• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

:nazar:kalemcim canım nice nice senelere inşallah sağlıkla:nazar:.. aynı süreçlerden bende geçtim ve o zamanlarda benimle konuşarak yardımcı oldun deneyimlerini paylaştın tekrardan tesekkür ediyorum sana. benimde 1 senem ocakta doldu hiç bir sorunum yok:52:

:nazar:kalemcim canım nice nice senelere inşallah sağlıkla:nazar:.. aynı süreçlerden bende geçtim ve o zamanlarda benimle konuşarak yardımcı oldun deneyimlerini paylaştın tekrardan tesekkür ediyorum sana. benimde 1 senem ocakta doldu hiç bir sorunum yok:52:
teşekkür ederim canımcım..heheh benim temmuzda 2 sene oluyor.

merhaba kalem,
ben de yeni ameliyat oldum, 250cc kas altı takıldı, daha 5 gün oldu ama mutsuzum. forumu okudukça benimkiler çok küçük diye düşünmeye başladım, resmen daraldım kaç gündür. bugün işe başladım, hemen konuşacak birilerini bulmaya çalışıyorum. senin de 255 takılmış, boyumuz-kilomuz da çok benzer, ben de 1.70- 56 kiloyum. zamanla nasıl bir küçülme-yerleşme oluyor, nolur iyi haberler ver :((
canım kişiden kişiye de değişir.. kullanılan cc ve markası önemli.. doktor demek ki 250 cc yerleştirdiğine göre senin vücuduna uygun olan cc budur..çünkü benim vücuduma ancak bu kadar yerleştirilebilmiş..bozma moralini çok daha yen, zamanla istediğin gibi olacak eminim.

kızlar ..naci bey ve barış çakırı görüyorum forumlarda ..naci bey meme altından koyuyor sanırım..ama koltuk altından girme yöntemi de var daha izsiz olan..
naci bey ne kadara yaptı?
bende yaptırıcam ,arastırıyorum ama doktor bulamadım henüz
naci bey memealtı kesisi ile yapıyor ben 2 sene önce lmuştum,5.500 dü.. ama şimdi nasıl bilemiyorum

ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan

paylastigin bilgiler icin cok tesekkurler. ben de ameliyata karar verdim ve bu sureci yasamis kisilerin deneyimleri benim icin altin degerinde su anda :) merak ettigim birkac sey var. birincisi gogsunun icinde yabanci bir madde varmis gibi hissediyor musun? bir de yuzustu yatmak eskisi kadar rahat mi onu da cok merak ediyorum.

canım kişiden kişiye de değişir.. kullanılan cc ve markası önemli.. doktor demek ki 250 cc yerleştirdiğine göre senin vücuduna uygun olan cc budur..çünkü benim vücuduma ancak bu kadar yerleştirilebilmiş..bozma moralini çok daha yen, zamanla istediğin gibi olacak eminim.

işte aklıma takılmasına neden olan o aslında, doktoru ben yönlendirdim, yoksa onda 275cc düşüncesi vardı.
ama yönlendirdim de isteyerek, bilinçli yönlendirdim, çok emin sanıyordum kendimi ne istediğimden,
dediğin gibi umarım zamanla daha çok severim

bir de beni muayenehanede gördüğüm fotoğraflar çok yönlendirdi, ben gördüğüm 275cc lik fotoğrafları büyük buluyordum. büyük derken, kendime göre, istediğime göre büyük, yoksa çok beğeniyordum. şimdi bunlara sahip olunca, asıl beğendiğime kaydı aklım. daha 1 hafta olmadı, patlıcak gibiler ama ona rağmen, hep varlarmış gibi geliyor :D

paylastigin bilgiler icin cok tesekkurler. ben de ameliyata karar verdim ve bu sureci yasamis kisilerin deneyimleri benim icin altin degerinde su anda :) merak ettigim birkac sey var. birincisi gogsunun icinde yabanci bir madde varmis gibi hissediyor musun? bir de yuzustu yatmak eskisi kadar rahat mi onu da cok merak ediyorum.

ben içinde protezi bulamıyorum ve kesinlikle yabancı madde hissi oluşmuyor,ilk zamanlar değil ama 3.4. ayda rahat rahat yüzüstü yatabiliyorsun ve asla rahatsız etmiyor

ben içinde protezi bulamıyorum ve kesinlikle yabancı madde hissi oluşmuyor,ilk zamanlar değil ama 3.4. ayda rahat rahat yüzüstü yatabiliyorsun ve asla rahatsız etmiyor

kalemcım nacı bey hakkında konu acılmış yagmurluk tarafından burdakı en eskı hastası olarak oncelık senın canım

