Kaldığımız yerden devam :)

Devamı

a aldattıgı bayan gecici bir limandır, terkedilebilir
ve buda erkegi rahatlatır yarını dusunmediginden. Forumda okudugum bir cok arkadaş farkında degil ama eşleride ailevi yada maddi sebepler yuzunden bu yolun yolcusu. Zaten boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler. Erkek ise sadece bir odundur onu sıcak tutan ama esas yuvanın kendisi kadındır.metaforlar şahane

Son düzenleme:
kızlar ben vitaminsiz ve seksapeli düşük bir insan olduğum için uykum geldi, zıbarıp yatıcam. iyi geceler :)

iyi geceler canım

işte can alıcı msjı bütün erkekler gül kokuyor zaten bizim kokumuza kurban olsunlar

kadın başlı başına bir inceleme konusu ya. ilgiyle izliyciğimmm. flash tv de oturak alemlerinden hemmen önce.
bir de birkaç yerde kendi demiş sosyolog ve psikolglar diyor bunu ben demiyorum diye[.Beyaz Tv ile Flash'tan çağırıldı kesin,bir ara da Gerçek Kesit'e çıkacakmış/FONT]

Mumkunse kendi yogurdunu kendin yap.
Boşuna askere mercimek vermiyorlar birde onu düşün

Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.

Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.

Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.

derin devlete gönderme yapmış zaar

off yaa tespitleri kes biz zaten bu hayata bitek evi bal dök yala yapmak için gelmişiz dimi hafta içi kocam 9da gidiyo ben kalkmıyorum bile kendisinin evde kahvaltı alışkanlığı yok kalkma uykunu bölme diyor bende yatıyprum öğlenlere kadar boşanmam yakındır

Ben sizin gini konuları yakalayamıyorum bastan sona okumakta isime gelmiyor :)
Erkeklerin neresi farlıymıs ,farlıda ne kıs

ay bende artık bdvye pek takılmıyodum eskiden hep oraya takılırdım bugün şansa gördüm ve konu uzmanımız yüzünden patlamış gitmiş o uzun yazıları bende okumadım tabiki 17 sayfa nasıl okuyayım

kapıya koyar seni üç vakte kalmaz. o değil de vedalaşalım bence şimdiden. sabaha kim öle kim kala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…