• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

koç erkeğinden çeken çok duydumda hatunları pek sevilir :27::27: nasılda överim kendimi :27: ama genel olarak koçlar komik eğlenceli tiplerdir senin herifte öylemi:ssz:

Aynen bende çok duydum ama ben öyle çekmiyorum ya :27: Çok komiktir herifim aynı zamanda ciddi. Ama eğlencede üstüne tanımam aklına olmadık şeyler gelir güldürür beni. Kısaca ben bi deli o bi deli :27::27:

Aynen bende çok duydum ama ben öyle çekmiyorum ya :27: Çok komiktir herifim aynı zamanda ciddi. Ama eğlencede üstüne tanımam aklına olmadık şeyler gelir güldürür beni. Kısaca ben bi deli o bi deli :27::27:

aynı ben :27::27: çok komiğimdir ama dışardan fena soğuk ve ciddi görünürüm :ssz: bianda içli dışlı olmayıda sevmem mesafe iyidir :27:

aynı ben :27::27: çok komiğimdir ama dışardan fena soğuk ve ciddi görünürüm :ssz: bianda içli dışlı olmayıda sevmem mesafe iyidir :27:

Evet evet sevgilim de öyle. Bi arkadaşı geçen ona dedi ki ; sen benim patronum olsan senden izin istemeye korkarım. :27: Dışarıda çok resmidir.

Benim en yakın dostum yay burcu. İlk gördüğümde hissetmiştim yakın arkadaş olacağımızı. Kaç sene geçti hiç bağı koparmadık onunla ayrı şehirlerde olmamıza rağmen.

benimkide balıktı. biz 5 yıl sürdürebildik. neyse yaramı deşmeyeyim :50:

ben aslında koçlarla anlaşamam ama genelde liderlik vasfı olanlara anlasamam.
bende o yok mesela ondan:ssz:

Senin yükselen mi etkiliyor.
Sevgilimde aşırı liderlik duygusu var mesela bende de var ama o kadar belirgin değil alttan alttan istediğimi yaptırıyorum ben :23:

Anam çok çene çaldım karnım guruldadı hadi çıktım ben mutfağa doğru yöneliyorum. :3:

Back