Kaldığımız yerden devam :)

koç erkeğinden çeken çok duydumda hatunları pek sevilir nasılda överim kendimi ama genel olarak koçlar komik eğlenceli tiplerdir senin herifte öylemi

Aynen bende çok duydum ama ben öyle çekmiyorum ya Çok komiktir herifim aynı zamanda ciddi. Ama eğlencede üstüne tanımam aklına olmadık şeyler gelir güldürür beni. Kısaca ben bi deli o bi deli

Aynen bende çok duydum ama ben öyle çekmiyorum ya Çok komiktir herifim aynı zamanda ciddi. Ama eğlencede üstüne tanımam aklına olmadık şeyler gelir güldürür beni. Kısaca ben bi deli o bi deli

aynı ben çok komiğimdir ama dışardan fena soğuk ve ciddi görünürüm bianda içli dışlı olmayıda sevmem mesafe iyidir

aynı ben çok komiğimdir ama dışardan fena soğuk ve ciddi görünürüm bianda içli dışlı olmayıda sevmem mesafe iyidir

Evet evet sevgilim de öyle. Bi arkadaşı geçen ona dedi ki ; sen benim patronum olsan senden izin istemeye korkarım. Dışarıda çok resmidir.

Benim en yakın dostum yay burcu. İlk gördüğümde hissetmiştim yakın arkadaş olacağımızı. Kaç sene geçti hiç bağı koparmadık onunla ayrı şehirlerde olmamıza rağmen.

benimkide balıktı. biz 5 yıl sürdürebildik. neyse yaramı deşmeyeyim

ben de koçum bibiyle de iyi anlasırız

ben aslında koçlarla anlaşamam ama genelde liderlik vasfı olanlara anlasamam.
bende o yok mesela ondan

Senin yükselen mi etkiliyor.
Sevgilimde aşırı liderlik duygusu var mesela bende de var ama o kadar belirgin değil alttan alttan istediğimi yaptırıyorum ben

Anam çok çene çaldım karnım guruldadı hadi çıktım ben mutfağa doğru yöneliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…