Saç Kesim Şekilleri Kalem ve Düzleştirici Kardeşliği :))))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaşlar böyle açılmış bir konu vardı fakat bulamadım için tekrardan açtım.. Siteden Bir arkadaş, saçları tutam tutam ayırıp uzun bir kurşun kalem ile sarıp, üzerine düşleştiriciyi basıp yapın diyordu bende deneyeyim dedim bakın bakalım nasıl olmuş...

bu biraz kabartılmış hali , telefon kablosu gibi görüntüyü sevmediğim için ben kabarttım isterseniz direkt yaptıgınız gibi de kullanabilirsiniz.....

Eki Görüntüle 502588 Eki Görüntüle 502589 (bu ilk yaptıgım hali)

benim saçlarım az olmasına ragmen 1saat 30 dakika sürdü... tutamları ince ince alıyorsunuz kaleme sarıp üzerine düzlestiriciyi basıyorsunuz.. kolay gele canlarım

Saçların harika görünüyor, hayalimdeki kıvırklık

Ben de denemiştim bunu, çok güzel oldu lakin benim 1:30 saatlik sabrım yok hemen olsun istiyorum

Ama yakın zamanda tekrar yapmak istiyorum bu sefer uzuun uzun uğraşırım, senden gördüm ilham geldi valla

O değil de arkjaları yapmak bayağı zorluyor beni, saçlarım da uzun :18:

çok güzel ya benim saçım normalde kıvırcık olduğu halde özendim bi gün düzleştirip bunu deniycem de nasıl yapıldığını anlayamadım sanırsam nasıl bascazki kaleme düzleştiriciyi :26:

arkaları yaparken 50 kere yandım wallahi habire değiyor düzleştirici bi yerlerime :))) ama azmedince oluyor sonuç benide memnun etti hem cabuk bozulmuor.. saç kremi sprey hiç bir şey sürmedim yaklaşık 6-7 saat geçti şu an saçlarım bu şekilde :)))

çok güzel ya benim saçım normalde kıvırcık olduğu halde özendim bi gün düzleştirip bunu deniycem de nasıl yapıldığını anlayamadım sanırsam nasıl bascazki kaleme düzleştiriciyi :26:

tarif edeyim canım ayıpsınn yani :)) saçlarını tutam tutam ayır ve tokala ilk önce (ben genelde ortadan ikiye ayırıyorum sol tarafımı topluyorum sag tarafımdan baslıyorum ve alttan olmak kaydı ile ince ince tutamlara ayırarak devam ediyorum) sende en alttan basla daha pratik oluyor çünkü.. ince tutam ayır onu dipten baslayarak kaleme sar en son düzlestiriciyi sardıgın saça bastır biraz ve kalemi çıkar saçtan.. sonuç resimlerdeki gibi :)))

tarif edeyim canım ayıpsınn yani :)) saçlarını tutam tutam ayır ve tokala ilk önce (ben genelde ortadan ikiye ayırıyorum sol tarafımı topluyorum sag tarafımdan baslıyorum ve alttan olmak kaydı ile ince ince tutamlara ayırarak devam ediyorum) sende en alttan basla daha pratik oluyor çünkü.. ince tutam ayır onu dipten baslayarak kaleme sar en son düzlestiriciyi sardıgın saça bastır biraz ve kalemi çıkar saçtan.. sonuç resimlerdeki gibi :)))[/QUOTE]

yapcam kesin vakit bulfuğum bi an

İşte size 2. günki hali :)) hiç sprey saç kremi yok.. yattıgımdada afedersiniz camış gibi yatarım kendimi sağa sola ata ata :)) ama yinede bozulmadılar :))

Maşallah çok güzel olmuş saçların ben yapmaya kalksam herhalde 3 saatte bile kalkamam o kadar gür ve uzunki saçlarım bazen sinirlenip kısacık kestiresim geliyor.

çok sasırdım cnm ya harika bir buluş diyeceğim çünkü daha önce hiç duymamıştım benim saçım çok düz bende olurmu acaba senin saçların dalgalımı düz mu merak ettim

çok güzel olmuş çok beğendim yarın bende yapıcam
gerçi saçlarım belime kadar çok uğraştırır beni ama olsun zaten yapcak işim yok

kesinlikle böyle olmuyo saçma sapan bir kıvırcık çıktı ortaya seninkiler maşayla yapılmış gibi muntazam

Son düzenleme:
Birkaç sene önce ben böyle bir konu açmıştım gördüğün konu benimki miydi acaba
Bu arada ben de bayıldım saçlarına

çok sasırdım cnm ya harika bir buluş diyeceğim çünkü daha önce hiç duymamıştım benim saçım çok düz bende olurmu acaba senin saçların dalgalımı düz mu merak ettim

saçlarım düz cnm evet, hemde inatçı bir düz maşa ile yapıyorum sprey dahi sıksam hemen bozuluyor.. ama bunu spreysiz 2 gün kullandım )

çok güzel olmuş çok beğendim yarın bende yapıcam
gerçi saçlarım belime kadar çok uğraştırır beni ama olsun zaten yapcak işim yok

saol cnm evet uğraştırıyor biraz tutamları ince tutmak gerekiyor buda uzun sürüyor yaparken...

kesinlikle böyle olmuyo saçma sapan bir kıvırcık çıktı ortaya seninkiler maşayla yapılmış gibi muntazam

kaleme saçlarını sarıp üzerine düzlestiriciyi bas cnm bu kadar basit..

gerçekten harika yaa bayıldımmm :)

teşekkürler )

Çok güzel duruyor gerçekten ama baya zaman ve uğraş gerektiriyor.:)

saol cnm.. evet ugrastırıyor baya..

Birkaç sene önce ben böyle bir konu açmıştım gördüğün konu benimki miydi acaba
Bu arada ben de bayıldım saçlarına

olabilir cnm evet :)) teşekkürler bu arada...

ben buna bayıldım hemen şimdi hemen deniycemmmm

sonuç nasıl merak ettim ???

üşenmedim gittim denedim hemen saçlarım kısa olduğundan uzun sürmedi avatarımdaki gibi bişey oldu tabi daha fazla kıvırcık biraz kalın tutamlar aldım öyle çok bonus gibi olmak istemedim.yarına dayanırsa akşama dışarı çıkıcam böyle gidebilirim.paylaşan arakadaşıma teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…