- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.461
Hacı bilmiyorım ya herkesin bi görevi varya bu dünyada karıncaya başka arıya başka görev vermişya rabbim bizede sınava girin habire demiş sankikendimi bildim bileli bi sınavdır gidiyor sonuda yok ucuda bi karşılığıda
bende işsizler kervanına "sosyolog" ünvanı ile katıliciğim sanırımilla çalışmak zorunda değilsin elinde garantin olsun bende yapamam edemem derdim de şuan keşke öyle bir fırsatım olsaydı diyorum
bu ülkede sevdiğini değil gideri olanı okuyacaksın
Anlıyorum kıuzucum aynı yollardan geçiyoruz aynı sıkıntıları çekiyoruz.Sana abuk subuk teselli sözleri söyleyemem kendimize çaremiz yok.Şu zıkkım düzenin bizi getirdiği son nokta hayırlısı demekten başka yapacak bir şeyde yok
selam yawrucanım neredesin sen
oda bir amaç iştegir çık gir çık yapa yapa ösym yalama oldu
bende işsizler kervanına "sosyolog" ünvanı ile katıliciğim sanırım
maalesef.
eğitim sisteminden nefret ediyorum
diplerdeyim hacımsen nasılsın
ah kuzum ah aynen
Olayı şöyle özetleyebilirm tam dibe vurdum dahası yok derken yeni dipler keşfediyorum
diplerdeyim hacımsen nasılsın
hacı ösym alışmışta bizde gir çık gir çık değişikn şeyleroluyoredebim bozuldu ayol
aynen sonsuz dip bizdekiçeşitleri de var yani ordan oraya atlıyoruz
en son magmaya yaklaşacaz az kaldı
sorma ösym alışkın da bizde hal kalmadı
neden 20 saatte bir yazıyonuz
bende işsizler kervanına "sosyolog" ünvanı ile katıliciğim sanırım
maalesef.
eğitim sisteminden nefret ediyorum
en son magmaya yaklaşacaz az kaldı
sorma ösym alışkın da bizde hal kalmadı
amaaan öfff ölümlü dünya takmamaya gayret etmeli.En sonund avaracağımız dip iki metrelik bi çukur
haklısın bacı
Ben aof bakıyorum bi yandan ondan geç dönüyorum bade 109,99 u 110 a tamamlamaya çalışıyormuş
neyse ben cıkıyorum ya şu pcm bozuldu bozulalı kya da giresim gelmiyor. dizi izliyorum boş zamanlarda:
kendinize iyi bakın ,ha bir de bana dua eder misinz bir sebepten doktora gidicem de ciddi bişey cıkmasın diye
hacı yakında bade hazırlıcak kpss sorularını
Geçmiş olsun canım ya mühim bir şey değildir inşallah.
Yinede arada gel.Sohbet iyi geliyor hepimizede
abartmayın la ders çalışmıyorum yemin mi edem
beliiiiii nere gidiyon bibiye kpss diyoz kayboluyo zaten