• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

:1::1:

22,5 yaşındayım çalışıyorum açıktan okumaya devam ediyorum istanbuldayım ; sevgilimle 2,5 yılı aşkın süredir birlikteyiz :nazar: denizcilik okuyor nasipse bu sene okulu bitiyor :21::21:

öyle işte sen pekiii :13:

napıyosun canımmm:38::38:

Denizcilik mi ? Ne ka güzel...

23 yaşındayım,yeni mezun Türkçe öğretmeniyim.4 yıllık arkadaşımla,10 aydır da beraberiz.:nazar::1:

O atandı şükür,ben de evdeyim.:40:

Obowww pipi remi ne la :53: şuh olandan bahsetmiştim bak gene bana msj atmamış yaa :47:
gene diyor ya :27: gördüğümde atmıyom mu kızım :27: ben geldiğimde kapalıydı konu, resmi de silmiş kazen sonra da ne oldu bimiyorum. resmi görenler var ama. alın buna konusun yazmıs :52: ebis vardı ya bildin mi o işte yenı uyelık almıs :ssz:
:1::1:

22,5 yaşındayım çalışıyorum açıktan okumaya devam ediyorum istanbuldayım ; sevgilimle 2,5 yılı aşkın süredir birlikteyiz :nazar: denizcilik okuyor nasipse bu sene okulu bitiyor :21::21:

öyle işte sen pekiii :13:

napıyosun canımmm:38::38:

iyiyim canım sen :38:

linka eylul kizlar sizinkiler uzakta da goremiyonuz ben napim :( adamin yuzunu goremiyom nerdeyse calismaktan perti cikti garibimin :(

bibi suan hepimiz seni kiskandik :D

:16:

gene diyor ya :27: gördüğümde atmıyom mu kızım :27: ben geldiğimde kapalıydı konu, resmi de silmiş kazen sonra da ne oldu bimiyorum. resmi görenler var ama. alın buna konusun yazmıs :52: ebis vardı ya bildin mi o işte yenı uyelık almıs :ssz:

iyiyim canım sen :38:

Ebiş biyerden hatırlicamda tam emin dilim kimdi :26: konu uçmuşmu o şuh resimli olan konu neden yok oldu:27:

Ebiş biyerden hatırlicamda tam emin dilim kimdi :26: konu uçmuşmu o şuh resimli olan konu neden yok oldu:27:

işte bilmiyorum ki baktım kapalıydı sonra da ders calısmaya cıktım dur bulursam atayım link sana.
öteki de kapandı resimlerin gerçekliğini arastıracagız yazmıs mune:6:

Yan yanayken görememek en kötüsü zaten...:22:

evet :( yanimda horluyor suan :D :16:

saka bir yana uzaktan sevdaluk etmek zordur bilirim 2 sene sürdü bizim avusturya-türkiye arasi hasretimiz..

ama ben onun cocukluk askiymisim :D yirim onu ben :17: sende yazmissin ya 4 yillik arkadasin diye nerdeen nereye diyor insan :))

buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.:ssz:
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la:27:

evet :( yanimda horluyor suan :D :16:

saka bir yana uzaktan sevdaluk etmek zordur bilirim 2 sene sürdü bizim avusturya-türkiye arasi hasretimiz..

ama ben onun cocukluk askiymisim :D yirim onu ben :17: sende yazmissin ya 4 yillik arkadasin diye nerdeen nereye diyor insan :))

Demi kuzum ya,gerçekten nasipten ötesi yok.:16::16:

buldum lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706685&page=16
ya ebis vardı hani mantık evliliği yapan. biz namazdan bahsediyorduk milet uzaya gidiyor siz hala eğilip kalkmaktan bahsediyorsunuz diye dalga gecen bir şahıs.
böyle hep muhalefeti.:ssz:
en sonunda kocanızı sevmediğiniz için vajinusmus oluyorsunuz dıye konu açmıstı ya la:27:

He la,öyle demişti.:27:

Back