- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.401
kızlar ben vitaminsiz ve seksapeli düşük bir insan olduğum için uykum geldi, zıbarıp yatıcam. iyi geceler :)
Kuyruk acısı olabilir
Tecrubelerine dayanaraktan yazmıs olabilir ,belki kocası bunu boynuzladı :26:
kızlar ben vitaminsiz ve seksapeli düşük bir insan olduğum için uykum geldi, zıbarıp yatıcam. iyi geceler :)
ahahahah kadın aldatılıyorum diyor bu gelmiş mercimek ye diyor ya var mı böyle bir dünya.
80 ler dizisindeki adam gibi sıcak suyu hazırlıyorum derim o mesajı alır, beraber banyo yapar oradan icraata geceriz. ter kokusu
erkegin illet oldugu bir konudur ve angelina jolie bile olsan bircok erkek bundan igrenebilir.
kadın başlı başına bir inceleme konusu ya. ilgiyle izliyciğimmm.flash tv de oturak alemlerinden hemmen önce.
çok ayıp litfen uzmanımız hakkında doğru konuş
Iyi iste bir uzmanımız eksikti oda oldu,artık derdimizi ozeldedn ona belirtiriz
geçen gene bi konuda vardı böyle bitane neymiş erkeklerin yapısı şuyu buyu farlıymışta mışta mış
Mumkunse kendi yogurdunu kendin yap.
Boşuna askere mercimek vermiyorlar birde onu düşün
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.
Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.
Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.
Mumkunse kendi yogurdunu kendin yap.
Boşuna askere mercimek vermiyorlar birde onu düşün
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.
Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.
Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.
Ben sizin gini konuları yakalayamıyorum bastan sona okumakta isime gelmiyor :)
Erkeklerin neresi farlıymıs ,farlıda ne kıs
off yaa tespitleri kes biz zaten bu hayata bitek evi bal dök yala yapmak için gelmişiz dimihafta içi kocam 9da gidiyo ben kalkmıyorum bile kendisinin evde kahvaltı alışkanlığı yok kalkma uykunu bölme diyor bende yatıyprum öğlenlere kadar boşanmam yakındır
kapıya koyar seni üç vakte kalmaz.o değil de vedalaşalım bence şimdiden. sabaha kim öle kim kala.
bencede mapıs bizi bekliyor gibimapısa düşersem bana don getirin dantelli pembe kırmızı siyah
sana su ısıtıp getiririz artık. mercimek pişirirsin.
dur ya ben de getiremem muhtemelen.