kızlar bana biri akıl versın lütfen..bende ameliyat olmaya karar verdım..annemden de izin aldım..alana kadar cok zorlandım ama :) suan arastırma asamasındayım..ama bu asamanın uzamasını istemıyorum...yanı nerden baslayacagım onu da bılmıyorum...benım göğüsler ole tahta gibi deıl...alt 70 üst 80 sizce buna kasaltı mı kaszarı ustumu olur ? bitane daha yontem var onu pek anlamadım bile dualplan mı ne ? ya biri benı aydınlatsın lütfen...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi KALEM1981
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben ortalamada olmak istemiyoruuuuumm..
çalışan memeli kadın çağı canım. çok fark var arada
bu nedenle evliliğe uzak kaldım bu kadar.
bu ameliyatların güvenilir olduğunu düşündürtecek bir medyamız olmadı ki hiç bir zaman. üstelik doğal olmayan meme görüntüleriyle hepten uzak kaldım bu ameliyatları araştırmaya. işte böyle...
Sen de yakında çalışan memeli ve evli , cocuklu olacaksın canımmm:)
Uzak kalmakta haklısın ben de bu halimle olsaydım uzak kalırdım ama emzirmeden önce bu kadar değildi o yüzden beğenmesemde idare ediyordum
canım o gün beni rahatlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim tahmin edemeyeceğin kadar çok panik oldum allah var sol tarafımda olan kapsülden kaynaklı ve regl döneminden kaynaklı ödem yapmış ama o kadar şekli değişmişti ki korkttum hatta fotoğrafını çektim dr göstermek için p.tesi sabah dr'm yanına gittim sabah ödem bayağı gitmişti fotoğrafı gösterdim bende,dr fotoya bakınca korkmakta haklısın şekil bozulması olmuş ama dönme olsaydı meme ucunun yeride değişirdi dedi, ve damla modeli hacı yatmaza benzetti ilk iki hafta hiç birşey olmadıysa sonradan olmaz hacı yatmazı devirmeye çalışırsın ama devrilmez hep ortaya geri gelir.Damla modelin alt bombeli yeri ağırlık merkezidir ne olursa olsun merkeze geri döner dedi ve iyi hekimler bu modeli takarken açılan cebi damla şekline yakın açarmış...kısaca KALEM81 yanlış alarm ve panik çok utandım ve uykusuz kaldımbu arada dediğin gibi üzerine yatıncada tuhaf şekiller alıyormuş ohhhhh çok şükür memişlerime geri kavuştumdesteğin için teşekkürler mucks...:))Korkma canim.... Üstüne filan yattıysan belli bir yerde ödem olmustur. Birgün ben kontrole gittiğimde bir kiz görmüştüm, burnunun üstüne yatmış ve odemler yuzunden kızburnu yamuk.gozukuyordu, Sen de sakin ll olmaya çalış ki iyileşme sürecin zarar görmesin. Stres , üzüntü negatif etkiliyor.
içine doğmuş galibba giz81 pazartesi düzeldi,kapsülün sebeb olduğu ödemle birlikte,regl dönemi şişmesi =şekli yamulmuş neyseki düzeldi)Arkadaşım neden korkuyosun hiç bişey yoktur damla protez döner diye söyleniyor ama dönenine hiç rastlamadım çok araştıran biri olarak...
Tecrubeliler daha iyi bilir ama regl döneminle alakalıdır.. Takma kafana ve sürekli kontrol etme bence pazartesiye kadar düzelcek:)
gizcim, az önce çıpı çıpı yaptım. fırsat bu fırsat deyip 6 tane foto çektim, gönderdim mailine.
yan döndüğüm bir fotoda kaburgalarımı da sayabileceksin. üst bedenim zayıf maalesef.
fikrin olur biraz. foto görmek iyi oluyor.
naci bey ne yapmış, etmiş bak bakalım.
Evet baktım canım harikalar maşallahhh!!!!
Doğal ve taşşş:) saol cok iyi olduu:)
içine doğmuş galibba giz81 pazartesi düzeldi,kapsülün sebeb olduğu ödemle birlikte,regl dönemi şişmesi =şekli yamulmuş neyseki düzeldi)
Cok iyi cünkü insan sonradan kavusunca odü patlar bişey olcak diyee:)
Geçmiş olsun canımmm:)
Son düzenleme:
canım o gün beni rahatlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim tahmin edemeyeceğin kadar çok panik oldum allah var sol tarafımda olan kapsülden kaynaklı ve regl döneminden kaynaklı ödem yapmış ama o kadar şekli değişmişti ki korkttum hatta fotoğrafını çektim dr göstermek için p.tesi sabah dr'm yanına gittim sabah ödem bayağı gitmişti fotoğrafı gösterdim bende,dr fotoya bakınca korkmakta haklısın şekil bozulması olmuş ama dönme olsaydı meme ucunun yeride değişirdi dedi, ve damla modeli hacı yatmaza benzetti ilk iki hafta hiç birşey olmadıysa sonradan olmaz hacı yatmazı devirmeye çalışırsın ama devrilmez hep ortaya geri gelir.Damla modelin alt bombeli yeri ağırlık merkezidir ne olursa olsun merkeze geri döner dedi ve iyi hekimler bu modeli takarken açılan cebi damla şekline yakın açarmış...kısaca KALEM81 yanlış alarm ve panik çok utandım ve uykusuz kaldımbu arada dediğin gibi üzerine yatıncada tuhaf şekiller alıyormuş ohhhhh çok şükür memişlerime geri kavuştumdesteğin için teşekkürler mucks...:))
Gözün aydın canim, rahatlamana sevindim, hepimiz ayni yoldan gectik...anlıyorum korkularini
giz, sesin çıkmıyor?
