• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Bi sınav için sağlık bozmaya değmez ama puff... İşsiz olunca ben kendimi beceriksiz hissediyorum, çok kötü bi duygu. :50:

İşte yapamıyor insan bilmem kaç yaşına gelmişsin birşeyler ,çin çabalamışsın etmişsin olmamış insan ister istemez kafaya takıyor buda sağlığını etkiliyor :50:

Kaçtım ben,sabah yine erkenciyim.Öpüldünüz.:16:
iyi geceler canım :38:
Bi sınav için sağlık bozmaya değmez ama puff... İşsiz olunca ben kendimi beceriksiz hissediyorum, çok kötü bi duygu. :50:

bende sağlık falan kalmadı zaten.
belki atansak bile bu psikolojiyle yine iyi olamıcaz.

millein umrunda değil biz kendimizi yiyoruz üstelk ne kadar yasayacagımız bile belli değil.

selam güzellikler hayırdır moraller niye bozuk yahu atanırsınız illaki inancınızı yitirmeyin çalışın

Güncel topiğinde mükemmeliyetçilik diye bir konu açılmıştı ben ordaki sosyal mükemmeliyetçi olanım sanırım. Her işsiz geçirdiğim gün çevremdekilere daha fazla rezil oluyormuşum gibi geliyor. :50:
Bir de o var evet kim bilir kaç yaşına kadar yaşayacağız değse bari. :ssz:

Güncel topiğinde mükemmeliyetçilik diye bir konu açılmıştı ben ordaki sosyal mükemmeliyetçi olanım sanırım. Her işsiz geçirdiğim gün çevremdekilere daha fazla rezil oluyormuşum gibi geliyor. :50:
yalnız değilsin o his bende de var canım ne zaman iş güç sahibi olup kendimi geöçindircem yük olmayacağım insanlara diyorum.

kızım biz aslında böyleyiz:96:

herkes sen gibi şömine önünde viski içip kedisiyle oynayor mu sanıyorsun :27:

Asıl yüzümüz bu :1: ne kadar depresifmişizhakikaten bekretçi halimi özledim :1:

Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcaz :ssz: olursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız :34:

yalnız değilsin o his bende de var canım ne zaman iş güç sahibi olup kendimi geöçindircem yük olmayacağım insanlara diyorum.

Sanki gülüyorlarmış gibi geliyor, kötü niyetli olmayan işle ilgili sorulardan bile rahatsız oluyor. Dünyanın sonu kehanetlerinden medet umar oldum, 2012 çok heveslediydim :27:

Sanki gülüyorlarmış gibi geliyor, kötü niyetli olmayan işle ilgili sorulardan bile rahatsız oluyor. Dünyanın sonu kehanetlerinden medet umar oldum, 2012 çok heveslediydim :27:

ahahah aynı ben:53:
valla ne zaman kıyamet kopacak dıye düşünür oldum bitse de gitsek diyorum artık :ssz:

Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcaz :ssz: olursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız :34:

Kendi adıma ot gibi yaşıyorum ya bibim hadi sınavları takmayayım diyorum e nevar elimde bi aile bi ne bileyim çoluk çocuk oda yok. Bakıyorsun işde yok.Felan filan işte ne bunalımına sayarsan say

Ha ölümlü dünya çok takmaya değer mi değmez.ama gelde anlat işte bunu :31:

Kız saçmalama yahu baharda geldi mis gibi biraz kendinize vakit ayırın bu depresyondan kurtulursunuz yaz geldi yaz yihuuuu :27:

İşte senelerce uğraşıp yine eli boş dönünce bu yollardan insanın inancı fena kırılıyor :31:
haklısınız canım Allah kimsenin emeğini boş döndürmesin.Emek hırsızlarını da bildiği gibi yapsın.Sabır canım.Olacak muhakkak.

aynen bazen bir kaos çıksa dünya karışsa günlük ya da gelecekle ilgili telaşlarımız bitse can derdine düşsek daha mutlu olacağım sanki:ssz::9:

Back
X