Kaldığımız yerden devam :)

ay zaten o örneği beni benden almıştı

niye yasak olsun ama buraya alıntı yapmak istiyosan yasak olabilir tam bilmiyorum onu boşver yapma yaz kısa kısa

Yok alıntı dediğim kopyala yapıştır yapıcam cümle cümle başlıyorum:

Eşlerimizi ne kadar dinliyor ve anlıyoruz

Bi kadın kocası kendini atsada paraya konsam diye dusunebilirmi. Bu kadar hasta bir zihniyet olabilirmi. Öte yandan yeni dogan bebegi sokaga bırakan, kafasını duvara
vura vura kıran anne haberlerini tv de izleyince, neden olmasın dedim.
izde cocukduk bizde ergendik ama ailemize bu kadar saygısız degildik, babanın karşısında ayak ayak ustune
atmak, dekolte giyinmek, mini giymek, ondan izinsiz dışarı cıkmak, mumkun bile degildi

offffffffff şiştim

devam ediyorum:
Eve gelince
ise 3 kişide tv karşısında yada internet robot gibi dizi izliyoruz. Biz bayanlar saatlerce takılı kalıyoruz , sonra akşam mesela eş eve gelmeye 1 st kala bizi bir telaş alıyor
koca gelene dek nasıl yetişcek bunlar, işde bunu bizden gören kız cocuklarımızda bizi örnek alıyor. Anneannelerimiz neden 80-90 yaşına kadar yaşadı yada köylerde
neden yaşıyorlar cunku herseyi kendileri yapıyorlarda ondan, yeni nesil herseyi makinaya yaptırıyor , makine eskirken onlar tv karşısında çekirdek çıtlıyor.
Sonrada kızımız evlendiginde kocası ona kızdıgında suclu koca oluyor.

öleceğim!!

koca haklı beyler hep bu makinelerin suçu

"canım bak ben ona sucsuz demiyorum , ama diyorum ya erkegin mantıgı yokdur ve yaşınızda gencse yani cevresindeki erkeklerin gazına geliyor olabilir, kırtahane , kafe alışkanlıgı varsa oralarda erkekler malum ucarlar kacar, arabada 5 evde 15 gibi."

mihteşem uzman, doktora vermiş, yüksek lisans almış sevgili sulu sevgi anlamlı sözleriyle haftaiçi her gün 2 kanalda birden! kaçırmayın hanımlar, yoksa kocanız kaçar!
bana her kanaldan tekliv geliyiiii

bu ne arkadaş

devamı geliyor en fantastik kısmı sona sakladım:

Sonunda eger ev yuku erkekde ise hır gür olur, kadın ister cocuga erkek yok der, erkek evden uzaklaşmaya baslar, kafasını dayayacagı ilk bayan ile eşini aldatır. Bu böyledir, erkeklerin %90 i bu durumda bunu yapar bunu ben degil psikologlar söylüyor. Kimiside yapamaz cunku ya korkakdır, ya tipsizdir, yada kendine bakmayacak kadar guzel kızların peşindedir. Eger ona bakacak bir kadın cıksa hic dusunmez erkek, cunku eve gitse para para, dert tasa, cocuk zırıltısı.

kadın başlı başına bir inceleme konusu ya. ilgiyle izliyciğimmm. flash tv de oturak alemlerinden hemmen önce.

hahahahaha çok iyiymiş ben değil piskolohhlar söyliyiiiii

kendini ele vermiş galiba burda

kadın başlı başına bir inceleme konusu ya. ilgiyle izliyciğimmm. flash tv de oturak alemlerinden hemmen önce.

canım sen kendine bak öncelikle vitaminlerine dikkat et çokda fazla telebizyon izleme zıbarıp yatarsan mağğlum erkeglerin aklı yokdur hemen kaçabilirler böyle şeylere takılma suyu ısıd.

canım sen kendine bak öncelikle vitaminlerine dikkat et çokda fazla telebizyon izleme zıbarıp yatarsan mağğlum erkeglerin aklı yokdur hemen kaçabilirler böyle şeylere takılma suyu ısıd.

evet hep uyursanız kocanız başka kadınlara gider su hep sıcak olsun acaba uzmanımız erkek mi ya bu kadar saçma sapan şeyler yazan bi kadın olamaz

kızlar ben vitaminsiz ve seksapeli düşük bir insan olduğum için uykum geldi, zıbarıp yatıcam. iyi geceler :)

ahahahah kadın aldatılıyorum diyor bu gelmiş mercimek ye diyor ya var mı böyle bir dünya.

80 ler dizisindeki adam gibi sıcak suyu hazırlıyorum derim o mesajı alır, beraber banyo yapar oradan icraata geceriz. ter kokusu
erkegin illet oldugu bir konudur ve angelina jolie bile olsan bircok erkek bundan igrenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…