- 15 Temmuz 2013
- 4.366
- 5.595
-
- Konu Sahibi Periperisiii
Daha fazla geciktirmeden bu dediğinizi uygulayacağım. Aynı şeyi ben de görürüm umarım. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.Fotoğrafını da çekin araçların plakaları da görünecek şekilde. Sonra da sikayetinizi yapın. Polis gelip uyarıyor. Bizzat gözümün önünde yaşandı, söylene söylene arabayı kaldırımdan otoparka park ettiler.
Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere oturduğum apartmanın önünde kaldırım var ve bu kaldırıma komşularımız defalarca uyarmamıza rağmen yan yana araba park ediyorlar. Sorun şu ki arabaları park ettikleri yer de tam olarak apartman girişine sıfır konumda neredeyse. Yani girmek için arabaların etrafından sürekli dolaşmak zorunda kalıyoruz. Bunlar bir yana bahsettiğim yer kaldırım hadi biz bir şekilde dolaşıyoruz ama asıl sinir olduğum nokta engeli bulunan insanlar kaldırımdan yola inmek zorunda bile kalabilirler ki şansa bir kere de denk gelmişliğim var. Annem kendilerini güzel dille uyarmasına rağmen hala aynı şekilde devam ediyorlar. Biz söylemekten yorulduk onlar dinlemekten bıkmadılar. Şunu da belirteyim cadde üzerinde olduğu için sırf arabalar park edilsin diye araçlara özel yer bile yapıldı çift yön kaldırıldı tek yön oldu ama hala kaldırıma park etmeyi tercih ediyorlar. Başına böyle bir olay gelmiş hanımlar ya da yol gösterebilecek hanımlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden vaktinizi ayırıp okuduğunuz için.
Tam olarak bu yüzden tereddütlerim vardı. Ben de önceliğim olarak polise başvururum. Eğer ilgi alanlarına girmezse yönlendirirler diye düşünüyorum.Buna benzer bir konuda polisi aramıştım. Biz değil karayollarınin konusu orayı arayın demişti.
Belediyeye şikayet etsem ilgilenen olur mu emin olamadım.Belediyeye şikayet edin
Evet ilgileniyorlar.Belediyeye şikayet etsem ilgilenen olur mu emin olamadım.
Daha önce başkaları yaptı ama değişen hiçbir şey olmadı. Bunlar laftan anlayacak tipler değil maalesef. Ellerinden gelse apartmanın içine sokarlar.Sileceklerini kaldırın her gün.
Apartman yöneticisine söyleyin oraya sert babalardan koysunlar.Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere oturduğum apartmanın önünde kaldırım var ve bu kaldırıma komşularımız defalarca uyarmamıza rağmen yan yana araba park ediyorlar. Sorun şu ki arabaları park ettikleri yer de tam olarak apartman girişine sıfır konumda neredeyse. Yani girmek için arabaların etrafından sürekli dolaşmak zorunda kalıyoruz. Bunlar bir yana bahsettiğim yer kaldırım hadi biz bir şekilde dolaşıyoruz ama asıl sinir olduğum nokta engeli bulunan insanlar kaldırımdan yola inmek zorunda bile kalabilirler ki şansa bir kere de denk gelmişliğim var. Annem kendilerini güzel dille uyarmasına rağmen hala aynı şekilde devam ediyorlar. Biz söylemekten yorulduk onlar dinlemekten bıkmadılar. Şunu da belirteyim cadde üzerinde olduğu için sırf arabalar park edilsin diye araçlara özel yer bile yapıldı çift yön kaldırıldı tek yön oldu ama hala kaldırıma park etmeyi tercih ediyorlar. Başına böyle bir olay gelmiş hanımlar ya da yol gösterebilecek hanımlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden vaktinizi ayırıp okuduğunuz için.
Bugün çekmeyi planlıyoruz. Siz dahil çoğu kişinin düşüncesi bu yönde oldu. Umarım ilgilenirler. Teşekkür ederim.Aracın fotoğrafını çekip acikkapi.gov.tr ye yazabilirsiniz.
Zabıta ve polis seçenekleri de ilk aklıma gelenlerden
Güzelce uyarıldıktan sonra park etmemek en mantıklısı aslında ama insanlar bu dilden anlıyorlar maalesef.Arayın polisi cezayı yesinler de bir daha koyuyorlar mı
Maalesef öyle. İnsanlar çok bencil çünkü tamamen bununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bugün edeceğiz inşallahAhh Türkiyenin genel sorunu.
Arayın şikayet edin