Karar verme aşamasındayım ya ondan:) anlatcak, paylaşcak bişeylerim yok şuan. Tam tarih karar veriyim hemen paylaşcam zaten tüm ayrıntılarıyla..
Zaman ne kadar hızlı. Dört sene önce bu önceki bedenimle geçirdiğim son gunumdu. Oyle yogun oyle yorgun geçirmiştim ki son günümü heyecanlanmaya fırsatım kalmamıştı. 2 temmuz 2009.perşembe sabah dört buçukta yeni bir be icin yola çıkmıştım.Hastaneye girdiğimde gayet keyifli ve etrafımdakilerden daha neseliydim. Sadece doktorum gelene kadar, o ameliyat onlugu içinde beklemek cok zor gelmişti. Dumduzdum ve odaya giren çıkan hemsirelerden bile rahatsız olmuştum.Annem dışarıda beklerken hemsirelerin benim hakkında konustugunu duymuş, sonradan söyledi o an cok üzülmüş canim annemin tansiyonu bile çıkmış. Sizin elinizde olmayan bir durumda bile insanlar laf edebiliyorlar. Neyse bitti ve gitttii.. Zaman su misali dört sene geçmiş.Ben cok ama cok mutluyum. Dört sene öncesinin kalemi ile şimdiki kalem arasında dağlar kadar farkvar. Eski kalem 2 temmuz sabahı o ameliyathanede ruhunu dinginlestirerek farklı birisiolarak çıktı.
Nice nice 4 yillara canim ama bunun hatrina yeni fotolar bekleriz senden:))
Benimde 2.5 ay oldu ama okadar benimsedimki sanki hep boyleydim bikini almak ne kadar keyifliymis. Eskiden hep ici dolgulu staplez bikiniden baska bisi almazdim simdi ise sadece rengine bakip aliyorum sungerine degil😄
Benimde 2.5 ay oldu ama okadar benimsedimki sanki hep boyleydim bikini almak ne kadar keyifliymis. Eskiden hep ici dolgulu staplez bikiniden baska bisi almazdim simdi ise sadece rengine bakip aliyorum sungerine degil😄
Teşekkür ederim canım.cok keyifli bir duygu degil mi... Foto kısmını ayarlayacagim bir ara.. senin de iyileşme sürecin devam ediyormus... Sağlıcakla kullan.Nice nice 4 yillara canim ama bunun hatrina yeni fotolar bekleriz senden:))
Evet cok benimsiyor insan.. Naci bey gece gelip görüntüyü gösterince bile beğenmiştim benimsemistim hemen.Gırtlağıma kadar sistim ama yine de orada birsey var olması duygusu yetiyordu.. vay be dört sene bittiNe çabuk alışıyor değilmi insan sanki hep seninlermiş gibi:)
Ben bir haftada benimsedim valla:)
Nice yıllara memelerinle
Evet cok benimsiyor insan.. Naci bey gece gelip görüntüyü gösterince bile beğenmiştim benimsemistim hemen.Gırtlağıma kadar sistim ama yine de orada birsey var olması duygusu yetiyordu.. vay be dört sene bitti
Süperdir şimdi valla:)
Ben resim eklemeyi incecik bantlarım var onlar çıksın o zaman yapıcam inşallah:) gerçi telefondan nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum??
Senin kadar fıstık olurum inşallah bendeee:)
kalemcigim darısı bizlere.en yakın zamanda aranıza katılacgm inşallah.
inşallah en kısa zamanda istediğin en bol dekolteli kıyafeti giyebilirsin
kalemcigim darısı bizlere.en yakın zamanda aranıza katılacgm inşallah.
Süperdir şimdi valla:)
Ben resim eklemeyi incecik bantlarım var onlar çıksın o zaman yapıcam inşallah:) gerçi telefondan nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum??
Senin kadar fıstık olurum inşallah bendeee:)
sen daha fıstık olursun çünkü senin protezin daha yumuşak benim ki mentor olduğu için biraz daha sert ama görüntüsü çok doğal ve istediğim kıyafeti taşıyabiliyorum ve mutluyum bu da bana yetiyor açıkçası. Telefondan nasıl yapıldığını ben de bilemiyorum zor iş bence