Kaldığımız yerden devam :)

Senin yükselen mi etkiliyor.
Sevgilimde aşırı liderlik duygusu var mesela bende de var ama o kadar belirgin değil alttan alttan istediğimi yaptırıyorum ben

yükselenimi bilmiyorum ama ben eşitlikçiyim yani.
ünide bir arkadas vardı onunla anlasamazdım mesela. kendi dediğini yaptırmaya calısanlarla olmuyor ilişkim

bende direk liderim diye atılmam ortaya ama bi ortamda genelde benim yönlendirmem olur liderlik var benim ruhumda

yok bibim ben fikrimi söylerim isteyen uyar isteyen uymaz
sevgilimle de mesela beraber karar alırız genelde

Balıklarla fazla anlaşamam ben çok duygusal oluyorlar mantık hep geri planda kalıyor. Çoğu saf oluyor ama çakalı da tam çakal oluyor.

maalesef ben çakalına denk geldim. çok iyi zamanlarımızda oldu ama yaptıklarına karşılık üzerini örtmedi maalesef
sineye çekilmiyor bazen bazı şeyler

maalesef ben çakalına denk geldim. çok iyi zamanlarımızda oldu ama yaptıklarına karşılık üzerini örtmedi maalesef
sineye çekilmiyor bazen bazı şeyler

bade hakikaten senin bir dönem sevdiğin vardı sonra bir baktım kaldırmışsın imzadan falan :26:

Anam çok çene çaldım karnım guruldadı hadi çıktım ben mutfağa doğru yöneliyorum.

yükselenimi bilmiyorum ama ben eşitlikçiyim yani.
ünide bir arkadas vardı onunla anlasamazdım mesela. kendi dediğini yaptırmaya calısanlarla olmuyor ilişkim

bende eskiden öyleydim galiba istediğim olmayınca dünyam kararırdı hoi şimdide istediğim olsun isterim ama ahh şu nirvana hep frenliyor beni

benimkinin burcu da balık. ben ateş grubuyum o su. astrolojiye göre ilişkimiz uyumsuzmuş

bende eskiden öyleydim galiba istediğim olmayınca dünyam kararırdı hoi şimdide istediğim olsun isterim ama ahh şu nirvana hep frenliyor beni

bibi ben de öyleyim ya. çok da çabuk tepki veriyorum her şeye sanki bir şey olmayınca her şey yıkılıveriyor çok da takıyorum
acaba yaşla mı alakalı
herkes 30lu yaşlara gelince daha mantıklı oturaklı olacaksın diyor

İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz.

bugünki burç yorumum... iyi geldi

evet canım bende çok çabuk parşıyan biriydim ama kendimi geliştirdim diyelim yokda hala sinirleniyorum içimden neler geçiyor ateş basıyor falan ama kendimi kontrol etmeyi öğrendim sessiz sakin kalıyorum gerekirse başka odaya geçip uzanıyorum hatta uyuyorum bile ama şimdi daha iyi nerdeyse kocişle hiç kavga etmiyoruz ben etmiyorum çünkü

benm sevdicek de başak
astroloji anlaşamazsınız didi ama biz ona inat anlaşıyoruz

bizede demişti üzülme bak kaç yıldır birlikteyiz gül gibi geçiniyoruz ama zordur kendileri belkide onun sayesinde nirvanaya ulaştım hayırlı olsun sanada recom nirvana göründü sanada başak sevgilisi olanları direk alıyolarmış

valla bibim ne yalan söylim beni de o sakinleştirdi diyebilirm.
bir de benimki cok sakindir öyle sinirlenmek hiç mi hiç yakışmıyor yüzüne.
yani sinirlenmeyi bilmiyor ciddiyim. biraz benden sonra sinir olmayı öğrendi ama yok dedim eski haline dön

owww benimkinin içinden canavar çıkar sinrlenince tabi bana öyle pek çıkaramıyor sonra içimde özenle zincirlediğim canavarı çıkarır yazık olmasın

owww benimkinin içinden canavar çıkar sinrlenince tabi bana öyle pek çıkaramıyor sonra içimde özenle zincirlediğim canavarı çıkarır yazık olmasın

işte yapıyla alakalı bu sadece burca bakmıyor demek ki

Ayyyy rengina benim erkek arkadaşımda başak hem en zor hemde en güzel insanlar bence başaklar.

benimki zor degil canım ya ben zorum
bir kız arkdasım vardı basak hiç sevmezdim ama sevgilim farklı bi başak demek ki

Günaydın kızlar..
Benim paşa çok hasta..
Gece ikimizde hiç uyumadık..
Gözlerimi zor açıyorum..
Zor bir gün benim için bugün..
Annem doktora götürecek..
Ateşi 39.5'den inmedi
Ve kustu hep yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…