- 20 Ocak 2010
- 46.914
- 172.718
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #4.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmediğimden![]()
Piff yemişim evliliği hevesim mevesim yok.Şu kpss bi halletseydik
Duyduğuma göre bizi yalnız bırakmak istemiyormuşsun bu konuda hatta arkadaşlarım dersler notlar sınavlarla cebelleşirken ben rahat oturamam deyipo bir iki sınava başvuracakmışsın![]()
aynen ya bizim hayattan hevesimiz gecti artık![]()
Yoonkim demişse kandırmış senien son girdiğim sınav ehliyet sınavıydı oda kaç sene oldu
![]()
Bazen diyorum keşke dilimde olanın birazıda içimde olsaydı aman neyse harbi içimiz küflenmiş bizim
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız şu Kpss de yüzümüz oradan güler
cidden ama bizi buradaki muhabbetle görenler gerceğimizi görseler ne yaparlar acaba![]()
Sti aynı moddayım.![]()
Dizi izlemeye başlayınca mı sohbet koyulaşıyor la![]()
Biz nasıl düze çıkarız çıkarmıyız bilmiyorum![]()
Sti ben ders çalışmak da istemiyom.Pilim bitti.Umudum da kalmadı,ne olursa olsun modundayım
Bıkkınlıktandır.Senelerce emek verip olmamasındandır.Bende de var o.Daha doğrusu hayata karşı hiç bi beklentimin kalamdığını hisediyorum bazen
Ben poh var gibi 3.sınıfta başladım çalışmaya,millet gezerken hep inekledim.Gezenler gitti,ben kaldım.
Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerede bende çözemedimçMilletin işi tereyağından kıl çeker gibi oluyor.Biz kıçımızı yırtıyotuz yine yok.
Gelde soğuma işte
La diyom ya üst komşunun iki oğlu da mal,60 puanla mülakatla memur ikisi de...![]()
ben bunu çok yaşıyorum burada yazıyorum yazıyorum artık kafada nasıl bir profil canlanıyorsa facebookta eklediğimde felan aa biz seni daha uçuk kaçık bir şey bekliyorduk diyorlar.İstisnasız bu böyle oldu
sırf eğlenmek adına yazıyorum gerçekle alakası yok.
Gerçekten sakin ve depresif bi ruh halim var,hele şu son zamanlarda sürekli sorgulamaktan bunalıma gireceğim![]()