• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

işte bilmiyorum ki baktım kapalıydı sonra da ders calısmaya cıktım dur bulursam atayım link sana.
öteki de kapandı resimlerin gerçekliğini arastıracagız yazmıs mune:6:

O konu kapanmadı şuh olan yok oldu kapanmıştı konu okuyodum bende sonra hata verdi bulamadım bidaha :26:

Ohaaa bugünkü penise konuşun diyen hatun ebis miymiş ahahhahah:27:

ebiste de hala geçici olarak pasif yazıyor. Ne kadar geçici merak ediyorum:1:
süresiz :27: kazene sen kız bulmak için site actın uyeler de yiyor mu ne demişti ondan beri giremiyor siteye atıyorlar.
bunlar gercek mi acaba ya cidden merak ediyorum nasil kisilikler :S hareketlete laflara bak...
gercek gercek. :6:
Demi kuzum ya,gerçekten nasipten ötesi yok.:16::16:

He la,öyle demişti.:27:

Allah doğruyu göstersin hacım :6:

Son düzenleme:
Allah Allah cok ilginc gercekten..
Bi insan ne kadar kafayi siyirabilir ki?
Akli basinda bi insan buraya gelir iki lak lak eder cikar mesela..
Allah baska dert vermesin diycem o ebise ama derdi sanirim cok buyuk :))

Bu kadın madem isveçte falan yaşıyor neden hayatını yaşamıyor. Refah seviyesi en yüksek memleket. Ne arıyor yani. Namazla, vajinismula zoru ne. Git hayatını yaşa. Namaz yok orda. Takmış namaza başörtüye. Metal müzik falan dinle. İçki iç. Kocanı boşa. Devletten maaş al. Canının istediğiyle seviş toplum baskısı yok. Zorun ne bacım.

Bu kadın madem isveçte falan yaşıyor neden hayatını yaşamıyor. Refah seviyesi en yüksek memleket. Ne arıyor yani. Namazla, vajinismula zoru ne. Git hayatını yaşa. Namaz yok orda. Takmış namaza başörtüye. Metal müzik falan dinle. İçki iç. Kocanı boşa. Devletten maaş al. Canının istediğiyle seviş toplum baskısı yok. Zorun ne bacım.

Rahat batması diye buna deniyor zaar.:ssz:

yapısında var onun cidden.
vajinusmusu da bir konu gördü oraya sataştı sonra hemen konusunu açtı.

Son düzenleme:

Illa ki bi derdi vardir bu kisinin.. Ruh sagligini bozan biseyler yasamistie belki.. Yoksa gercekten zoru ne?

ben de şu an onu düşünüyorum
yaşayabileceği en rahat yerde yaşıyo
baskı yok birşey yok
geliri yüksek
insan hakları vs çok iyi

ne bileyim böyle şeylerle neden uğraşıyo anlamadım çok ilginç
hakkaten rahat batıyo demek ki :27:

Back