- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.601
Benimki de 17 Mayıs'ta gelecek.2 gün.
Oyy...
nerde seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy...
henüz kocişim değil çok uzaklarda 10 saatcik gelicek 1,5 ay kaldı
Oyy...
nerde seninki
Ee napim şimdi kocam var keyfini çıkarırım sizde evlenince çıkarırsınız
Çok uzakta,1600 km... Doğu'da öğretmen...
recom bi konu vardı niye yok oldu yahu bi önceki sayfaya baksana
Hadi yaww zannetmiyorum öldürmezler diye düşünüyorum
abovv benimkide 10 saat uzaklıkta okuyor
arabeske bağladım
reginom
Ne okuyor,sen ne mezunusun ? Anlatsana,böyle kesik kesik olmuyor.
eylülom
22,5 yaşındayım çalışıyorum açıktan okumaya devam ediyorum istanbuldayım ; sevgilimle 2,5 yılı aşkın süredir birlikteyiz denizcilik okuyor nasipse bu sene okulu bitiyor
öyle işte sen pekiii :13:
napıyosun canımmm
taam çıkar yaa anamm ömrümüzü yidin
bibim hangi konu? pipi resmi olanı mı diyorsun şuh resimler koyanı mı
gene diyor ya gördüğümde atmıyom mu kızım ben geldiğimde kapalıydı konu, resmi de silmiş kazen sonra da ne oldu bimiyorum. resmi görenler var ama. alın buna konusun yazmıs ebis vardı ya bildin mi o işte yenı uyelık almısObowww pipi remi ne la şuh olandan bahsetmiştim bak gene bana msj atmamış yaa
22,5 yaşındayım çalışıyorum açıktan okumaya devam ediyorum istanbuldayım ; sevgilimle 2,5 yılı aşkın süredir birlikteyiz denizcilik okuyor nasipse bu sene okulu bitiyor
öyle işte sen pekiii :13:
napıyosun canımmm
gene diyor ya gördüğümde atmıyom mu kızım ben geldiğimde kapalıydı konu, resmi de silmiş kazen sonra da ne oldu bimiyorum. resmi görenler var ama. alın buna konusun yazmıs ebis vardı ya bildin mi o işte yenı uyelık almıs
iyiyim canım sen
linka eylul kizlar sizinkiler uzakta da goremiyonuz ben napim adamin yuzunu goremiyom nerdeyse calismaktan perti cikti garibimin
bibi suan hepimiz seni kiskandik
Ebiş biyerden hatırlicamda tam emin dilim kimdi :26: konu uçmuşmu o şuh resimli olan konu neden yok oldu
Yan yanayken görememek en kötüsü zaten...
evet yanimda horluyor suan
saka bir yana uzaktan sevdaluk etmek zordur bilirim 2 sene sürdü bizim avusturya-türkiye arasi hasretimiz..
ama ben onun cocukluk askiymisim yirim onu ben sende yazmissin ya 4 yillik arkadasin diye nerdeen nereye diyor insan :))
buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la