- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.621
buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la
buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la
işte bilmiyorum ki baktım kapalıydı sonra da ders calısmaya cıktım dur bulursam atayım link sana.
öteki de kapandı resimlerin gerçekliğini arastıracagız yazmıs mune
süresizebiste de hala geçici olarak pasif yazıyor. Ne kadar geçici merak ediyorum
gercek gercek.bunlar gercek mi acaba ya cidden merak ediyorum nasil kisilikler :S hareketlete laflara bak...
Demi kuzum ya,gerçekten nasipten ötesi yok.
He la,öyle demişti.
Ohaaa bugünkü penise konuşun diyen hatun ebis miymiş ahahhahah
O konu kapanmadı şuh olan yok oldu kapanmıştı konu okuyodum bende sonra hata verdi bulamadım bidaha :26:
Sağol recom
Bu kadın madem isveçte falan yaşıyor neden hayatını yaşamıyor. Refah seviyesi en yüksek memleket. Ne arıyor yani. Namazla, vajinismula zoru ne. Git hayatını yaşa. Namaz yok orda. Takmış namaza başörtüye. Metal müzik falan dinle. İçki iç. Kocanı boşa. Devletten maaş al. Canının istediğiyle seviş toplum baskısı yok. Zorun ne bacım.
Rahat batması diye buna deniyor zaar.
Ben de ebis01deki konularına bakıyorum eskiden deli değilmiş galiba
Bu kadın madem isveçte falan yaşıyor neden hayatını yaşamıyor. Refah seviyesi en yüksek memleket. Ne arıyor yani. Namazla, vajinismula zoru ne. Git hayatını yaşa. Namaz yok orda. Takmış namaza başörtüye. Metal müzik falan dinle. İçki iç. Kocanı boşa. Devletten maaş al. Canının istediğiyle seviş toplum baskısı yok. Zorun ne bacım.
yapısında var onun cidden.
vajinusmusu da bir konu gördün oraya sataştı sonra hemen konusunu açtı.
2009-2012 arası foruma girmemiş mesela sonra dönüşü bir tuhaf olmuş
belki de psikolojik sorunları vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?