Kaldığımız yerden devam :)

Denizcilik mi ? Ne ka güzel...

23 yaşındayım,yeni mezun Türkçe öğretmeniyim.4 yıllık arkadaşımla,10 aydır da beraberiz.

O atandı şükür,ben de evdeyim.

Obowww pipi remi ne la şuh olandan bahsetmiştim bak gene bana msj atmamış yaa
gene diyor ya gördüğümde atmıyom mu kızım ben geldiğimde kapalıydı konu, resmi de silmiş kazen sonra da ne oldu bimiyorum. resmi görenler var ama. alın buna konusun yazmıs ebis vardı ya bildin mi o işte yenı uyelık almıs

iyiyim canım sen

linka eylul kizlar sizinkiler uzakta da goremiyonuz ben napim adamin yuzunu goremiyom nerdeyse calismaktan perti cikti garibimin

bibi suan hepimiz seni kiskandik

Ebiş biyerden hatırlicamda tam emin dilim kimdi :26: konu uçmuşmu o şuh resimli olan konu neden yok oldu

Ebiş biyerden hatırlicamda tam emin dilim kimdi :26: konu uçmuşmu o şuh resimli olan konu neden yok oldu

işte bilmiyorum ki baktım kapalıydı sonra da ders calısmaya cıktım dur bulursam atayım link sana.
öteki de kapandı resimlerin gerçekliğini arastıracagız yazmıs mune

Yan yanayken görememek en kötüsü zaten...

evet yanimda horluyor suan

saka bir yana uzaktan sevdaluk etmek zordur bilirim 2 sene sürdü bizim avusturya-türkiye arasi hasretimiz..

ama ben onun cocukluk askiymisim yirim onu ben sende yazmissin ya 4 yillik arkadasin diye nerdeen nereye diyor insan :))

buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la

Demi kuzum ya,gerçekten nasipten ötesi yok.

He la,öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…