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

arkadaşlar öncelikle bilgilendirdiğiniz için çok çok teşekkürler.gerçekten karar vermek zor. karar verdin diyelim doktoru, damlası, yuvarlağı ,kas altı,kas üstü vss çok çok zor.bazı arkadaşlar(kalem1981,cubur...) sağ olsunlar fotoğraf koymuslar ben arkadaşlık isteği gönderiyorum eğer eklerseniz çok mutlu olurum.herkese memişleriyle mutlu günler... :64:

günaydın tatlım,
seninle uzun uzun konuştuk ama ben yinede bu sayfanı baştan itibaren okumaya başladım. :16::54:

çok şaşırdım buna kalem..
niye yapıyorlar ki bunu?..
başka var mı forumda acaba böyle birden fazla üyelik alan?

çok şaşırdım buna kalem..
niye yapıyorlar ki bunu?..
başka var mı forumda acaba böyle birden fazla üyelik alan?
niye yaptıklarını bilemiyorum ama gerçekten çok garip geliyor bu durum. Bir defa da bir doktorun forumunda aynı kişi 5 farklı üyelik almıştı,onu da görünce artık şaşırmıyorum,bu foruma uzun süredir üyeyim ve gerçekten birden fazla üyelik alanların çok masum bir şekilde bilinçsizce yaptıkları bir hata olduğunu düşünmüyorum,o yüzden sanırım yapılabilecek en büyük hata forumdaki abartı övgülere ve ya başka doktorları kötüleyen yorumlara çok güvenmek ve bu yorumlardan etkilenerek ve sadece bu yorumlar doğrultusunda doktora ameliyat olmaktır ki ben bu durumu yaşayan ve mutsuz olan şu an forumda olmayan birçok üye gördüm maalesef.. yapılabilecek en mantıklı şey doktor ile yüz yüze görüşüp karar vermektir,diğer türlüsü çok doğru olmadığını düşünüyorum,forumdaki yorumlar sadece fikir vermeli ama bence daha da ileri bir adıma taşımamalı diye düşünüyorum

niye yaptıklarını bilemiyorum ama gerçekten çok garip geliyor bu durum. Bir defa da bir doktorun forumunda aynı kişi 5 farklı üyelik almıştı,onu da görünce artık şaşırmıyorum,bu foruma uzun süredir üyeyim ve gerçekten birden fazla üyelik alanların çok masum bir şekilde bilinçsizce yaptıkları bir hata olduğunu düşünmüyorum,o yüzden sanırım yapılabilecek en büyük hata forumdaki abartı övgülere ve ya başka doktorları kötüleyen yorumlara çok güvenmek ve bu yorumlardan etkilenerek ve sadece bu yorumlar doğrultusunda doktora ameliyat olmaktır ki ben bu durumu yaşayan ve mutsuz olan şu an forumda olmayan birçok üye gördüm maalesef.. yapılabilecek en mantıklı şey doktor ile yüz yüze görüşüp karar vermektir,diğer türlüsü çok doğru olmadığını düşünüyorum,forumdaki yorumlar sadece fikir vermeli ama bence daha da ileri bir adıma taşımamalı diye düşünüyorum

Kalemcim yerden göğe kadar katılıyorum. Biz bunu söylediğimizde bu üyelik sahipleri karşı çıkıyordu.
Ameliyat olan bir hastanın yapacağı şey kendi sürecini anlatmak, devam eden dönemleri hakkında bilgi sahibi olmaktır. Ama aksi yapıldığında şüphe duymak gerekir. Burası suistimale açık bir alan olmamalı. Bir hasta eğer bunu yapıyorsa o zaten hasta masta değilir. Ticari kaygılarla üyelik yapan ve yine bu ticari amaçla hastaları belli bir yere yönlendirmekti demekki amaç..
Ancak bu alanda fikir alışverişi yapabiliriz. Ve uzun zamandır yüksek sesle bunun doğru olduğunu savunduğun bu kişilere karşı tüm bilgi birikiminle seviyeli yazışmalarınla güzel bir örnek olduğun için tebrik ediyorum seni. :72:

Back