabildiğini söylemişti.bir de asimetri problemi vardı o yüzden diğer tarafa 290 cc konulmuştu,ama görüntü 255 cc de birleşti:1:

canım arkadasım ne guzel su gıbı anlatmışın yasadıklarını ben zaten sen olmasaydın memesizdim hala bana guc verıp destek olmasaydın:92:

hehehe canım benimmmm..mutluluğumu paylaştım sadece

canım yenı ciciler aldım resımlerımı ekledım bak bakalım nacı bey cok beyendı son halımı sende beyenecekmısın naci beye dedım kı yenı sutyenler aldım. bana mı ben kullanmıyorum sutyensız geziyorum dedi:))))))))) ama kahverngıyı cok beyendıgını soyledi. canım sempatık doktorum benım yaaaaaaaaa

canım yenı ciciler aldım resımlerımı ekledım bak bakalım nacı bey cok beyendı son halımı sende beyenecekmısın naci beye dedım kı yenı sutyenler aldım. bana mı ben kullanmıyorum sutyensız geziyorum dedi:))))))))) ama kahverngıyı cok beyendıgını soyledi. canım sempatık doktorum benım yaaaaaaaaa
cicilerin çok güzel bayıldım resmen,ben de kahverengi ve pudra renkli olanı çok beğendim..son hali dehşet güzel olmuş canım çok çok ama çok beğendim.. heheheh sempatiktir doktorumuz:9:

size arkadaşlık isteği yolladım ltfn kabul edermsnz ben şuan ameliyat öncesi doktor araştırma dönemindeyimde ameliyat sonrası resmleri merak ediyorum :) herkes çok memnun bu beni fazlasıyle motive ediyo aslında ve forumda tüm sorulara cevap bulabilmek mümkün. bu yüzden bizimle bütün bu dönemleri paylaştığınız içinde teşekkür ederim :69:

canım arkadasım ne guzel su gıbı anlatmışın yasadıklarını ben zaten sen olmasaydın memesizdim hala bana guc verıp destek olmasaydın:92:
cubur zaten kalem,oralet,poisa,miks bizlerle tecrübelerini paylaşmasalardı destek olmasalardı nasıl cesaret edecektik kimseyle paylaşamdığımız problemimizi burada paylaştık kader ortağı olduk sonunda da memeliler sınıfına girdik :) olmak isteyen herkes bu sınıfa dahil olur inşallahhhhhhhhh:34:

cubur zaten kalem,oralet,poisa,miks bizlerle tecrübelerini paylaşmasalardı destek olmasalardı nasıl cesaret edecektik kimseyle paylaşamdığımız problemimizi burada paylaştık kader ortağı olduk sonunda da memeliler sınıfına girdik :) olmak isteyen herkes bu sınıfa dahil olur inşallahhhhhhhhh:34:

cok haklısın canım artık memeli kelimesi kulagıma cokkkk hoş geliyor resımlerini yaptırasım geliyor tablo gıbı tablo............

cubur senin şaheser tablolarıda merak ediyorum görebilir miyim bende normal sütyen kullanmaya başlamadım sonra eklicem resimleri.göğüslerin eksikliğini bu kadar yıl hissettikten sonra kavuştuk bu mutluluk hakkımızdı çok şükür hayallerimiz gerçek oldu:32:

:nazar: kızlar hep böyle mutlu olun,ben çok zor karar verip,çok gereksiz işlemlerden sevgili doktorum sayesinde dönebildiğim için çok ama çok mutluyum..bizlerin yaptığı şey sadcee mutluluğumuzu paylaşabilmek ...burada ameliyat süreci ile ilgili yazılan en ufak şeyin bile insanın aklında sorulara çözüm olduğunu ben kendi sürecimde de yaşadım... hadi bakalım umarım herkes en az bizler kadar mutlu olur.:66:

iyi dileklerin için teşekkü rederim.bana 255 cc takılmıştı,ama sıfır gögüs dokusu vardı ve gögüs kafesinde içe doğru çöküklük olduğu için doktorum diğer tarafa 290 cc koydu.amq ikisi de eşi büyüklükte gözüküyor.. bunun yanısıra boyum 1.68 kilom 55.. belli bi oranda küçülme oluyor bana göre de oldu,bunu yaşayanlar biliyor,ama ameliyat sonrası ödeminize bağlı olarak büyüklükte değişme oluyor veya olmuyor..ama zamanla çok doğal bi görünüm alıyor..sana da çok geçmiş olsun,mutlu olacağaından eminim ..istediğin kıyafeti denemek ayrı bir zevk..

merhaba kalem,
ben de yeni ameliyat oldum, 250cc kas altı takıldı, daha 5 gün oldu ama mutsuzum. forumu okudukça benimkiler çok küçük diye düşünmeye başladım, resmen daraldım kaç gündür. bugün işe başladım, hemen konuşacak birilerini bulmaya çalışıyorum. senin de 255 takılmış, boyumuz-kilomuz da çok benzer, ben de 1.70- 56 kiloyum. zamanla nasıl bir küçülme-yerleşme oluyor, nolur iyi haberler ver :((

kızlar ..naci bey ve barış çakırı görüyorum forumlarda ..naci bey meme altından koyuyor sanırım..ama koltuk altından girme yöntemi de var daha izsiz olan..
naci bey ne kadara yaptı?
bende yaptırıcam ,arastırıyorum ama doktor bulamadım henüz

Back
X