- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.241
Ben aç karna tatlı yiyemem kesinlikle önce tuzlu sonra tatlı sonra tekrar tuzlu.
Murat Yayınları,Yediiklim,İhtiyaç canım....
Ay inşallah Kurbikim yaa.Sen nasılsın ?
Ben de yiyemem ya,daha çok içim bayılıyo.
İyiyim kuzu nasıl olayım... yer gök dua üstüne benim kuzuma da dua ettireyim sizin için. Bende edeyim...
Allah kolaylık versin, emeklerinizi fazla fazla mükafatlandırsın İnşallah...
ben soru çözüyodum konu anlatımındansa... eğitimim çok iyi gelmişti.. konu çalışmayıp soru çözüyordum sadece.. yapamadıklarıma işaret koyum bir hafta sonra bi daha çözüyordum... kafama girene kadar o yanlışları çözüyodum.. tabi testin üzerine hiçbir zaman işaretleme yapmazdım ben...
Murat Yayınları,Yediiklim,İhtiyaç canım....
Ay inşallah Kurbikim yaa.Sen nasılsın ?
Ben de yiyemem ya,daha çok içim bayılıyo.
arkadaşım tavuklu pilavın yanına aynı anda sütlaç yiyodu
Amin canım inşallah sağ olasın.
Eğitim bilimleri soru üzerinden daha etkili oluyormuş sanırım, bende eğitim yok bilmiyorum. Ama soru çözmek kesinlikle konu çalışmaktan daha faydalı bir çok şeyi soruda öğrendim ben.
Yediiklim bende de var çözelim de istişaresini yaparız.
Iykk o ne öyle beAynı anda değil de magnum üstüne turşu yemişliğim var.
aslında bi çok tatlının yanına ayranda güzel gidiyoben seviyom
14'lü gy-gk mi kuzu ?
Ay yok kuzum ya tg benimkiler. :26:
Bi arkadaşım dediğin sen miydin yoksa
Ay yok kuzum ya tg benimkiler. :26:
Bi arkadaşım dediğin sen miydin yoksa
yok kız ben olsam benim derim ne saklayıycam... erkek bu dedğim. bende erkekim dermişim
Şaka yapıyorum, hep öyle derler ya bir arkadaşım
Linka tgler nette var ben orijinal güzel bulduğum olursa sana söylerim sen sadece onu indirip çözersin.
ben rizeliyim bizde baklava yoğurt ikilisi varbaklava bayınca yoğurt yenir baklavaya devam edilir
ben rizeliyim bizde baklava yoğurt ikilisi varbaklava bayınca yoğurt yenir baklavaya devam edilir
Sağol lokumum.
Bibim güzel ikili bence,baklava çok ağır geliyo bana.
Sağol lokumum.
Bibim güzel ikili bence,baklava çok ağır geliyo bana.
bibim aynı şey evet. hatta ayran daha güzel lıkır lıkır gidiyo ohhh.. su niyetine ayran işte
ben baklava milletin yanında yiyemiyorum... çünkğ o baklavayı avcuma alıp sıkmama gerekiyo hayatta yiyemem başka türlü.. o da iğrenç oluyo tabi. lavaboda bitane yapıp gümletiyorum mideye..
O olur ama ya, güzel bence. Ben yoğurtlu dondurmayı da çok severim.