- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.901
Senin yükselen mi etkiliyor.
Sevgilimde aşırı liderlik duygusu var mesela bende de var ama o kadar belirgin değil alttan alttan istediğimi yaptırıyorum ben
bende direk liderim diye atılmam ortaya ama bi ortamda genelde benim yönlendirmem olurliderlik var benim ruhumda
Balıklarla fazla anlaşamam ben çok duygusal oluyorlar mantık hep geri planda kalıyor. Çoğu saf oluyor ama çakalı da tam çakal oluyor.
maalesef ben çakalına denk geldim. çok iyi zamanlarımızda oldu ama yaptıklarına karşılık üzerini örtmedi maalesef
sineye çekilmiyor bazen bazı şeyler
Anam çok çene çaldım karnım guruldadı hadi çıktım ben mutfağa doğru yöneliyorum.
yükselenimi bilmiyorum ama ben eşitlikçiyim yani.
ünide bir arkadas vardı onunla anlasamazdım mesela. kendi dediğini yaptırmaya calısanlarla olmuyor ilişkim
bende eskiden öyleydim galiba istediğim olmayınca dünyam kararırdıhoi şimdide istediğim olsun isterim ama ahh şu nirvana hep frenliyor beni
bade hakikaten senin bir dönem sevdiğin vardı sonra bir baktım kaldırmışsın imzadan falan :26:
bibi ben de öyleyim ya. çok da çabuk tepki veriyorum her şeye sanki bir şey olmayınca her şey yıkılıveriyor çok da takıyorum
acaba yaşla mı alakalı
herkes 30lu yaşlara gelince daha mantıklı oturaklı olacaksın diyor
benimkinin burcu da balık. ben ateş grubuyum o su. astrolojiye göre ilişkimiz uyumsuzmuş
benm sevdicek de başak
astroloji anlaşamazsınız didi ama biz ona inat anlaşıyoruz
bizede demişti üzülme bak kaç yıldır birlikteyiz gül gibi geçiniyoruzama zordur kendileri belkide onun sayesinde nirvanaya ulaştım hayırlı olsun sanada recom nirvana göründü sanada başak sevgilisi olanları direk alıyolarmış
valla bibim ne yalan söylim beni de o sakinleştirdi diyebilirm.
bir de benimki cok sakindir öyle sinirlenmek hiç mi hiç yakışmıyor yüzüne.
yani sinirlenmeyi bilmiyor ciddiyim. biraz benden sonra sinir olmayı öğrendi ama yok dedim eski haline dön
owww benimkinin içinden canavar çıkar sinrlenincetabi bana öyle pek çıkaramıyor sonra içimde özenle zincirlediğim canavarı çıkarır yazık olmasın
işte yapıyla alakalı bu sadece burca bakmıyor demek ki
tabi canım ama seninki istisna çıkmış söylim gördüğüm her başak böyleneyse recom kaçtım ben uykum geldi yahu
Ayyyy rengina benim erkek arkadaşımda başak hem en zor hemde en güzel insanlar bence başaklar.
benm sevdicek de başak
astroloji anlaşamazsınız didi ama biz ona inat anlaşıyoruz
Ayyyy rengina benim erkek arkadaşımda başak hem en zor hemde en güzel insanlar bence başaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?