Kaldığımız yerden devam :)

oda bir amaç işte gir çık gir çık yapa yapa ösym yalama oldu

illa çalışmak zorunda değilsin elinde garantin olsun bende yapamam edemem derdim de şuan keşke öyle bir fırsatım olsaydı diyorum
bu ülkede sevdiğini değil gideri olanı okuyacaksın
bende işsizler kervanına "sosyolog" ünvanı ile katıliciğim sanırım

maalesef.
eğitim sisteminden nefret ediyorum

bende işsizler kervanına "sosyolog" ünvanı ile katıliciğim sanırım

maalesef.
eğitim sisteminden nefret ediyorum

canım bir işe yaramadıktan sonra diplomanın önemi kalmadı artık. sadece sevdiğin bölümü okumakla bitmiyor
ailenin beklentileri, yuva kurma isteği .. bakıyorsun mezun olmuş işsizsin arkadaşların çalışıyor nişanlanıyor evleniyor mal gibi kalıyorsun
isyan etsen edemiyorsun etmesen öyle bence iyi düşün ve sana katkısı olmayacaksa okuma o bölümü
illa sağlık olmak zorunda değil iş bulabileceğin mesleği yaz artık sosyoloji mi olur psikoloji mi olur ikinci ünv. kapsamında okursun
bizi örnek al harap olduk atancaz diye

en son magmaya yaklaşacaz az kaldı

sorma ösym alışkın da bizde hal kalmadı

amaaan öfff ölümlü dünya takmamaya gayret etmeli.En sonund avaracağımız dip iki metrelik bi çukur

neyse ben cıkıyorum ya şu pcm bozuldu bozulalı kya da giresim gelmiyor. dizi izliyorum boş zamanlarda :
kendinize iyi bakın ,ha bir de bana dua eder misinz bir sebepten doktora gidicem de ciddi bişey cıkmasın diye

neyse ben cıkıyorum ya şu pcm bozuldu bozulalı kya da giresim gelmiyor. dizi izliyorum boş zamanlarda :
kendinize iyi bakın ,ha bir de bana dua eder misinz bir sebepten doktora gidicem de ciddi bişey cıkmasın diye

Geçmiş olsun canım ya mühim bir şey değildir inşallah.

Yinede arada gel.Sohbet iyi geliyor hepimizede

abartmayın la ders çalışmıyorum yemin mi edem

beliiiiii nere gidiyon bibiye kpss diyoz kayboluyo zaten

Geçmiş olsun canım ya mühim bir şey değildir inşallah.

Yinede arada gel.Sohbet iyi geliyor hepimizede

sağol canım sınavdan sonra geyik yaparız ınsallah. hiç keyfim yok yani genel manada da öyle sohbet de kesmiyor beni artık
cok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…