Kaldığımız yerden devam :)

Aynen abla.
Yemin ederim hiç eksiğim yoktu ve hedefim psikoloji idi.
Sınavdan sonra sosyolojiye düştü.
2 hafta sonra tekrar sınav var ondan sonra Allah'ın izniyle kaldırım mühendisiym.

birincilikle bitiricek diyollay 200 net yapıcak diyollay gelir şimdi ağzımıza terlikle vurur

Ben en son duyduğumda marsta girecekti sınava über kişilik olarak bizle almayacaklardı ama ne oldu bilmiyorum sonuç

Terlikten korksak badeye sataşmazdık hacı

Aynen abla.
Yemin ederim hiç eksiğim yoktu ve hedefim psikoloji idi.
Sınavdan sonra sosyolojiye düştü.
2 hafta sonra tekrar sınav var ondan sonra Allah'ın izniyle kaldırım mühendisiym.

İstemediğin bi bölüm sakın okuma bir sene daha gitsin mühim değil genceciksin daha kazanana kadar devam.

Renco kafaya koydu duyduğuma göre birinciliğe oynuyormuş

Badeyi hiç karıştırma gözümün önünde olmadığı her an denemeleren 110 net yapıyor sanıyorum moralim bozuluyor

bide badenin taa nezaman ama genede derslere boğuldu

birincilikle bitiricek diyollay 200 net yapıcak diyollay gelir şimdi ağzımıza terlikle vurur

arkamdan gonuşmayın len

siyasetteki konuyu görünce döküldüm bugün yapacakları sınavında verecekleri kadronunda... anlayın gerisini

Bir seneyi kaldıramamki abla.
Bu yıl stresten psikiyatr kapılarında öldüm.
Major depresyon anksiyete bozukluğu dendi 1 yıllık tedavi verdi.
Habire birşeyler kırıyordum kendime zarar verme eğilimlerim vardı.
Kkdan gittikten sonra hayatım söndü,odamdaki kütüphaneyi yerle bir ettim.
Arkadaşlarım intihar edicem diye her dk arıyorlardı çok kötüydü ailem hala tek başıma evde kalmama izin vermiyorlar birşey yapacağım diye..

ayyy canım benim ya ne hale geldik öss, ygs, üds,kpss derken

arkamdan gonuşmayın len

siyasetteki konuyu görünce döküldüm bugün yapacakları sınavında verecekleri kadronunda... anlayın gerisini

Hacı ben aynı konulu günde bir kaç defa cümle kuruyorum,senin gibi sonunu getiremesemde gidiyor işte bir yerlere.

Ne var siyasette yine bakmayada korkuyorum,ne yapmışlar yine bizden mi yiyeceklermiş doymadılar bi türlü ye ye

of hacım off ne diyim ki seninde canın sıkılacak ama 28 şubat mağdurları ve somadaki ölenlerin yakınları sınavsız memur yapılacakmış
28 şubat olan 100 kişi civarıymış. var gerisini sen hesapla..

neyse sıkmayalım napalım ya kader kısmet artık

Yawrum ya seni ne kadar etkilemiş öyle.
Allah bildiği gibi yapsın işte bizi hayatımızı herşeyimizi belli saatlere tıkayıp sonrada sağlam bireyler olmamızı bekliyorlar

ayyy canım benim ya ne hale geldik öss, ygs, üds,kpss derken

Bu sonu ss li kelimelerle o kadar haşır neşir olduk ki artık sslayarak konuşuyoruz naberriss naslıss kıymetlimiss

Şimdiden kpssye nasıl hazırlancam diye kara kara düşünüyorum. Öldürürüm kesin dayanamam o kadarına

deme öyle pericim deme. olmazsa naparım dedikçe oluyor dayanmak zorunda kalıyoruz
senin yerinde olsam maddi durumum elveriyorsa 2 yıllık bir sağlık okurdum. 2 yıldan sonra hemen atanır istediğim bölümü keyifle okurdum...

Ay ben onu okudum memurlar nettede şey yapmadım idrak mı edemedim ne hemen olmaz sandım ya hemen oluyormuymuş ay zaten sınavdan çıktım idrak yollarım kapalı

Ay ben onu okudum memurlar nettede şey yapmadım idrak mı edemedim ne hemen olmaz sandım ya hemen oluyormuymuş ay zaten sınavdan çıktım idrak yollarım kapalı

acı ama gerçek bebeyim zaten giren hep bize giriyor. girerken neyse de çıkarken acıtıyor baya

Hacı imzamı nerelere bassam bilemedim son noktasına hatalı kelmene kadar katılıyorum.

Bende bi kuzen var aylağın teki babasının yönlendirmesi ve zoru ila sağlık meslek okudu.Babasıda sağlık öğretmeniydi zaten.Mırın kırın okutturdu babası derslerden zor geçerdi kopyayla mopyayla dersaneyle.Neyse liseden mezun oldu.Yine dersaneyele zorla gide gele bi 70 aldı onlada büyükşehirlerden birine hemen atandı çocuk 18 yaşında memurdu ben hala seneler geçti üzerinden atanamadım o aylak kaç yıllık memur oldu

ışığım söndü yemin ederim
Rabbim büyüktür..Hayırlısı..

Maddi olarak iyiyiz de ben ailemden uzağa gidemem burda da özel üniv yok
Birde sağlık bölümleri pek bana göre değil genelde:26:
Ben pek bir sabırsızım:26: Bide hastane kokusu başımı döndürür of ya

acı ama gerçek bebeyim zaten giren hep bize giriyor. girerken neyse de çıkarken acıtıyor baya

Hacı bilmiyorım ya herkesin bi görevi varya bu dünyada karıncaya başka arıya başka görev vermişya rabbim bizede sınava girin habire demiş sanki kendimi bildim bileli bi sınavdır gidiyor sonuda yok ucuda bi karşılığıda

ışığım söndü yemin ederim
Rabbim büyüktür..Hayırlısı..

Anlıyorum kıuzucum aynı yollardan geçiyoruz aynı sıkıntıları çekiyoruz.Sana abuk subuk teselli sözleri söyleyemem kendimize çaremiz yok.Şu zıkkım düzenin bizi getirdiği son nokta hayırlısı demekten başka yapacak bir şeyde yok

illa çalışmak zorunda değilsin elinde garantin olsun bende yapamam edemem derdim de şuan keşke öyle bir fırsatım olsaydı diyorum
bu ülkede sevdiğini değil gideri olanı okuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…